Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Месечни хороскоп 2: Стрелчеви ће одахнути, Вага нека стисне зубе, а Водолија срце

Рибе очекује промена и потпуна прерасподела живота.

1618561596_Naocare.jpg
Фото: Пексел
Oglas

ВАГА

Посао

За вас је овај период изузетно напоран. Страх од неуспеха маскирате лажним оптимизмом и негирањем проблема. Другим речима, ових дана је наглашено лоше расположење које прераста у отворену мрзовољу. Да бисте избегли, како вирусе тако и сукобе с окружењем, заиста вам се саветује да се примирите и што више време проводите сами или у окружени малим бројем људи. Уколико сте изложени некаквим принудним мерама, прихватите их с лакоћом - у супротном, прете вам непријатне последице.

Прочитаје још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Изузетно напоран период, прихватите све са психолошким миром.

Љубав

Комуникација са особама које се налазе негде далеко. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се један другарски однос претвори у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, ово је право време када је пожељно да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ШКОРПИЈА

Посао

Пред вама је добар период за пословне али и личне односе. Стижу нове дугорочне обавезе, али вас оне неће превише оптеретити. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Већ од следећег месеца ситуација се може битно променити па је савет да пожурите и искористите тренутну позитивност коју вам звезде у наредним недељама најављују.

Одличан период, а стижу и нове обавезе мада не оптерећујте се.

Љубав

Време је за мали предах како бисте напунили батерије. Иако сте препуни енергије и потребе да се остварите у партнерским односима, све се, ових дана, своди на платонске контакте. Значајнији однос можете остварити са особом која вам је некада била блиска и на коју сте заборавили, а поновни контакт с њом очекује вас путем друштвених мрежа или телефоном. Романса је ових дана, ипак, у потпуности неостварива.

Здравље

Проблеми са циркулацијом.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

СТРЕЛАЦ

Посао

Иако сте свесни својих потенцијала, у протеклом периоду вам је све некако, на необјашњив начин, измицало. Без обзира на то ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може проузроковати особа са којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за необавезно ћаскање. Посветите се послу. До краја овог периода бићете на озбиљном добитку.

Посветите се послу, јер вас до краја овог периода очекује добитак.

Љубав

У центру сте пажње. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију са особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за квалитетан однос и озбиљну везу.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ЈАРАЦ

Посао

За вас дуготрајна изолација није амбијент у коме се лоше сналазите. Ипак, све до краја овог периода, на неки начин, ваш потенцијал је у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите даље, али тек касније стиже право време за реализацију ваших идеја које, мора се признати, ових дана могу бити и генијалне. Останите стрпљиви, праве резултате ћете видети тек када почне реализација а то ће бити када се промени амбијент у коме смо сви, колективно.

Знате куда желите, али није тренутак за реализцију, па останите стрпљиви.

Љубав

Свесни сте да се налазите у изазовној фази с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете сумњиво. Почетком овог периода то може да изазове љубавну свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума и међусобног неразумевања услед недовољно квалитетне комуникације или њеног потпуног недостатка.

Здравље

Склоност повредама.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

ВОДОЛИЈА

Посао

Обузима вас оптимизам. Ово је право време за испуњење, и то паралелно, пословног и приватног плана. У изгледу је новчани прилив, највероватније из извора на који не рачунате. Мењате фокус интересовања, полако улазите у период у коме ћете се окренути себи и свом духовном стању. Право је време за реализацију новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она мора да се односи на нешто што подразумева озбиљну животну промену која, у први мах, може на вас деловати стресно.

Позабавите се партнером, да би дошло до разочарења и стресова.

Љубав

Било би добро да се позабавите партнерским односом, јер ускоро стиже период могућих стресова и преокрета. У оквиру тога могућа су мања разочарања, нарочито уколико сте очекивали нешто од особе која је физички удаљена од вас. У питању су ситне лажи или прећуткивања која је најбоље да занемарите и наставите романсу која у будућности може прерасти у озбиљну љубавну везу с великим потенцијалом.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

РИБЕ

Посао

Планетарни аспекти најављују значајне промене. У изгледу је озбиљна прерасподела задужења. На удару је реорганизација финансија - било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника. Уколико будете очекивали помоћ људи који су вам нешто обећавали, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви, јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте рачунали на особе које вам не могу помоћи.

Почиње велика прерасподела задужења, а мења се све - од финанасија до љубави.

Љубав

Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у тајне љубавне или платонске везе обавијене енергијом лажи и илузије. Сопствена незадовољства не лечите трагањем за авантуром јер ће вас све то додатно исцрпети. Као и у послу, тако и у љубави, период је благо неповољан, па вам се саветује да се примирите и сачекате боља времена.

Здравље

Аритмије.

Први део хороскопа прочитајте ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas