Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2023. ГОДИНЕ: Овнови ће морати да донесу важне одлуке, а Ракове очекује ролеркостер емоција

Сазнајте шта вам звезде доносе током септембра

1693564972_shutterstock_1980484598--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Месечни хороскоп за септембар 2023. године доноси лепе вести за већину знакова Зодијака. Сазнајте шта Венера доноси сваком знаку хороскопа на пољу љубави!

ОВАН

Септембар месец Овновима доноси прилику да коначно сазнају шта заиста желе. Ово ће бити период када ће преиспитати одлуке које су у претходном периоду доносили, нарочито јер током прве половине септембра прошлост куца на врата. Сусрешћете се са особом са којом су рачуни остали нерашчишћени, а емоције ће бити под знаком питања. Крајем месеца бићете на раскрници, чека вас доношење важне одлуке. Хороскоп вас саветује да послушате интуицију и не дозволите околини да утиче на вас. Заузети, пред вама су потешкоће које ће бити лако решиве.

БИК

Љубавни хороскоп за септембар 2023. године вас упозорава на тајне радње које могу да вас коштају. Стижу вам лекције које ће вас научити да се искреност увек исплати и којима ћете бити захвални. Средином септембра добијате нову, полетну енергију којом ћете привући нове људе у свој живот. Биће лепих познанстава или случајних сусрета, нарочито преко пословних сарадника или блиских пријатеља. Савет је да се крећете што више, јер уколико сте слободни - смеши вам се нова љубав! Нечија харизма ће вас оборити с ногу, бићете задовољни. Заузети, порадите на романтици.

БЛИЗАНЦИ

Ако ће некоме овај месец бити најбољи за љубав, то су дефинитивно Близанци! После турбулентних дешавања у претходном периоду, коначно све долази на своје место. Уживаћете у пажњи коју вам партнер пружа, док ће слободни привлачити погледе где год да се појаве. Лепи гестови, догађаји и изненађења пробудиће у вама жељу да приватни живот поставите као приоритет. Септембар ће бити месец када ће многи Близанци одлучити да пређу на виши корак и покрену важне кораке. Бићете испуњени, задовољни и срећни. Шта год да замислите, биће баш онако како сте желели!

РАК

Ролеркостер емоција! Најважнији месец за вас у овој години, када је у питању љубав. Буран почетак донеће конфликте, сумње и потешкоће, имаћете утисак да бољитак не може да се догоди. Хороскоп каже да је кључ успеха у комуникацији. Не трудите се да докажете да сте у праву, већ будите вољни да саслушате туђу страну. Септембар може да буде месец прекретнице, тренутак у ком ће многе ствари бити кристално јасне. Савет за слободне је да се клоне "забрањених љубави". Звезде кажу да треба да будете мудри јер таква ситуација може да нанесе више штети него користи.

ЛАВ

Од 15. септембра крећу занимљива дешавања. До тада нећете бити расположени да градите нове односе и стичете познанства. Ипак, у ваш живот упловиће особа супротног пола, а велика је вероватноћа да ће постојати одређена разлика у годинама. Емотивни однос може да се изгради из пријатељске основе, а само ви се питате за крајни исход. Заузете Лавове чека изненадно путовање крајем месеца, владаће романтика. Препустите се страстима. Оживите однос на ком су вам некада сви завидели. Хороскоп вам говори да немате разлога за бригу, само се мало потрудите.

ДЕВИЦЕ

Осећај кривице, узалудна шанса и изгубљено време. Ово су мисли које ће вам пролазити кроз главу скоро читав месец. Имаћете осећај да сте се трудили узалудно око особе која није баш сигурна шта жели. Њена прошлост вам стоји на путу као велика препрека, а вама понестаје снаге и стрпљења. Хороскоп вас саветује да потенцијалном партнеру оставите време да размисли. Будите стрпљиви. Заузете Девице треба да обрате пажњу на мешање треће особе. Не поверавајте се олако блиским људима.

ВАГА

Љубавни хороскоп за септембар 2023. године каже да ће Ваге бити неодољиве! Ово је месец када ћете бити много тражене од особа супротног пола. Бићете у центру пажњу где год да се појавите, а позитивном енергијом и харизмом лако освајте све које желите. Заузети, пред вама је леп период уживања. Правићете, али и остварићете многе планове које имате са партнером. Савршен тренутак за реновирање дома, селидбу или куповину заједничке некретнине. Бићете страствене више него икад, препустите и уживајте!

ШКОРПИЈА

Драге Шкорпије, више ћете бити фокусиране на посао, него на љубав. Ипак, то не значи да вам понуде и прилике неће долазити са свих страна, кажу звезде. Прва у низу, која може да се јави већ почетком месеца, јесте она која долази из пословног окружења. "Безазлени" флерт може да вас доведе у ситуацију која ће бити много озбиљнија него што можете да замислите. Добро размислите шта желите. Заузете Шкорпије, имате пуну подршку партнера, нарочито разумевање јер нећете бити толико посвећене. Одужите се партнеру.

СТРЕЛАЦ

Спустите лопту! То је најважнији савет који вам доносе звезде за овај месец. Бићете "наелектрисани" и склони расправама, али требало би да размислите да ли сте превише сурови према вољеној особи. Пробајте да "спустите лопту", јер позитивна енергија привлачи позитивна дешавања. Слободне Стрелчеве очекује авантура за памћење! Сасвим случајно упознајете особу која ће у потпуности разумети ваш стил живота и која ће ваш предлог одмах спровести у дело. Имаћете шта да славите!

ЈАРАЦ

Период исцељења. Чини се да сте до сада могли да сакривате шта вас ремети, али септембар је месец када све излази на видело. Осећања која буду владала, не схватајте драматично, већ као период исцељења који је свима потребан. Будите искрени према себи и затворите поглавље живота које у вама буди негативне емоције. Већ крајем месеца стиже невероватан преокрет! Нећете крити срећу, преносићете је на блиске људе у свом окружењу. Код заузетих Јарчева, љубавна ситуација тече без великих промена.

ВОДОЛИЈА

Почетак септембра доноси мисли о емотивном статусу. Многе Водолије желеће да се определе за крај, прекид или период размишљања. Очекивања многих Водолија била су велика, а одједном ће се чинити да је све то била једна велика грешка. Цените искуство које имате и донесите одлуку без утицаја околине. Слободне Водолије средином септембра очекује занимљиво познанство са особом која је из иностранства или је пословно везана за иностранство. Пријаће вам комуникација путем друштвених мрежа.

РИБЕ

Љубавни хороскоп за септембар 2023. године каже да овог месеца зрачите самопоуздањем! Оставили сте прошлост иза себе и спремни сте за нове шансе. Будите опрезни са онима које не познајете довољно, не залећите се. Заузете Рибе могу да направе кораке који ће им у потпуности променити живот. Остварићете све што сте замислили, а комуникација ће бити ваш главни адут. Крај месеца доноси нова познанства и занимљиву комуникацију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas