Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРС ЈЕ УШАО У ЈАРЦА: Астролошка појава која ће највише утицати на три хороскопска знака - доноси им велике промене

Погледајте да ли сте међу њима

1704448734_Foto-Shutterstock-Mars.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Марс, планета коју астролози називају и Бог рата, прорменио је знак и ушао у Јарца, где доноси велике промене за Јарчеве, Бикове и Девице.

Марс у Јарцу доноси динамичну, али контролирану енергију. Марс, планета акције и страсти, је у Јарцу, знаку који је фокусиран на постизање циљева, структуру и амбицију. То ствара особу која ради предано како би постигла своје циљеве, често с великом упорношћу и дисциплином.

Упорност и амбиције

Ови људи често имају снажну вољу и способност да преброде препреке на путу према својим циљевима. Врло су амбициозни и могу бити усмерени на каријеру. Марс у Јарцу доноси упорност, али понекад може резултирати и тенденцијом према превеликом самокритичком приступу или строгости према себи.

Ови појединци имају тенденцију да буду врло практични и рационални у свом приступу решавању проблема , па воле да преузимају одговорност. Имају снагу да издрже тешкоће и могу бити врло стрпљиви док чекају да постигну своје циљеве.

Признања и дугорочни циљеви

У љубави, могу бити прилично озбиљни и опрезни, тражећи стабилност и сигурност у партнерству.

Марс у Јарцу такође може подстицати људе да буду врло усмерени на своју репутацију и јавни имиџ као и да се често боре за постизање признања и ауторитета у свом подручју деловања. Ова позиција Марса наглашава радне способности, упорност и стрпљење, чинећи их способнима за постизање дугорочних циљева.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas