Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋНА ЕНЕРГИЈА

Откријте која је БОЈА ВАШЕ ЧАКРЕ према хороскопском знаку и шта вам она доноси

Сваки хороскопски знак има ауру и његова боја је оно што одређује особу каква јесте и каква ћете бити. Дакле, проверите која је боја ваше ауре

1652855443_girl-g7c3d4a2bf_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сваки хороскопски знак има ауру која је моћ у вама која открива у различитим облицима енергије која све излази из седам чакри вашег духа. У сваком тренутку у вашем животу, аура мења своју боју у зависности од тога како се ваша енергија осећа. Сада, ове боје означавају како мислите, осећате и сањате. Иако се боја често мења, сваки хороскопски знак показује трајну боју која се заснива на вашој личности.

Дакле, сазнајте која је боја ваше ауре на основу вашег хороскопског знака:

ОВАН - Црвенa

Црвена означава моћну енергију која је страствена и креативна. Међутим, Овнова црвена аура такође вришти од беса и интензивне страсти, што је све што његова личност означава.

БИК - Тамно зелена

Па, није тешко претпоставити да ће се тај природољубиви и дубоко саосећајни знак показати у тамној зеленој боји. Тамно зелена као боја означава моћ исцелитеља и некога ко улепшава чак и најтмурније дане.

БЛИЗАНЦИ - Наранџаста

Аура Близанаца је нешто што вас одмах привлачи. Боја означава неку врсту жеђи која жели да се истакне. 

Прочитајте још: Знаци зодијака који су НАЈБОЉИ САПУТНИЦИ: Ево са ким треба да пакујете кофере ове године

РАК - Розе

Ракови су изузетно емотивна бића, тако да ружичаста јер њихова аура означава нежност, љубав и бригу. Међутим, може бити и мало сексуалне природе.

ЛАВ - Жута 

Жута као боја је направљена да се истиче и то је нешто што одмах развесели дечију собу. Свежа је и пуна оптимистичне енергије.

ДЕВИЦА - Тиркизна

Девице су веома интелектуалне и утицајне. Оне такође смирују све који су у њиховој близини и тако организовани да бисте волели да они решавају све проблеме.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака најбоље чувају ТАЈНУ: Њима можете све да кажете

ВАГА - Плава

Аура Ваге је плава што означава смиреност и поверење. Баш као и плаво море, оно враћа веру и истовремено показује моћ.

ШКОРПИЈА - Индиго

Шкорпије су мистериозне, као и боја њихове ауре. Индиго означава интензивне емоције, мудрост, осетљивост и интуицију.

СТРЕЛАЦ - Црвена

Стрелчевима је потребна страст у животу и управо то означава боја њихове ауре. Међутим, то је и боја љубави, тако да ако тражите љубав од Стрелца, никада нећете бити разочарани.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Најгоре свекрве рођене су у овим знацима

ЈАРАЦ - Смеђа

Јарац је као земља - стабилан и пријатељски настројен. Боја њихове ауре такође указује на чињеницу да ако се мало потрудите Јарцу, они ће вам лако помоћи да израстете у раскошно дрво.

ВОДОЛИЈА - Љубичаста

Баш као и боја, Водолије означавају краљевство и духовност са мало луксузне амбиције. Иако су све позитивне, често могу бити мистериозне и ћудљиве.

РИБЕ - Светло розе

Рибе су пуне љубави и енергије, али баш као и розе боја, често могу бити слабе у поређењу са другима, а истовремено показују незрелост.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas