Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп за ЈУЛ: СТРЕЛЧЕВИМА и ЈАРЧЕВИМА се враћа особа из прошлости, а ево шта очекује остале знакове

У јулу ће се многим знаковима вратити старе љубави, док ће поједини везу подићи на виши ниво

1655806967_ljubav.jpg
Oglas

Ован

Вама се активира поље љубави. Што ће довести до флерта поготово слободним Овновима који могу да ступе у везу са колегом са посла или преко пријатеља да упизнају веома занимљиву особу. Заузети ће уживати у љубави и страсти и биће толико поносни на свој мали рај да ће се хвалити около. То може да буде контра продуктивно тако да је боље да свој рај сачувају за себе.

Прочитајте још: Нумерологија КУЋНОГ БРОЈА предодређује судбину породице: Проверите које вибрације доминирају вашим домом

 

Бик

Вама је савет да не улазите у расправе са партнером до половине месеца. Заиста се може десити проблем из ничега. Слободни дефинитивно после 15 јула улазе у лепу и романтичну везу.

Близанци

Ако желите да донесете љубавну одлуку ви то урадите до 20јула. Заузети сада имају лепу комуникацију у вези и проточну лепршаву енергију. Слободни ће привлачити пажњу где год да се појаве тако да ће удварања бити са свих страна а на вама је да изаберете!

Рак 

Слободним Раковима се јавља тј улази вам у живот особа из прошлости. Заузети су преоптерећени послом и ту напетост преносе на партнера. Покушајте то да контролишете.

Лав

Слободни Лавови већ дуже време имају удварање и флерт. Имћете јаку жељу да уђете у тај однос али стрпите се до 20 јула и тада донесите коначну одлуку. Заузетим партнер спрема изненађењу у облику путовања!

Девица

Заузете Девице ће имати напет љубавни однос до средине месеца. После се спуштају лопте и тензија опада. Слободне Девице преко посла упознају особу али се добро распитајте у вези ње!

Вага

Слододни ће пленити и заводити. Дословно ви бирате. Савет је да спустите критеријуме и да реално прво себе сагледате па тек оног наспрам вас. Заузети имају појачани сеx апетит и постоји могућност да уђете у паралелну везу.

Шкорпија

Заузетима је сада право време да уведу иновације у везу. Са друге стране ако нешто не иде нека се стави тачка. Слободни могу преко пријатеља или чак родбине да упознају будућег партнера.

Стрелац

Слободни Стрелчеви имају две опције. Прва да уђу у везу са особом коју упознају преко пријатеља то је период до 20. јула. После, друга опција је да вам се враћа партнер из прошлости. Не журите у оба случаја. Заузети дефинитивно на одмору са партнером подижу везу на виши ниво!

Јарац

Вама се били слободни или у вези јавља/ враћа партнер из прошлости.

Водолија

Слободне Водолије ће имати веома сеxи и страствено удварање од колега.  Ви сада зрачите и привлачите. Заузете Водолије уживају са партнером и буди се нова страст између вас.

Прочитајте још: Хороскопски знакови који имају најмање стрпљења: Покушајте да их разумете

 

Рибе

Ви који сте у вези партнеру посветите више пажње. Слободне Рибе сада свесно заводе и флертују. Привућићете пажњу колеге…. Запитајте се да ли вам је заиста потребно да мешате посао и љубав?!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas