· · Komentari: 0
HOROSKOP

Mars je sada svoj na svome! Pogledajtepu horoskopu GDE će vas NAPASTI

Sve do proleća, kolektivno smo izloženi stresu koji je najjači prijemnik za sve bolesti i tegobe.

1606461803_Depositphotos_63202883_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Sredinom novembra, Mars, vladar Ovna i Škorpije, krenuo je direktno. S obzirom na to da je ovo planeta koja, pored ostale simbolike, predstavlja i virus korona, njegovo kretanje direktno je povezano s razvojem i dinamikom pandemije gripa u svetu.

Pročitajte još: SPOJTE DVA KAŽIPRSTA i dobro pogledajte! Ovaj test vam može SPASITI ŽIVOT (FOTO)

Mars u Ovnu je jak i brz, svoj na svome. Otkako je krenuo direktno (14. novembar) mogli smo da primetimo razbuktavanje epidemije. Lakoća prenošenja ovog virusa najbolji je pokazatelj energije koju predstavlja ova astrološka slika. NJegov hod ovim znakom završava se 7. januara, nakon čega će ući u Bika. Do tada, nije loše pogledati u kom se polju vašeg natalnog horoskopa kreće i na koji način može da vas “napadne” kao i koji su organi ugroženi.

Sada su u opasnosti mladi...
Podznak?
Za ovu analizu od koristi je da znate u kom podznaku ste rođeni. Dakle, gledajte svoj znak i podznak.

Ako ste rođeni sa znakom ili podznakom u Ovnu, tranzitno kretanje Marsa ukazuje na to da može biti ugrožena glava i sklonost naglom skoku telesne temperature. Rizik od virusne infekcije je veliki, naročito među mlađom populacijom.

Znak ili podznak u Biku - pored opšte poznate činjenice da je ovaj znak vladar grla, krajnika, štitne žlezde i glasnih žica, trenutni položaj Marsa ukazuje da celokupna situacija najviše deluje na podsvest i psihu kod predstavnika ovog znaka. Neophodno je da se oslobode ljutnje i nestrpljenja.

U Blizancima - osim što ovaj znak predstavlja pluća, trenutni tranzit upozorava na eventualne neurološke komplikacije.

Pročitajte još: Da li je NEFERTITI PREVARA STOLEĆA? Pet neporecivih DOKAZA to tvrdi!

Suzana Ban Foto: V. D.

U Raku - reumatološki problemi, upala zglobova, problemi s kožom.

U Lavu - sklonost jakim upalnim procesima, bolovi u krstima i kukovima. Osetljivost jetre i pankreasa. Alergija, autoimuna reakcija.

U Devici - veoma rizičan period, na udaru su najpre urogenitalni organi.

U Vagi - slabost leđa, kičme, bubrega.

U Škorpiji - stomačni problemi.

U Strelcu - na udaru su srce, kičma i oči.

Pročitaje još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

U Jarcu - zapaljenski proces u želucu i sistemu za varenje.

U Vodoliji - veliki oprez, na udaru su pluća.

U Ribama - sistemska reakcija, problem s razmenom tečnosti u organizmu, oticanje. Strahovima ugrožava sebe.

Izloženi smo stresu - to je podloga za bolest

Ovo su samo osnovne smernice. Naravno, svaki natalni horoskop je jedinstven i osim znaka i podznaka, u astrološkoj slici veliku ulogu igraju i ostale planete. Kako će se nečiji organizam izboriti s virusom i da li je u energetskom padu ili ne, zavisi od ostatka horoskopa.

Jedno je sigurno - tokom ovog perioda, sve do proleća, kolektivno smo izloženi stresu koji je kao takav najjači prijemnik za sve bolesti i tegobe.

Pročitajte još: Bio je OMILJEN SRPSKI VLADAR: Despot Stefan je SPAVAO OKOVAN i noću ŠETAO po selu, a razlog se i danas PREPRIČAVA (FOTO)

Dakle, strah od bolesti je veći problem od same bolesti. Ostanite odgovorni prema sebi, a kao takvi bićete i prema drugima. Mir i spokoj su najjači energetski suplementi koji vas mogu sačuvati i podići imunitet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.