Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Марс је сада свој на своме! Погледајтепу хороскопу ГДЕ ће вас НАПАСТИ

Све до пролећа, колективно смо изложени стресу који је најјачи пријемник за све болести и тегобе.

1606461803_Depositphotos_63202883_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Средином новембра, Марс, владар Овна и Шкорпије, кренуо је директно. С обзиром на то да је ово планета која, поред остале симболике, представља и вирус корона, његово кретање директно је повезано с развојем и динамиком пандемије грипа у свету.

Прочитајте још: СПОЈТЕ ДВА КАЖИПРСТА и добро погледајте! Овај тест вам може СПАСИТИ ЖИВОТ (ФОТО)

Марс у Овну је јак и брз, свој на своме. Откако је кренуо директно (14. новембар) могли смо да приметимо разбуктавање епидемије. Лакоћа преношења овог вируса најбољи је показатељ енергије коју представља ова астролошка слика. Његов ход овим знаком завршава се 7. јануара, након чега ће ући у Бика. До тада, није лоше погледати у ком се пољу вашег наталног хороскопа креће и на који начин може да вас “нападне” као и који су органи угрожени.

Сада су у опасности млади...
Подзнак?
За ову анализу од користи је да знате у ком подзнаку сте рођени. Дакле, гледајте свој знак и подзнак.

Ако сте рођени са знаком или подзнаком у Овну, транзитно кретање Марса указује на то да може бити угрожена глава и склоност наглом скоку телесне температуре. Ризик од вирусне инфекције је велики, нарочито међу млађом популацијом.

Знак или подзнак у Бику - поред опште познате чињенице да је овај знак владар грла, крајника, штитне жлезде и гласних жица, тренутни положај Марса указује да целокупна ситуација највише делује на подсвест и психу код представника овог знака. Неопходно је да се ослободе љутње и нестрпљења.

У Близанцима - осим што овај знак представља плућа, тренутни транзит упозорава на евентуалне неуролошке компликације.

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

Сузана Бан Фото: В. Д.

У Раку - реуматолошки проблеми, упала зглобова, проблеми с кожом.

У Лаву - склоност јаким упалним процесима, болови у крстима и куковима. Осетљивост јетре и панкреаса. Алергија, аутоимуна реакција.

У Девици - веома ризичан период, на удару су најпре урогенитални органи.

У Ваги - слабост леђа, кичме, бубрега.

У Шкорпији - стомачни проблеми.

У Стрелцу - на удару су срце, кичма и очи.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

У Јарцу - запаљенски процес у желуцу и систему за варење.

У Водолији - велики опрез, на удару су плућа.

У Рибама - системска реакција, проблем с разменом течности у организму, отицање. Страховима угрожава себе.

Изложени смо стресу - то је подлога за болест

Ово су само основне смернице. Наравно, сваки натални хороскоп је јединствен и осим знака и подзнака, у астролошкој слици велику улогу играју и остале планете. Како ће се нечији организам изборити с вирусом и да ли је у енергетском паду или не, зависи од остатка хороскопа.

Једно је сигурно - током овог периода, све до пролећа, колективно смо изложени стресу који је као такав најјачи пријемник за све болести и тегобе.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Дакле, страх од болести је већи проблем од саме болести. Останите одговорни према себи, а као такви бићете и према другима. Мир и спокој су најјачи енергетски суплементи који вас могу сачувати и подићи имунитет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas