· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

ЉУБАВНИ САВЕТ ЗА СВАКИ ЗНАК ЗОДИЈАКА: Ваге, пазите на погрешне одабире, Лавови - престаните да волите само себе!

Шкорпија има проблеме са поверењем, Стрелац својим понашањем уништава везе и односе, Јарчеви нису претерано оптимистични када је у питању љубав, Ваге би требало да пазе на погрешне одабире.

1647938658_esoteric-g371268b01_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

 

Ован - Стална потрага за нечим новим и узбудљивим често вас доводи до краткорочних, лежерних односа. И чим вам досади, одмах имате жељу да се покупите и одете. Тај пут је апсолутно слепа улица, поготово ако се стварно трудите да створите дугорочну везу.

Бик - Склони сте поступању по устаљеним обрасцима. Тврдоглава природа вас спречава да се отворите за нове идеје, а такође вам не допушта ни да се ваш однос развија. Покушајте да размишљате флексибилније када је реч о љубавној сфери.

Близанци - Стално размишљате о томе шта људи мисле о вама. А то је изузетно токсично, поготово кад је реч о везама. Важно је да се осећате као код куће када сте сами са партнером, и ако разговарате с њим, ви ћете се уверити да немате због чега бринути.

Рак - Ракови покушавају да избегну сукоб, посебно када је у питању љубав. То је зато што, чак и у токсичним ситуацијама, настављају да романтизују љубавне односе. Врло је важно да научите да делите своја осећања партнером, уместо да их држите у себи. Једном када почнете то да радите, имаћете прилику да изградите искренији и трајнији однос.

Лав - Јако волите себе, али немојте да дозволите да вам его постане препрека за развој односа. Научите да разумете како се друга особа осећа.

Девица - Није тајна да су Девице склоне анализирању све на свету. Заправо, и није тако лоше размишљати рационално, али кад допустите да многе ситнице утичу на вас, то онда постаје проблем. Било би корисно да признате себи да су односи све само не савршени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

Вага - Милосрдни сте и спремни да прихватите буквално сваку особу. Али кад почнете да привлачите погрешне људе, ова особина вашег карактера постаје слабост. Сазнајте више информација како бисте могли да обликујете своје мишљење и будите мало пажљивији са онима у које имате поверења.

Шкорпија - Често имате велика и дубоко укорењена питања и недоумице када се ради о поверењу. Једини начин да изградите истински здрав однос је да допустите себи да верујете свом партнеру.

Стрелац - Многи вам завиде на вашој слободној природи. Међутим, у дугорочном односу то ствара одређене проблеме. Ваша фриволност уништава све ваше везе. Да бисте изашли из овог зачараног круга, покушајте да уложите више времена и труда у своју везу. Верујте нам, исплатиће се.

Јарац - Када размишљате о везама, нисте баш нарочито оптимистични. Да, можда сте имали неких непријатних искустава у прошлости, али покушајте да схватите да, упркос томе, нису сви односи негативни. Свака особа се на крају заљуби у оно што сања.

Водолија - Ваша независна природа често вас чини изолованим, као да не можете другима да покажете да и ви имате осећања. Заправо, бити рањив и није тако лоше, невероватно ће допринети развоју ваше личности, будући да је рањивост у љубавној сфери од нарочите користи.

Рибе - Одликује вас нежна и саосећајна природа па сте често склони прилагођавању другим људима, заборављајући на властита осећања. Да бисте створили здрав однос, морате да прекинете ту навику усрећивања других и да само будете своји.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.