Oglas
· · Komentari: 0
astro

LJUBAVNI HOROSKOP za poslednju nedelju 2024. godine: Evo kome se ostvaruju snovi

LJubavni horoskop od 25. do 31. decembra 2023. godine, donosi vesti o potencijalnoj romantici tokom zimskih praznika

1703583964_shutterstock_758477893.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Od 27. decembra imamo pun Mesec u Raku, koji nas podseća da se smirimo, da budemo nežni prema sebi i da slobodno izrazimo naša osećanja. U ovom periodu fokusiraćemo se na naše bližnje. Merkur i Mars su u kvadratu sa Neptunom i ovaj susret unosi konfuziju u naš emotivni život, posebno zato što Merkur ostaje retrogradan do januara 2024. godine.

Ovan

Ne dozvolite nikome da donosi odluke u vaše ime. Možda ćete biti osetljivi ove nedelje i ne uspećete da nametnete svoju volju drugima, ali moraćete da prekoračite svoje granice. Vreme je da postavite granice prema ljudima koji žele da poremete vaše planove. U ljubavnom životu, dobićete dobre vesti od voljene osobe. Ako ste slobodni, nije dobro vreme za početak veze, jer izgled može da vas prevari.

Bik

Ova nedelja biće odlična po vas. Počinje sa blagom energijom koja vam omogućava da otvorite svoje srce novim osobama. Odnosi sa vašim voljenima vas i te kako ispunjavaju. Možete da očekujete iznenadni prijatni gest od vašeg partnera. Kraj godine donosi dobre vesti, jer Venera direktno utiče na vas da strasno volite. Ako niste u vezi, postoji velika šansa da ćete upoznati veoma posebnu osobu.

Blizanci

Osetićete kako vam ubrzan tempo života negativno utiče na obaveze. Osećate se zbunjeno i zbog toga možete da donesete pogrešne odluke. Preporučuje se da ove nedelje date sebi prostor i vreme da analizirate svoja osećanja. Obratite pažnju na potrebe svog partnera, jer biste se mogli udaljiti jedno od drugog. Ako ste sami, nije najbolje vreme za zaljubljivanje, pa zaštitite svoje srce od moguće patnje.

Rak

Poslednji pun mesec u 2023. godine se dešava u vašem znaku što će izazvati burne i duboke emocije kod vas. Vreme sa voljenima biće ispunjeno ljubavlju i dobrom komunikacijom. Možda ćete rešiti stari sukob povodom nečeg važnog. U ljubavnoj vezi oseitićete pravu strast i ljubav svog partnera. Ako ste slobodni, odlično je vreme da izađete na sastanke i da se prepustite.

Lav

Imate napornu i prepunu nedelju, ali ne zaboravite da slušate svoju dušu. Možda ćete izostaviti neke važne stvari i kasnije žaliti zbog toga. Budite prisutni i uživajte u društvuonih oko vas. Možda ćete dobiti određene prilike preko voljenih osoba u svom životu. Može doći do sukoba sa partnerom, bitno je da smireno i nežno nastupite. Ako niste u vezi, moguće je da upoznate nekog zanimljivog i da započnete nešto novo.

Devica

Univerzum želi da vas nauči lekciju ove poslednje nedelje u godini: ne možete sve da kontrolišete. Bez obzira koliko želite da upravljate stvarima kako želite. Nastupiće mnoge nepredviđene situacije koje će vas malo zbuniti. Vreme je da dozvolite da vas ponese talas spontanosti. Opustite se, volite i uživajte u svemu oko sebe. Vaša voljena osoba je uz vas i podržava vas. 

Vaga

Vi ste najsrećniji znak ove nedelje, jer sve što poželite postaje stvarnost. U smislu emocija, živite trenutke poput snova zbog kojih osećate istinsko ispunjenje. Podelite radost sa važnim ljudima u vašem životu, a posebno sa svojom voljenom osobom. Ako ste sami, vaš princ se pojavljuje kada se najmanje nadate i menja vam život.

Škorpija

Nalazite se u dobrom trenutku u svom životu i osećate kako su vam zvezde naklonjene. Određene vesti koje ste čekali stižu u pravom trenutku. U ljubavnoj vezi stvari su bolje nego ikad i osećate ljubav među vama na dubokom nivou. Možete čak očekivati da uplovite u bračne vode.

Strelac

U poslednje vreme osećate napetost i tegobu, pa je preporučljivo da se smirite ove nedelje. Čini se da imate mnogo posla, ali najvažnije je da vodite računa o svom zdravlju. Sa partnerom sve ide odlično, posebno poslednjih dana u godini, kada Venera ulazi u vaš znak i unosi mnogo strasti. Ako niste u vezi, dobro je vreme za upoznavanje novih ljudi. 

Jarac

U ovom periodu morate naučiti mnogo lekcija, a jedna od njih je da dozvolite svojim emocijama da izađu na površinu. Pun Mesec se dešava u vašem suprotnom znaku, Raku, što vas čini osetljivijim nego inače. Ima li boljeg vremena od zimskih praznika da date slobodu svojim osećanjima i dozvolite sebi da budete malo ranjivi pred porodicom i prijateljima? 

Vodolija

Ove nedelje ćete morati da pronađete balans između posla i privatnog života. Vaši voljeni bi se mogli žaliti da im ne dajete dovoljno pažnje. Određeni sukobi su neizbežni u ljubavnoj vezi. Posvetite se svom partneru. Ako niste u vezi, nije dobro vreme da je započnete, jer imate druge prioritete.

Riba

Nedelja je burna, sa mnogo promena. Neke ne možete kontrolisati. Preporučuje se da ne donosite važne odluke i ne preuzimate obaveze, jer ne vidite veliku sliku previše jasno. Preporučljivo je da izbegavate diskusije koje mogu da utiču na vašu budućnost. Na ljubavnom planu, sukobi se javljaju sa partnerom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas