Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меркур у директном ходу од 15. маја до 22. августа 2023. године: Доноси велико олакшање у пољу комуникације и финансија

Погледајте шта вам доноси овај период

1684587352_merkur.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Од 15. маја до 22. августа ове године Меркур ц́е се кретати у добром правцу, што за вец́ину нас доноси повољнију атмосферу у областима комуникација и финансија.

Астролози су анализирали утицај овог периода на сваки хороскопски знак и дали савете како свако може да постане успешнији у овом временском периоду.

Ован

Очекује се снажан налет енергије за Овна током касног пролец́а и раног лета. Људи рођени под овим знаком постац́е изузетно продуктивни. Имац́е прилику да направе позитивне промене у свом животу и осетиц́е снажну жељу за хитним променама. У овој фази, важно је не журити ствари и пажљиво бирати своје окружење како би људи подржавали и водили Овна, уместо да га осуђују због избора и начина живота. Иако ц́е бити изазова, вреди запамтити да се често каже „нема прикривеног благослова“. Све потешкоц́е ц́е помоц́и у достизању нових висина.

Бик

Меркур ц́е Бику донети срец́у у љубавној сфери, а посебно ц́е бити срец́ни они који тренутно траже сродну душу. Под утицајем јаке планете у директном кретању биц́е много лакше упознати и препознати људе. Главни лек за могуц́е проблеме Бика је комуникација са супротним полом. Није потребно постављати за циљ упознавање са неким за везу или флерт, вец́ је важно једноставно комуницирати и забавити се. Ово је кључ срец́е за људе рођене у овом земаљском знаку.
 

Близанци

Близанци ц́е значајно побољшати своје памц́ење, а неосновани страхови ц́е нестати. Могуц́е је да ц́е се после 15. маја брзо завршити црни низ у послу и пословању. Живот Близанаца ц́е кренути узлазном путањом јер ц́е имати мотивацију и ентузијазам. Вероватно ц́е желети да освежи свој живот и околину, поправи свој дом, купи нову одец́у. То су позитивне мисли и циљеви, али је важно да не потрошите више него што је потребно. У комуникацији са другим људима важно је смањити жељу за бахатошц́у и поштовати туђи простор и границе.

Рак

Ракови ц́е коначно моц́и да превазиђу своју болну и опасну импулсивност која им је донела проблеме током априла и почетком маја. Људи рођени у овом знаку ц́е осетити вец́у жељу да комуницирају са супротним полом, упознају нове људе, деле своје приче и флертују. Меркур у директном кретању помоц́и ц́е Раковима да ојачају постојец́е односе, а њихови животи ц́е се попети узлазном путањом. За Ракове је кључно да престану да доносе исхитрене одлуке како би убрзали позитивне промене. Долази време мирне акције и разборитости.

Лав

Лавови ц́е имати прилику да поврате оно што су изгубили у прошлости, али не у погледу материјалних ствари, вец́ нечег вишег и духовнијег, као што је љубав. Ако Лавови заиста желе да врате особу са којом су некада имали дугогодишњу везу, сада ц́е имати прилику за то. Међутим, важно је да буду сигурни да је то заиста оно што им треба. Крај пролец́а и почетак лета захтевац́е ослушкивање унутрашњег гласа, јер ц́е интуиција у овом периоду бити изузетно корисна. Такође, у почетној фази Меркуровог директног кретања, препоручује се Лавовима да се посвете одмору и регенерацији.

Девица

Директно кретање Меркура ц́е помоц́и Девицама да побољшају пажњу, памц́ење и концентрацију. У мају и јуну ц́е бити изузетно корисно посветити се припремама за испите, изради семинарских или дипломских радова. Такође, сигурно могу истражити нове пословне могуц́ности или чак покренути сопствени посао. Активност у љубавној сфери биц́е повољна. Људи рођени под овим хороскопским знаком могу безбедно да прекину комуникацију са људима са којима желе да раскину на дуже време. Ово је повољан период за куповину, поправке, путовања и промену средине.

Вага

Током директног кретања Меркура, Вага ц́е доживети повец́ану снагу, посебно када је у питању здравље. Ови људи ц́е се осец́ати много боље него раније и лакше ц́е се носити са стресом. То ц́е ојачати њихов имуни систем, а они ц́е се активно бавити спортом и физичком активношц́у. Астролози препоручују да се цео период директног кретања Меркура посвети сређивању и уређењу документације на послу. Они такође наглашавају важност рада на породичним односима и отвореним разговорима са члановима породице и пријатељима. У случају неспоразума, Меркур ц́е помоц́и да се они превазиђу и успостави хармонија.

Шкорпије

Шкорпије се охрабрују да доносе важне одлуке, праве велике куповине и склапају озбиљне послове током Меркуровог директног кретања. Поред тога, примец́ује се њихова наглашена потреба да више времена проводе са породицом и пријатељима, посебно у другој половини овог периода. Меркур ц́е им помоц́и да превазиђу пристрасност и постану праведнији у својим поступцима. Иако ова промена може изненадити друге људе, они ц́е свакако приметити позитивне промене у понашању Шкорпије. Представници овог знака добиц́е додатну енергију и живахност која ц́е им помоц́и да брже напредују и прелазе границе.

Стрелац

Коначно, Стрелац ц́е се ослободити нервозе, сумњи и љубоморе током директног кретања Меркура. Сукоби и проблеми у комуникацији са другим људима биц́е много мање присутни у њиховим животима после 15. маја. Међутим, да не би уплашили срец́у, важно је да постану одговорнији и да не занемарују важне ствари. Не вреди се препустити пасивности. Како би појачали позитиван утицај Меркура, астролози саветују Стрелцима да се посвете чишц́ењу дома и ослободе се непотребних ствари. Такође је веома корисно поставити себи важне циљеве и фокусирати се на њихово постизање. Планете ц́е помоц́и Стрелцима да превазиђу лоше навике било које врсте и стекну бољу контролу над својим животима.

Јарац

Почетак јаког Меркура идеалан је за завршетак претходно започетих послова. Такође, астролози препоручују Јарчевима да се усуде да ураде оно што раније нису успели. До краја лета могуц́е је обновити нарушене односе. Стручњаци снажно саветују Јарчеве да пажљиво бирају случајеве и пројекте, избегавајуц́и оне који доносе више брига него користи. Сваки корак мора бити пажљиво процењен како би се постигао успех и одржала срец́а.

Водолија

Представницима овог знака се препоручује да остваре своје планове у вези са променама у животу. Ово може укључивати селидбу или промену посла. Прилагођавање новим условима биц́е успешно. Почетак лета је повољан период за измирење дугова и испуњење претходних обец́ања. У пословном свету, Водолије треба да избегавају импулсивност. Важно је остати будан јер се непријатељи Водолије такође могу активирати. Мора се водити рачуна у оба смера јер је успех лако постиц́и, али исто тако лако га је изгубити.

Рибе

Рибе треба да покажу максималну асертивност, посебно на почетку јаког Меркура, јер ц́е њихова главна заштитница, Венера, бити снажно присутна. Кључни услов за успех у овом периоду је постављање правих циљева. Рибе треба да покушају да поставе приоритете и тачно разумеју како да остваре своје циљеве. Можда ц́е бити потребно да промените свој приступ, испробате нове идеје о вођењу посла, склапању послова, упознавању људи и другим областима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas