Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за последњу недељу 2024. године: Ево коме се остварују снови

Љубавни хороскоп од 25. до 31. децембра 2023. године, доноси вести о потенцијалној романтици током зимских празника

1703583964_shutterstock_758477893.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Од 27. децембра имамо пун Месец у Раку, који нас подсећа да се смиримо, да будемо нежни према себи и да слободно изразимо наша осећања. У овом периоду фокусираћемо се на наше ближње. Меркур и Марс су у квадрату са Нептуном и овај сусрет уноси конфузију у наш емотивни живот, посебно зато што Меркур остаје ретроградан до јануара 2024. године.

Ован

Не дозволите никоме да доноси одлуке у ваше име. Можда ћете бити осетљиви ове недеље и не успећете да наметнете своју вољу другима, али мораћете да прекорачите своје границе. Време је да поставите границе према људима који желе да поремете ваше планове. У љубавном животу, добићете добре вести од вољене особе. Ако сте слободни, није добро време за почетак везе, јер изглед може да вас превари.

Бик

Ова недеља биће одлична по вас. Почиње са благом енергијом која вам омогућава да отворите своје срце новим особама. Односи са вашим вољенима вас и те како испуњавају. Можете да очекујете изненадни пријатни гест од вашег партнера. Крај године доноси добре вести, јер Венера директно утиче на вас да страсно волите. Ако нисте у вези, постоји велика шанса да ћете упознати веома посебну особу.

Близанци

Осетићете како вам убрзан темпо живота негативно утиче на обавезе. Осећате се збуњено и због тога можете да донесете погрешне одлуке. Препоручује се да ове недеље дате себи простор и време да анализирате своја осећања. Обратите пажњу на потребе свог партнера, јер бисте се могли удаљити једно од другог. Ако сте сами, није најбоље време за заљубљивање, па заштитите своје срце од могуће патње.

Рак

Последњи пун месец у 2023. године се дешава у вашем знаку што ће изазвати бурне и дубоке емоције код вас. Време са вољенима биће испуњено љубављу и добром комуникацијом. Можда ћете решити стари сукоб поводом нечег важног. У љубавној вези осеитићете праву страст и љубав свог партнера. Ако сте слободни, одлично је време да изађете на састанке и да се препустите.

Лав

Имате напорну и препуну недељу, али не заборавите да слушате своју душу. Можда ћете изоставити неке важне ствари и касније жалити због тога. Будите присутни и уживајте у друштвуоних око вас. Можда ћете добити одређене прилике преко вољених особа у свом животу. Може доћи до сукоба са партнером, битно је да смирено и нежно наступите. Ако нисте у вези, могуће је да упознате неког занимљивог и да започнете нешто ново.

Девица

Универзум жели да вас научи лекцију ове последње недеље у години: не можете све да контролишете. Без обзира колико желите да управљате стварима како желите. Наступиће многе непредвиђене ситуације које ће вас мало збунити. Време је да дозволите да вас понесе талас спонтаности. Опустите се, волите и уживајте у свему око себе. Ваша вољена особа је уз вас и подржава вас. 

Вага

Ви сте најсрећнији знак ове недеље, јер све што пожелите постаје стварност. У смислу емоција, живите тренутке попут снова због којих осећате истинско испуњење. Поделите радост са важним људима у вашем животу, а посебно са својом вољеном особом. Ако сте сами, ваш принц се појављује када се најмање надате и мења вам живот.

Шкорпија

Налазите се у добром тренутку у свом животу и осећате како су вам звезде наклоњене. Одређене вести које сте чекали стижу у правом тренутку. У љубавној вези ствари су боље него икад и осећате љубав међу вама на дубоком нивоу. Можете чак очекивати да упловите у брачне воде.

Стрелац

У последње време осећате напетост и тегобу, па је препоручљиво да се смирите ове недеље. Чини се да имате много посла, али најважније је да водите рачуна о свом здрављу. Са партнером све иде одлично, посебно последњих дана у години, када Венера улази у ваш знак и уноси много страсти. Ако нисте у вези, добро је време за упознавање нових људи. 

Јарац

У овом периоду морате научити много лекција, а једна од њих је да дозволите својим емоцијама да изађу на површину. Пун Месец се дешава у вашем супротном знаку, Раку, што вас чини осетљивијим него иначе. Има ли бољег времена од зимских празника да дате слободу својим осећањима и дозволите себи да будете мало рањиви пред породицом и пријатељима? 

Водолија

Ове недеље ћете морати да пронађете баланс између посла и приватног живота. Ваши вољени би се могли жалити да им не дајете довољно пажње. Одређени сукоби су неизбежни у љубавној вези. Посветите се свом партнеру. Ако нисте у вези, није добро време да је започнете, јер имате друге приоритете.

Риба

Недеља је бурна, са много промена. Неке не можете контролисати. Препоручује се да не доносите важне одлуке и не преузимате обавезе, јер не видите велику слику превише јасно. Препоручљиво је да избегавате дискусије које могу да утичу на вашу будућност. На љубавном плану, сукоби се јављају са партнером.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas