Oglas
· · Komentari: 0

MESEČNI HOROSKOP DO 20. MAJA: Važan poslovni period za Blizance, Vaga obnavlja staru vezu

Saznajte šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca preko znaka Bika, od 19. aprila do 20. maja, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako ćete se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

1713687559_56a61efddc834ab71eec96a85ae0ef1799b767c6.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Napet aspekt Sunca u Biku i vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i novca, dovodi vas u dilemu da li da iskoristite šansu za veliku zaradu. Direktan hod Merkura posle 25. aprila ubrzava dogovore. Vaš vladalac Mars, 30. aprila ulazi u vaš znak donoseći vam novu energiju. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, uspeh očekuje zaposlene u medijima, marketingu, IT sektoru, sportu, kao i u oblasti umetnosti.

LJubav U vreme punog i mladog Meseca u astrološkim kućama strasti i ljubavi, 24. aprila i 8. maja, moguć strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu i burna romansa sa osobom sa posla. Posle 29. aprila, možete da započnete romantično dopisivanje sa mlađom osobom preko interneta. Posle 15. maja, sa šest planeta u vašem znaku, bićete znak u trendu, popularni i omiljeni u društvu suprotnog pola.

Zdravlje: Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Konjunkcija Jupitera i Urana u vašem znaku gde je i Sunce, 21. aprila, koja se dešava jednom u životu, donosi vam napredovanje i neočekivanu zaradu. Direktan hod Merkura, vladaoca vašeg posla i kreativnosti i Venera u vašem znaku, u poslednjoj nedelji aprila, donosi vam uspeh ali i opasnost od konkrencije. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, najavljuju uspeh preko društvenog angažmana, velikih organizacija, stranaca.

LJubav Mnoštvo planeta u vašem znaku tokom ovog perioda prelazi preko opasne nekretnice Algol koja podstiče ljubomoru i posesivnost. Ulazak Marsa, planete strasti, u polje tajni, 30. aprila, budi vašu sumnju u partnerovu iskrenost. Pun i mlad Mesec u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, donose rasprave sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju harizmatičnu osobu.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Period pred vama će obeležiti pripreme za realizaciju velikih planova u narednih godinu dana. Konjunkcija Jupitera i Urana u Biku, 21. aprila, koja se dešava jednom u životu, donosi vam podršku moćnih osoba. Posle 30. aprila. vodite računa da vam neko iz potaje ne ugrozi karijeru. Poslednja i prva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, donosi vanredne troškove ali i uvećanje prihoda preko saradnje sa prijateljima i velikim organizacijama.

LJubav Vaš vladalac Merkur kreće direktnim hodom ka Veneri, vladaocu emotivnog života 25. aprila, donoseći vam upoznavanje preko interneta. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, moguć strastveni susret sa osobom sa posla i ulazak u tajnu romansu. Prelazak Venere preko opasne fiksne zvezde Algol, posle 29. aprila, podstiče partnerovu ljubomoru i posesivnost.

Zdravlje: Štitna žlezda.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Zbog naglašene astrološke kuće neočekivanih situacija u kojoj je i Sunce, tokom ovog perioda, mogu vam se ukazati iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, stranaca i velikih organizacija. Posle 25. aprila, budite oprezniji prilikom donošenja odluka. Ulazak Marsa u Ovna, 30. aprila, upozorava junske Rakove da se paze prevare. Poslednja i prva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, donose vam i novac i vanredne troškove, ali i podršku nadređenih.

LJubav Mnoštvo planeta u 11. polju prelazi preko opasne nekretnice Algol donoseći vam, do kraja perioda, iznenađenja na emotivnom planu. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, junski Rakovi mogu da se zaljube, a zauzeti da obnove tajnu vezu sa starom simpatijom. Od 18. do 23. maja, očekuju vas ljubomorne scene sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje: Neurološke tegobe.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Naglašen znak Bika u kome je i vaš vladalac Sunce, do kraja perioda, stavlja akcenat na karijeru u kojoj će biti raznih preokreta, ali ćete na kraju izaći kao pobednik. Već 21. aprila, očekuju vas povoljne vesti iz inostranstva. Merkur, vladalac vaših poslova i planova, kreće direktnim hodom, 25. aprila kada je moguć odlazak na put. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i vašem znaku, 1. i 15. maja, opominju na oprez sa dogovorima i ugovorima.

LJubav Konjunkcija Jupitera i Urana, koji upravlja partnerskim odnosima, početkom perioda, donosi susret sa harizmatičnom osobom koja živi u inostranstvu. Jači uticaj ljubavnih planeta, Venere i Marsa u Biku i Ovnu, posle 29. aprila, slobodnim Lavovima donosi romansu sa nekim koga poznaju preko posla. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, rasprave sa bračnim partnerom.

Zdravlje: Dodatni oprez u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Prelazak planeta u Biku preko opasne fiksne zvezde Algola, tokom ovog perioda upozorava na oprez ukoliko vaše zanimanje ima veze sa obrazovanjem ili čestim putovanjima. Vaš i vladalac vaše karijere, Merkur, 25. aprila kreće direktnim hodom, što vam odgovara ako se bave rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, donose vam novac preko uslužnih i paralelnih delatnosti.

LJubav Već 21. aprila, konjunkcija Jupitera i Urana, koja se dešava jednom u životu, slobodnim Devicama donosi poznanstvo sa harizmatičnom osobom koja živi u drugoj sredini. Mars u Ovnu, posle 30. aprila donosi vam strastvene trenutke sa voljenom osobom, a krajem perioda, ljubomorne scene. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju.

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Konjunkcija Jupitera i Urana u Biku (jednom u životu), već početkom perioda, donosi vam neočekivanu zaradu. Direktan hod Merkura, posle 25. aprila, najavljuje dobitke preko paralelnih i poslova sa strancima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, nagoveštavaju uspeh septembarskim i Vagama treće dekade. Vaš vladalac Venera, simbol novca, nad opasnim Algolom, krajem perioda, upozorava na oprez sa finansijama.

LJubav Naglašeno osmo astrološko polje, preko koga će posle 15. maja, prelaziti čak šest planeta, tokom ovog perioda stavlja akcenat na vaš erotski život. Ulazak Marsa, planete strasti u Ovna, 30. aprila, podstiče partnerovu posesivnost. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, moguće su ljubomorne scene sa voljenom osobom i obnova veze sa nekim koga znate preko posla.

Zdravlje: Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Direktan hod Merkura ka Veneri, posle 25. aprila, povoljno utiče na vaše finansijsko stanje, donoseći vam novac preko uslužnih i intelektualnih delatnosti. Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa u Ovna, 30. aprila, postajete energičniji i aktivniji na poslu. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, budite oprezniji sa ugovorima i u komunikaciji sa nadređenima. U poslednjoj sedmici perioda, izbegavajte sklapanje dogovora.

LJubav Mnoštvo planeta u Biku, tokom ovog perioda, donosi vam promene na emotivnom planu. Spoj Jupitera i Urana, 21. aprila, koji se dešava jednom u životu, nagoveštava ulazak u brak ili zajednički život sa partnerom. Venerin tranzit preko Algola, krajem perioda, najavljuje ljubomorne scene. Pun i mlad Mesec u vašem znaku i Biku, 24. aprila i 8. maja, donose susret s nekim iz inostranstva i preko prijatelja.

Zdravlje: Promenite način ishrane.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera i Urana u šestoj astrološkoj kući, koja se dešava jednom u životu, već početkom perioda, donosi vam novac preko privatnog biznisa, građevinskih i poslova sa nekretninama. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, najavljuje uspeh rođenima početkom i krajem znaka koji se bave intelektualnim i uslužnim delatnostima. Posle 27. aprila, bićete u prilici da dosta zaradite, ako budete spremni na rizik.

LJubav Vaše sumnje u partnerovu iskrenost, tokom ovog periodsa, mogu se pokazati opravdanim. Direktan hod Merkura, vladaoca emotivnog života, posle 25. aprila, donosi vam susret sa starom simpatijom. Mars u kući ljubavi, posle 30. aprila, unosi strast u odnos sa voljenom osobom. Pun i mlad Mesec u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, nagoveštava mogućnost tajne romanse i veze sa koleg(inic)om.

Zdravlje: Štitna žlezda. Sportske povrede.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašeno peto astrološko polje, tokom ovog perioda, podstiče vaše talente i motivaciju, ako ste rođeni krajem znaka i bavite zanimanjem u vezi sa umetnošću ili sportom. U poslednjoj nedelji aprila, moguća je obnova saradnje sa strancima i uvećanje prihoda. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u astrološkim poljima posla i finansija, 1. i 15. maja, možete da uvećate prihode preko privatne delatnosti kao i zanimanja koje uključuju izvesnu dozu rizika.

LJubav Konjunkcija vašeg suvladaoca Urana i Jupitera, 21. aprila, donosi susret s nekim ko će ostaviti jak utisak na vas. Posle 25. aprila, upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta. Ulazak Marsa u polje privatnog života, krajem aprila, upozorava na konflikte sa partnerom. Pun i mlad Mesec u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, slobodnima donosi ljubav preko prijatelja a zauzetima ljubomorne scene.

Zdravlje: Podložnost povredama u kući.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Urana i Jupitera (dešava se jednom u životu), simbola kontakata sa strancima i putovanja, 21. aprila, donosi vam neočekivani dobitak. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u vašem znaku i Lavu, 1. i 15. maja, upozorava na opasnost od konkurencije ali vam donosi i novac preko zanimanja koja imaju veze sa medijima, pravom, diplomatijom. Posle 30. aprila, obratite više pažnje na vredne sitnice, dokumentaciju i ugovore.

LJubav Tokom ovog perioda, očekuju vas burne rasprave u domu i porodici, naročito u poslednjoj sedmici perioda. Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim ljubavnim životom, posle 25. aprila, slobodnim Vodolijama donosi susret sa šarmantnom osobom preko interneta ili na predavanju, seminaru. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, moguće su rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Konjukcija vašeg vladaoca Jupitera i Urana (koja se dešava jednom u životu) u astrološkoj kući biznisa, 21. aprila, donosi vam sjajnu poslovnu šansu. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Vodoliji i Lavu, 1. i 15. maja, preporučuje se dodatni oprez sa dokumentima i u odnosu sa saradnicima. Posle 29. aprila, mogući vanredni troškovi, a 30. aprila Mars ulazi u Ovna i pravi aspekt s vašim vladaocem Neptunom donoseći vam novac preko honorarnog posla.

LJubav Mnoštvo planeta u Biku do kraja perioda prelazi preko opasne nekretnice Algol donoseći vam probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Zato poslušajte savet starijeg prijatelja. Direktan hod Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, posle 25. aprila, donosi vam upoznavanje preko društvene mreže. U vreme punog i mladog Meseca u Škorpiji i Biku, 24. aprila i 8. maja, slobodne Ribe mogu da se zaljube.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas