Oglas
· · Komentari: 0

Ljubavni horoskop za JUL: STRELČEVIMA i JARČEVIMA se vraća osoba iz prošlosti, a evo šta očekuje ostale znakove

U julu će se mnogim znakovima vratiti stare ljubavi, dok će pojedini vezu podići na viši nivo

1655806967_ljubav.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ovan

Vama se aktivira polje ljubavi. Što će dovesti do flerta pogotovo slobodnim Ovnovima koji mogu da stupe u vezu sa kolegom sa posla ili preko prijatelja da upiznaju veoma zanimljivu osobu. Zauzeti će uživati u ljubavi i strasti i biće toliko ponosni na svoj mali raj da će se hvaliti okolo. To može da bude kontra produktivno tako da je bolje da svoj raj sačuvaju za sebe.

Pročitajte još: Numerologija KUĆNOG BROJA predodređuje sudbinu porodice: Proverite koje vibracije dominiraju vašim domom

 

Bik

Vama je savet da ne ulazite u rasprave sa partnerom do polovine meseca. Zaista se može desiti problem iz ničega. Slobodni definitivno posle 15 jula ulaze u lepu i romantičnu vezu.

Blizanci

Ako želite da donesete ljubavnu odluku vi to uradite do 20jula. Zauzeti sada imaju lepu komunikaciju u vezi i protočnu lepršavu energiju. Slobodni će privlačiti pažnju gde god da se pojave tako da će udvaranja biti sa svih strana a na vama je da izaberete!

Rak 

Slobodnim Rakovima se javlja tj ulazi vam u život osoba iz prošlosti. Zauzeti su preopterećeni poslom i tu napetost prenose na partnera. Pokušajte to da kontrolišete.

Lav

Slobodni Lavovi već duže vreme imaju udvaranje i flert. Imćete jaku želju da udjete u taj odnos ali strpite se do 20 jula i tada donesite konačnu odluku. Zauzetim partner sprema iznenadjenju u obliku putovanja!

Devica

Zauzete Device će imati napet ljubavni odnos do sredine meseca. Posle se spuštaju lopte i tenzija opada. Slobodne Device preko posla upoznaju osobu ali se dobro raspitajte u vezi nje!

Vaga

Slododni će pleniti i zavoditi. Doslovno vi birate. Savet je da spustite kriterijume i da realno prvo sebe sagledate pa tek onog naspram vas. Zauzeti imaju pojačani sex apetit i postoji mogućnost da udjete u paralelnu vezu.

Škorpija

Zauzetima je sada pravo vreme da uvedu inovacije u vezu. Sa druge strane ako nešto ne ide neka se stavi tačka. Slobodni mogu preko prijatelja ili čak rodbine da upoznaju budućeg partnera.

Strelac

Slobodni Strelčevi imaju dve opcije. Prva da uđu u vezu sa osobom koju upoznaju preko prijatelja to je period do 20. jula. Posle, druga opcija je da vam se vraća partner iz prošlosti. Ne žurite u oba slučaja. Zauzeti definitivno na odmoru sa partnerom podižu vezu na viši nivo!

Jarac

Vama se bili slobodni ili u vezi javlja/ vraća partner iz prošlosti.

Vodolija

Slobodne Vodolije će imati veoma sexi i strastveno udvaranje od kolega.  Vi sada zračite i privlačite. Zauzete Vodolije uživaju sa partnerom i budi se nova strast izmedju vas.

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji imaju najmanje strpljenja: Pokušajte da ih razumete

 

Ribe

Vi koji ste u vezi partneru posvetite više pažnje. Slobodne Ribe sada svesno zavode i flertuju. Privućićete pažnju kolege…. Zapitajte se da li vam je zaista potrebno da mešate posao i ljubav?!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas