Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕРКУР

МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

Јупитер, Плутон и Сатурн у другој рунди преузимају доминацију уз помоћ контроле и страха, а ретроградни Меркур поручује: верујте у себе.

1603798200_gavran.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Свака добра драма, па тако и ова наша, космичка, састоји се од неколико фаза. До сада смо се упознали са драмском радњом и лицима која се појављују у драми, а следе заплет и кулминацију. Ево нас код перипетије, а расплет, ако Бог да, следи за који месец.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Крај октобра је био време за преиспитивање и интересантан што су све личне планете (Сунце, Месец, Меркур, Венера и Марс) биле у аспекту са неком од спољних (Јупитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон).

Зашто је то битно?

Личне планете усмерене су на оно што нас се непосредно тиче: шта се дешава у нашем граду, на послу, како размишљамо, емоционални статус. Ствари посматрамо кроз личну призму. С друге стране, спољне планете доносе разумевање шире слике и дају увид у то шта је све могуће. Из тог разлога, оваква интеракција утиче на ширење наше свести. Понекад је то веома болно.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Изазивају страх
Јупитер, Плутон и Сатурн су у директном ходу и немају намеру да одустану. Свеједно да ли се ради о држави, шефу, оцу или ауторитету. Они прете гушењем личних слобода, карантином, отказима у циљу да се изазове страх и беспомоћност. То значи остати заробљен у мрежи контроле.

Доминантни кардинални квадрат Марса и Јупитера, Плутона и Сатурна дешава се споља. Појединац насупрот владајућој структури. Ретроградни Меркур је сјајна асистенција Марсу који не воли много да се удубљује у емоције.

Готово је са испољавањем фрустрације, Марс је сада у кућном притвору!

У конкретној ситуацији, прво што му падне на памет јесу осећај фрустрације и бес. У првој фази, током августа, док је био у директном ходу, Марс је могао да испољи своју природу, бунио се против контроле. Сада се однос снага променио, Марс је у некој врсти кућног притвора, а империја узвраћа ударац.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Претње отказом, егзистенцијални страх... Фото: Депозит

Све то изазива буру емоција. Меркур у Шкорпији ту ступа на сцену. Он делује изнутра. Да нам помогне, или да нас дотуче - како кога.

Меркур у Шкорпији
Меркур у Шкорпији копа и истражује: какав избор да направим како бих избегао X-зраке контроле? То представља процес посматрања нечега чега се плашимо, о чему се двоумимо.
Где је Уран ту је шок!

Шкорпија је знак који се односи на трансформацију и регенерацију, на прожимање енергије са другима. То су дубине у којима станују наши страхови и тајне које кријемо од других, а још више од себе. Давне поруке нашег животног искуства, разочарања, дубоких и болних повреда, издаје, манипулације, контроле. Та тешка енергија затрпала је нашу унутрашњу истину и способност да верујемо себи.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

И тако, усред тог копања, сударамо се са Ураном, и то три пута. Као и увек када се ова планета уплете, то доноси изненађење, шок, ослобађање, изненадне увиде, преокрет. Ти шокови отварају могућност да се ослободимо страхова који нас "штите" од онога што заправо хоћемо, а то је да се ускладимо са оним што можемо да реализујемо. Све то под условом да нас наш ограничени ум не спречи.

Љубав и партнерство
Уран је у Бику, а Венера влада Биком, али је и проширује на партнерство, новац и осећај сопствене вредности. Уколико сте планирали да прекинете емоционалну или професионалну везу октобар је био савршен за то!
Преокрет очекујте у финансијама, медијима, банкарству, осигурању...

Овај утицај највише ће се осетити у области комуникација, трговине, транспорта, медија, финансија, банкарства, осигурања. Пошто страх не познаје професионално усмерење, сви смо кандидати.

Прочитајте још: ПЛАВИ МЕСЕЦ се дешава изузетно РЕТКО, а овог пута је ПРЕБЛИЗУ УРАНА који је симбол ПРОМЕНА

Ова фаза биће заокружена у великом стилу. Пун Месец у Бику (у знаку своје егзалтације) 31. октобра, на 8.38 степени је у коњункцији са Ураном и наравно, у опозицији са Сунцем у Шкорпији. Дакле, опет је ту Венера.

Шокантну истину ћемо дознати 3. новембра!

Пун Месец представља кулминацију, разоткривање, изношење ствари на видело. Два светла у комбинацији са Ураном доносе блесак, брзину, ослобађање, шокантно изношење истине. О каквој истини се ради знаћемо 3. новембра, када Меркур крене директно.  

Комплетан текст можете прочитати у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas