Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп за јул 2023: Чија ће се љубав учврстити, а кога чекају нова познанства у ВРЕЛИМ ДАНИМА?

Ево шта вас очекује на љубавном плану овог месеца

1688029043_profimedia-0056198849-PAR-LETO.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Ован 

Ако су ствари између вас и вашег партнера недавно достигле критичну тачку, ваша веза током овог периода може проћи кроз промену – да бисте прихватили нове аспекте свог односа, потребно је да одржавате комуникцију и избегнете крајности. Немојте постављати ствари у стилу „све или ништа“, већ као фазу и процес, кроз који треба заједно да прођете, да нешто важно научите и продубите свој однос. Одуприте се искушењима која воде у тражење кривца, кажњавање увређеним ћутањем, манипулацију, контролу и посесивност. Удружите се у кризи, размишљајте појединачно, размишљајте заједно, делите осећања, утиске, страховања и идентификујте аутентичне међусобне потребе, то ће одржати ваш брод на курсу кроз опасне воде. 

Ако сте сами, ово је добар период за забављање – Венера је на вашој страни и помаже да упознате неког посебног. Магија је у току, а да би прорадила, ви треба да слушате своје тело, своју интуицију и осећај и да разликујете импулсе и фасцинацију од вредности које можда не остављају снажан први утисак, али су темељ на коме се може градити стабилна веза. Можда сте у искушењу да се препустите авантури, али то није оно што тражите и што желите, а јесте нешто што може удаљити од вас особу коју можда још нисте приметили, али је она приметила вас и посматра вас са стране. Направите јој места да вам се приближи! 

Бик 

У дугим и брачним везама, Биковима предстоји препород – енергија се покреће и ако сте већ почели да примећујете да вам рутина, навике и динамика коју познајете (и високо цените) постаје заморна и да се досађујете, ово осећање ће брзо испарити у ковитлацу узбудљивих активности. Можда је дошло на ред кречење, преуређење дома, селидба или други већи радови везани за кућу и породицу, можда крећете на одмор или покрећете заједнички посао… У свему што радите заједно, упућени сте једно на друго, ослањате се једно на друго, саветујете и допуњавате, тако да ћете бити пресрећни – вратиће вам се онај осећај да сте одличан тим и да сте бољи заједно него свако појединачно, који је избледео. Нове везе су прожете страшћу и жељом за заједничким доживљајима и одличан је период за дубље повезивање и стварање заједничких успомена. 

Сами Бикови су врло ватрено и авантуристички расположени – ваша харизма је снажна, привлачност магнетска и бројне су могућности да се нађете у правим тренуцима на правим местима и будете запажени од правих особа. Не морате изабрати неког, може вам бити довољно да осећате да је лето пуно живота и да је живот леп и узбудљив, а ако вас неко посебно привуче, или пожелите да некога посебно привучете, будите романтични – сјај звезда вам пружа подршку на сваки начин! 

Близанци 

Утицај Венере доноси хармонију у партнерским односима и ако сте прошли кроз период сукоба и незадовољства, сада је време за веће разумевање, дубље повезивање и опуштање. Инспирисани сте да пронађете нове начине решавања проблема, као и да боље поставите границе и да поштујете партнерове – и све то ће се одвијати без напора. Изјаве љубави, снажна осећања и романтика обележиће овај период. Искористите сваки дан јула да оснажите и продубите свој однос, да протерате досаду са ваше територије и укључите свој шарм, који све олакшава и оплемењује. Ипак, не претерујте са инспиративним одушевљењем, да не обесхрабрите партнера, који може осећати да вам није дорастао на том путу и може помислите да вам је досадан. 

Ако сте сами, планетарна енергија вас доводи у дубљи и блискији контакт са сопственим осећањима и потребама и можете осећати романтични полет и одушевљење. Путовање на егзотично место вас може посебно инспирисати и донети занимљива познанства, која ћете желети да одржите и продубите. Уколико осећате да сте на ивици животне промене, то је заиста тако – не дозволите да вас ухвати вртоглавица и да вас страх од неизвесности спречи да јој се препустите. 

Рак 

Снажан утицај планета усмериће вашу пажњу на неговање и продубљивање партнерског односа – осећате више одговорности, привржености и везаности, па ћете бити одлучнији у свом приступу љубави. Ваша осећања постају зрелија и стабилнија и спремни сте да направите уступке и компромисе неопходне да бисте пришли ближе вољеној особи и остварили дубоко разумевање и повезаност. Можда ће бити потребно мало времена да се партнер опусти и озбиљно схвати ваша настојања, и биће потребно мало више доказа љубави него што сте до сада пружали. Мало луксуза у заједничком уживању може учнити чуда за оснаживање вашег односа! 

Ако сте сами, можете се носити са осећањем сукоба дубоко у себи – ваше жеље могу бити супротстављене вашим могућностима, а ваше потребе далеко од ваших жеља. Да бисте успоставили склад у себи и избегли љубавно разочарање које доносе површне и пролазне заљубљености, потребно је да оснажите своје самопоуздање и покажете самопоштовање. Не пристајте на мање од оног што заслужујете, али одбаците тежњу за савршенством, јер све можете деловати недовољно и бледо, мерено нереалним и бајковитим мерилима. Отворите се да упознајете људе и прихватате их онакве какви су, са свим њиховим манама и врлинама. Универзум вам шаље привлачну, харизматичну особу, али не да вас спасе и преобрати, већ да поделите искуства и заједно напредујете. 

Лав 

Биће вам потребна подршка, ослонац и разумевање, које партнер неће знати на који начин да вам пружи, уколико му то јасно не саопштите или покажете. Време је за искрене и дубоке разговоре, поверавање нада и страхова, откривање слабости и слепих углова и међусобно дубље разумевање и прихватање. Окрећући се партнеру као најбољем пријатељу и највећем ослонцу, можете открити своју рањивост на начин који сте до сада прикривали, а партнер вам може пружити много више од оног што очекујете. Пролазећи кроз неку врсту кризе, удружићете се и повезати, а хемија ће учнити остало и разгорети љубавни жар у буктињу, која ће дуго осветљавати ваш заједнички пут. 

Ако сте сами, можете осетити плиму енергије и реалну личну моћ, да привучете адекватну особу у свој живот. Међутим, нећете желети да се служите својим заводничким шармом, већ да будете виђени, схваћени и прихваћени такви какви сте и преузећете пасивну и стрпљиву улогу, која није карактеристична за вас. Имате све разлоге да будете задовољни собом, јер сте мудрији и промишљенији него што сте били, а Универзум ће наградити ваше стрпљење. Овог пута, ви ћете бити заведени и привучени, а особа која вас „одабере“ сматраће да је имала много среће и питаће се чиме је то заслужила. 

Девица 

У овом периоду можете осећати потребу за мало више личног простора и времена за себе и за друге људе у свом животу, осим партнера. У дугој вези неће бити неспоразума, партнер вас вероватно довољно познаје и не сметају му ваши усамљенички моменти и потреба да се посветите истраживању своје дубље природе, или својим друштвеним обавезама и одржавању пријатељстава, тимских и пословних контаката. Али у новим везама морате бити тактични, јер не знате да ли партнер има искуства са оваквом динамиком везе и да ли ће се осећати повређено. 

Ако сте сами, дубока осећања са дна вашег унутрашњег живота могу испливати на површину и захтевати освешћење и разматрање. Време је да се позабавите сумњом у себе, несигурношћу и емоционалним празнинама и траумама из детињства, како бисте се ослободили емотивног пртљага и терета који вас спречава да остварите здраву и стабилну везу. Будите свесни својих квалитета и предности и усредсредите се на особе које вам парирају интелектуално и духовно – веза којој тежите може се засновати на интелектуалној компатибилности и заједничким вредностима. 

Вага 

Ваша жеља за блискошћу, пажњом и изражавањем љубави на све начине, суптилне и очигледне, у овом периоду постаје снажна и не можете је игнорисати – али можете њоме управљати, на начин да не оптерећујете партнера и не чините да осећа као да вам недовољно пружа и да нисте задовољни њиме. Једноставно, употребите космички закон привлачности и пружајте оно што желите да добијете. Партнеру ће такође пријати више нежности, више посвећености, више квалитетног заједничког времена, више сензуалности и телесног задовољства (од добре хране до доброг секса) и биће спремнији да вам узрати на исти начин. 

Ако сте сами, бићете необично заводљиви, ако има смисла рећи то за Ваге, које су увек заводљиве, нежне, етеричне, паметне, сензуалне. Не оклевајте да користите свој шарм и покажете своју интелигенцију – ваша самоувереност ће истаћи ваше вредности и врлине, а током Венериног „дежурства“ нема жеље коју не можете остварити. Фокус је на личној еволуцији, а она је праћена потврдама које долазе од људи који напредују на духовном путу. Промена је у ваздуху, а ви можете максимално искористити све прилике да промените начин на који доживљавате стварност. Останите разумни и приземљени, док „хватате“ и „емитујете“ етеричне вибрације! 

Шкорпија

Верујете да у љубави заслужујете више него што добијате и можете се наћи дубоко запитани над филозофским питањима заједништва и узајамности, вртећи разне догађаје и разговоре изнова у свом уму, у покушају да допрете до дна својих дилема. Ако тражите мир, не доливајте уље на ватру, јер знате како то може да се заврши. И пре свега, будите фер у процени свог доприноса партнерском односу. Можда верујете да дајете највише и најбоље, али можда не знате да ли је то оно што је партнеру потребно и што он највише цени, па би би, зарад поштења и једнаких шанси, било најбоље да покренете разговор о томе. Можете се изненадити кад сазнате да ни ви нисте савршени и да партнер штошта толерише, чега ви нисте свесни и на шта не обраћате пажњу. Са тог места можете да почнете обнову и освежење своје љубави. 

Поље вашег љубавног живота је под утицајем Венере у Лаву и ако сте сами, освајачки сте расположени, али можете деловати неприступачно, или чак одбојно, због надмених и неумерених коментара. И можете привући особу која ужива у интелектуалном надметању можда и више него ви, што ће вас свакако инспирисати и покренути. Ваша еволуција је у току на више нивоа и можете очекивати да упознате неког ко је физички веома привлачан и неког ко вам је интелектуални изазов – а борба да одлучите шта вам је потребније, не може се разрешити тако да сви буду задовољни. Можете изгубити на оба фронта, али и то је вредна лекција вашег напредовања. 

Стрелац

Нагомилана и неиспроцесуирана осећања захтевају да се њима позабавите, а партнер вам може помоћи у сагледавању својих потиснутих порива и мрачне стране. Можете се осећати ограничено и заробљено, а фрустрација се неће повући непрекидним мозгањем и претераним анализирањем ствари из прошлости. Узмите сирова осећања и трансформишите их у нова искуства, укључите партнера у своју потрагу за метафизичким одговорима и стекните заједничка духовна искуства – тако ћете искусити суштински смисао заједништва и подршке коју једно другом пружате у развоју и проналажењу сопствене аутентичности. 

Ако сте сами, вероватно ћете врло ретко бити сами током јула – у току су бројни догађаји, дружења и сусрети, а ви сте позвани и радо виђени у сваком друштву. Не пропустите прилику да посећујете различите скупове и ширите круг познанстава, јер вам Универзум омогућава да се сретнете са неким ко вас привлачи на много дубљи и узвишенији начин од оног који умете да препознате и имате у искуству. Ваш живот врло ускоро може бити много другачији од оног који водите и на много начина – много бољи. 

Јарац 

У новим односима интензивна осећања и експлозивна страст могу створити много узбуђења и одвојити вас од реалности баш онако како вам је потребно. Планете вас гурају да предузмете емоционалне ризике, да се отворите и покажете своју рањивост, своју креативност и плаховитост – особине које радије држите под кључем и не дозвољавате да вас увуку у преплављујућа осећања. Ваша лекција је препуштање и поверење. И у дугим и стабилним односима можете се наћи на трусном подручју, на коме не можете све да организујете и држите под контролом, или чак морате контролу да у потпуности препустите партнеру – ново искуство за вас. 

Ако сте сами, такође ћете се суочавати са интензивним осећањима, можда у виду напетости и нестрпљења. Уколико тежите променама у свом животу, добићете сву помоћ која вам је потребна, у виду додатне енергије, инспирације и људи који ће вам давати добре савете и ситуација које ће вам пружати адекватне изазове. Имаћете прилику да тестирате своја пријатељства и све блиске односе, у којој се неко посебан може издвојити и покренути вас да се отворите на неочекиван начин, на новом нивоу постојања. Стварност вас гура из ваше зоне комфора, а звезде саветују да се не опирете, већ да погледате око себе, да видите ко вам прави друштво у том изазову. 

Водолија 

Период хармоније наступа у вашој љубавној заједници – у новим, као и у дугорочним везама, Водолије ће се окренути партнерима и настојању да их боље разумеју и испуне њихове потребе и захтеве. Спорадични сукоби могу бити експлозивни, али ви би требало да превазиђете навику да их узимате здраво за готово и понашате се као да се ништа није десило и да водите озбиљне и смирене разговоре са партнером, са места удруживања у решавању проблема на начин који неутралише емоције које могу деловати повређујуће и увредљиво. Будите стрпљиви, јер учите нов начин комуникације, који ће оснажити ваш однос и помоћи вам да се боље повежете и сами са собом. 

Ако сте сами, можете се наћи у ситуацији да се суочите са осећањима која сте потиснули, или нисте ни знали да их имате. Можете бити збуњени и разоткривени у покушају да та осећања сакријете – сами од себе. На овај начин почиње циклус важних промена у вашем животу, у коме ћете најпре схватити да заиста нисте довољни сами себи и да нико није – свакоме је потребан савезник, ратни друг, емоционално огледало, подршка и критика важне особе која активно помаже да приступите скривеним местима у себи. Та особа је партнер, неко коме верујете, чије мишљење цените и до кога вам је стало, због кога сте спремнији да превазиђете тврдоглавост и надрастете его. Имаћете прилике да успоставите дубоку повезаност уз помоћ осетљивости и интуиције. 

Рибе 

У партнерским односима се можете осећати заробљено или усамљено и пожелети да окривите партнера за своја осећања. Али, ако он занемарује ваше потребе или гази ваше границе, то може бити зато што те потребе уопште нисте јасно изразили, а границе поставили и што сте очекивали да он ухвати и протумачи ваше наговештаје и сигнале. Будите поштени према себи и према партнеру и престаните да претерано размишљате и развијате дијалоге у глави – иницирајте конкретан разговор, а ако вам је тешко да се држите теме и изнесете своје потребе и осећања, запишите их и дајте партнеру да прочита, или их прочитајте и продискутујте заједно, тачку по тачку. На овај начин заиста можете преусмерити свој однос ка новим хоризонтима посвећености и разумевања. 

Ако сте сами, можете бити обузети разматрањем практичних и материјалних аспеката свог живота, од којих ваша емоционална ситуација уопште није независна, чак је можда њима и условљена. Потребно вам је више самосталности и самопоуздања да бисте равноправно да учествујете у односу и више живости и оптимизма, да бисте могли да поверујете да је то могуће и кренете у потрагу. Ваша сродна душа постоји, али она вам неће прићи ближе, уколико ви не направите потребне кораке да се приближите сами себи. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas