Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 20. МАЈА: Важан пословни период за Близанце, Вага обнавља стару везу

Сазнајте шта вам месечни хороскоп предвиђа за период који је пред нама, за период боравка Сунца преко знака Бика, од 19. априла до 20. маја, шта вас чека на послу, у љубави, како ћете се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

1713687559_56a61efddc834ab71eec96a85ae0ef1799b767c6.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о месечном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Напет аспект Сунца у Бику и вашег владаоца Плутона, симбола моћи и новца, доводи вас у дилему да ли да искористите шансу за велику зараду. Директан ход Меркура после 25. априла убрзава договоре. Ваш владалац Марс, 30. априла улази у ваш знак доносећи вам нову енергију. У време последње и прве Месечеве четврти у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, успех очекује запослене у медијима, маркетингу, ИТ сектору, спорту, као и у области уметности.

Љубав У време пуног и младог Месеца у астролошким кућама страсти и љубави, 24. априла и 8. маја, могућ страствени сусрет с неким ко носи униформу на раду и бурна романса са особом са посла. После 29. априла, можете да започнете романтично дописивање са млађом особом преко интернета. После 15. маја, са шест планета у вашем знаку, бићете знак у тренду, популарни и омиљени у друштву супротног пола.

Здравље: Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Конјункција Јупитера и Урана у вашем знаку где је и Сунце, 21. априла, која се дешава једном у животу, доноси вам напредовање и неочекивану зараду. Директан ход Меркура, владаоца вашег посла и креативности и Венера у вашем знаку, у последњој недељи априла, доноси вам успех али и опасност од конкренције. Последња и прва Месечева четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, најављују успех преко друштвеног ангажмана, великих организација, странаца.

Љубав Мноштво планета у вашем знаку током овог периода прелази преко опасне некретнице Алгол која подстиче љубомору и посесивност. Улазак Марса, планете страсти, у поље тајни, 30. априла, буди вашу сумњу у партнерову искреност. Пун и млад Месец у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, доносе расправе са вољеном особом. Слободни Бикови могу да упознају харизматичну особу.

Здравље: Хормонски дисбаланс.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Период пред вама ће обележити припреме за реализацију великих планова у наредних годину дана. Конјункција Јупитера и Урана у Бику, 21. априла, која се дешава једном у животу, доноси вам подршку моћних особа. После 30. априла. водите рачуна да вам неко из потаје не угрози каријеру. Последња и прва четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, доноси ванредне трошкове али и увећање прихода преко сарадње са пријатељима и великим организацијама.

Љубав Ваш владалац Меркур креће директним ходом ка Венери, владаоцу емотивног живота 25. априла, доносећи вам упознавање преко интернета. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, могућ страствени сусрет са особом са посла и улазак у тајну романсу. Прелазак Венере преко опасне фиксне звезде Алгол, после 29. априла, подстиче партнерову љубомору и посесивност.

Здравље: Штитна жлезда.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Због наглашене астролошке куће неочекиваних ситуација у којој је и Сунце, током овог периода, могу вам се указати изненадне шансе за зараду преко пријатеља, странаца и великих организација. После 25. априла, будите опрезнији приликом доношења одлука. Улазак Марса у Овна, 30. априла, упозорава јунске Ракове да се пазе преваре. Последња и прва четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, доносе вам и новац и ванредне трошкове, али и подршку надређених.

Љубав Мноштво планета у 11. пољу прелази преко опасне некретнице Алгол доносећи вам, до краја периода, изненађења на емотивном плану. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, јунски Ракови могу да се заљубе, а заузети да обнове тајну везу са старом симпатијом. Од 18. до 23. маја, очекују вас љубоморне сцене са брачним или дугогодишњим партнером.

Здравље: Неуролошке тегобе.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Наглашен знак Бика у коме је и ваш владалац Сунце, до краја периода, ставља акценат на каријеру у којој ће бити разних преокрета, али ћете на крају изаћи као победник. Већ 21. априла, очекују вас повољне вести из иностранства. Меркур, владалац ваших послова и планова, креће директним ходом, 25. априла када је могућ одлазак на пут. Последња и прва Месечева четврт у Водолији и вашем знаку, 1. и 15. маја, опомињу на опрез са договорима и уговорима.

Љубав Конјункција Јупитера и Урана, који управља партнерским односима, почетком периода, доноси сусрет са харизматичном особом која живи у иностранству. Јачи утицај љубавних планета, Венере и Марса у Бику и Овну, после 29. априла, слободним Лавовима доноси романсу са неким кога познају преко посла. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, расправе са брачним партнером.

Здравље: Додатни опрез у саобраћају.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Прелазак планета у Бику преко опасне фиксне звезде Алгола, током овог периода упозорава на опрез уколико ваше занимање има везе са образовањем или честим путовањима. Ваш и владалац ваше каријере, Меркур, 25. априла креће директним ходом, што вам одговара ако се баве ризичним или занимањем које подразумева руковање новцем. Последња и прва Месечева четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, доносе вам новац преко услужних и паралелних делатности.

Љубав Већ 21. априла, конјункција Јупитера и Урана, која се дешава једном у животу, слободним Девицама доноси познанство са харизматичном особом која живи у другој средини. Марс у Овну, после 30. априла доноси вам страствене тренутке са вољеном особом, а крајем периода, љубоморне сцене. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, сусрет са млађом особом на путу или предавању.

Здравље: Подложност инфекцијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Конјункција Јупитера и Урана у Бику (једном у животу), већ почетком периода, доноси вам неочекивану зараду. Директан ход Меркура, после 25. априла, најављује добитке преко паралелних и послова са странцима. Последња и прва Месечева четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, наговештавају успех септембарским и Вагама треће декаде. Ваш владалац Венера, симбол новца, над опасним Алголом, крајем периода, упозорава на опрез са финансијама.

Љубав Наглашено осмо астролошко поље, преко кога ће после 15. маја, прелазити чак шест планета, током овог периода ставља акценат на ваш еротски живот. Улазак Марса, планете страсти у Овна, 30. априла, подстиче партнерову посесивност. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, могуће су љубоморне сцене са вољеном особом и обнова везе са неким кога знате преко посла.

Здравље: Подложност повредама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Директан ход Меркура ка Венери, после 25. априла, повољно утиче на ваше финансијско стање, доносећи вам новац преко услужних и интелектуалних делатности. Са уласком вашег владаоца Марса у Овна, 30. априла, постајете енергичнији и активнији на послу. У време последње и прве Месечеве четврти у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, будите опрезнији са уговорима и у комуникацији са надређенима. У последњој седмици периода, избегавајте склапање договора.

Љубав Мноштво планета у Бику, током овог периода, доноси вам промене на емотивном плану. Спој Јупитера и Урана, 21. априла, који се дешава једном у животу, наговештава улазак у брак или заједнички живот са партнером. Венерин транзит преко Алгола, крајем периода, најављује љубоморне сцене. Пун и млад Месец у вашем знаку и Бику, 24. априла и 8. маја, доносе сусрет с неким из иностранства и преко пријатеља.

Здравље: Промените начин исхране.

 

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Конјункција вашег владаоца Јупитера и Урана у шестој астролошкој кући, која се дешава једном у животу, већ почетком периода, доноси вам новац преко приватног бизниса, грађевинских и послова са некретнинама. Последња и прва Месечева четврт у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, најављује успех рођенима почетком и крајем знака који се баве интелектуалним и услужним делатностима. После 27. априла, бићете у прилици да доста зарадите, ако будете спремни на ризик.

Љубав Ваше сумње у партнерову искреност, током овог периодса, могу се показати оправданим. Директан ход Меркура, владаоца емотивног живота, после 25. априла, доноси вам сусрет са старом симпатијом. Марс у кући љубави, после 30. априла, уноси страст у однос са вољеном особом. Пун и млад Месец у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, наговештава могућност тајне романсе и везе са колег(иниц)ом.

Здравље: Штитна жлезда. Спортске повреде.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Наглашено пето астролошко поље, током овог периода, подстиче ваше таленте и мотивацију, ако сте рођени крајем знака и бавите занимањем у вези са уметношћу или спортом. У последњој недељи априла, могућа је обнова сарадње са странцима и увећање прихода. У време последње и прве Месечеве четврти у астролошким пољима посла и финансија, 1. и 15. маја, можете да увећате приходе преко приватне делатности као и занимања које укључују извесну дозу ризика.

Љубав Конјункција вашег сувладаоца Урана и Јупитера, 21. априла, доноси сусрет с неким ко ће оставити јак утисак на вас. После 25. априла, упознавање са млађом особом преко интернета. Улазак Марса у поље приватног живота, крајем априла, упозорава на конфликте са партнером. Пун и млад Месец у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, слободнима доноси љубав преко пријатеља а заузетима љубоморне сцене.

Здравље: Подложност повредама у кући.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Конјункција вашег владаоца Урана и Јупитера (дешава се једном у животу), симбола контаката са странцима и путовања, 21. априла, доноси вам неочекивани добитак. Последња и прва Месечева четврт у вашем знаку и Лаву, 1. и 15. маја, упозорава на опасност од конкуренције али вам доноси и новац преко занимања која имају везе са медијима, правом, дипломатијом. После 30. априла, обратите више пажње на вредне ситнице, документацију и уговоре.

Љубав Током овог периода, очекују вас бурне расправе у дому и породици, нарочито у последњој седмици периода. Директан ход Меркура, који управља вашим љубавним животом, после 25. априла, слободним Водолијама доноси сусрет са шармантном особом преко интернета или на предавању, семинару. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, могуће су расправе са вољеном особом.

Здравље: Чувајте се за воланом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Конјукција вашег владаоца Јупитера и Урана (која се дешава једном у животу) у астролошкој кући бизниса, 21. априла, доноси вам сјајну пословну шансу. У време последње и прве Месечеве четврти у Водолији и Лаву, 1. и 15. маја, препоручује се додатни опрез са документима и у односу са сарадницима. После 29. априла, могући ванредни трошкови, а 30. априла Марс улази у Овна и прави аспект с вашим владаоцем Нептуном доносећи вам новац преко хонорарног посла.

Љубав Мноштво планета у Бику до краја периода прелази преко опасне некретнице Алгол доносећи вам проблеме у комуникацији са вољеном особом. Зато послушајте савет старијег пријатеља. Директан ход Меркура, владаоца партнерских односа, после 25. априла, доноси вам упознавање преко друштвене мреже. У време пуног и младог Месеца у Шкорпији и Бику, 24. априла и 8. маја, слободне Рибе могу да се заљубе.

Здравље: Проблеми са зубима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas