Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп за јануар 2023: Спремите се за време плакања и СУЗА , један знак може да остане у другом стању

Несугласице и размирице ће бити на врхунцу, не наседајте

1673256704_e9f6f1e01e1296a2ce863fa56c95d4b284487e2e.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Због ретроградног кретања планета у првој половини месеца могу се јавити неспоразуми са партнерима као и долазак бивших партнера у живот. Имамо и пун Месец у Раку који доводи до преливања емоција као и до суза. Месец пред нама ће обележити јаке инстанчане емоције као и “време суза и плакања”!

Ован

Једно пријатељство може да прерасте у љубав. За то је задужена Венера која се креће кроз кућу пријатељства. Заузети ће имати лепе тренутке са партнером и они доводе до још јачег повезивања.

Бик

Слободни Бикови су одлучили да остану слободни. Тренутно вам не пријају потенцијални удварачи. Заузети могу ући у свађу јер имају нагомилан бес и прошлог периода. Ипак је најтеже вашим партнерима јер им требају дебели живци за вас!

Близанци

Слододни улазе у везу са бившим партнером. Он ће бити иницијатор позива и виђања. Заузети уживају у љубави па се може десити и трудноћа која ће ваш однос подићи на виши ниво.

Рак

Бићете фикусирани на партнера и учинићете све да га усрећите преко трпезе, поклона и безграничне пажње и успећете у томе. Слободни ће напокон одлучити да ли улазе у везу са особом која већ дуже време буквално облеће око вас.

Прочитајте још: Четири најосећајнија хороскопска знака: Они су несебични и поуздани

Лав

Ви који имате партнера ви уживате у лепом и складном односу. Заједно уживате у породици и пријатељима. Слободни ће из необавезног флера ући у страствену везу.

Девица

Слободне Девице су фокусиране на каријеру. Партнерски односи их тренутно не занимају. Заузете Девице због ретро Марса и Мекура могу због двоструких речи ући у свађу са партнером која води до раскида и то трајног!

Вага

Слободне Ваге преко породице или пријатеља улазе у везу. Заузете могу покварити хармонију необавезним флертом који вашем партнеру ствара немир и бес. Будите мудри и не провоцирајте партнера јер ма колико вас волео може да се окрене и оде!

Шкорпија

Слобоне Шкорпије ће иницирати позив према бившем партнеру. Заузете су одлучиле да цео месец уживају у празничној енергији!

Стрелац

Слободни могу да упознају особу на потпуно необичном месту са којом улазе у страсвену везу . Заузети ће са партнером уживати у мали породичним и пријатељским окупљањима.

Јарац

Слододни се осећају усамљено али само зато што су празници и имају расут фокус. Када уђете у пословну машину тај осећај нестаје. Заузети једноставно из дана у дан све више показују партнеру да га воле.

Водолија

Слободне Водолије улазе у везу са особом која већ дуже време облеће око вас! Заузете ће имати нелагоду и враћање у прошлост до половине месеца. Онда ће се сабрати и схватиће вредност свог партнера.

Рибе

Слободне Рибе овог месеца бирају. Пуно је удварача и флерта али коначну одлуку доносите следећег месеца. Дотле уживате у пажњи и наставите тако! Заузете ће имати трзавице и размишљаће о разлазу због старих не решених ствари. Савет је да прво искрено попричате са партнером па тек онда донесите одлуку да ли даље настављате сами. Леп и искрен разговор све решава.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas