· · Коментари: 0
АСТРО

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП до 22. НОВЕМБРА: ОВНУ промена посла, РАК у љубавним проблемима, а ОВОМ знаку следи тајна АВАНТУРА!

Месечни хороскоп саветује Овна да, пре него што нешто потпише, провери све детаље.

1634899434_avantura.jpg
Фото: Депоситпхото

ОВАН 


Посао

Све више размишљате о томе да ли је за вас боље да свој професионални пут наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се јако поносити својом позицијом. Ово је време када је потребно да сву креативну енергију уложите у рад како бисте квалитетно одговорили на све пословне изазове који ће се поставити испред вас. У оквиру свега, предстоји вам једна сасвим нова пословна путања која вас води ка новом радном месту.

Љубав

Незадовољство које сте прикривали у протеклом периоду, ових дана излази на видело. Вољена особа је директно утицала на ваш систем вредности, нарушила вам је самопоуздање. Сада је прилика да озбиљно поразговарате и отворено саопштите шта вам је на души. С обзиром на то да су вам повољни аспекти на небу, очекиван је добар исход свега, али само ако будете директни, сталожени и искрени.

Здравље

Проблеми са стомаком.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2021. ГОДИНЕ: Ован РУШИ све пред собом, Бик добија НЕВЕРОВАТНЕ ПОНУДЕ, а ви?

БИК


 Посао

Можете очекивати значајан прилив енергије, како на пословном тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са свих страна се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуну концентрацију. Радо бисте се повукли на неко време и предахнули, али то је у овом периоду немогуће јер вам стижу нови директори или шефови који задају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем периода могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице па да, бар накратко, приуштите себи предах од свега.

Љубав

За вас су исцељујућа необавезна дружења с људима с којима вас везује једна заједничка потреба, а то је одмор и уживање. У том амбијенту љубавни план трпи, као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну расподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно протумачити, а затим и повући потезе који ће трајно нарушити партнерски однос.

Здравље

Мучи вас меланхолија.

БЛИЗАНЦИ 

Посао

Брину вас финансије. Међутим, ту нема ничега што би требало толико да наглашавате. Овај период је обележен једним добрим аспектом који, у вашем случају, представља стабилизацију на свим нивоима, па и на новчаном. Уколико ваш посао има било какве везе с некретнинама, онда су могући већи проблеми. Од краја периода стиже значајнији финансијски прилив, али и прилика да саставите посао и задовољство. Право је време за кратко путовање, продужени викенд или заслужени одмор.


Љубав

На почетку овог периода ваше поље љубави долази у центар пажње. Положаји планета указују на велики прилив инспирације јер вам је душа фокусирана на вољену особу. Отвара се прилика да с партнером изгладите неке неспоразуме, а то се све може одиграти на бескрајно романтичан начин, што ће бити инспиративно и људима који су упућени у ваш живот. Неки од вас ће се, у овом периоду, одлучити на велике емотивне промене.

Здравље

Главобоља.

РАК

Посао

Успорите темпо, нарочито ако у овом периоду морате да донесете важну одлуку. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отвара могућност да остварите нове увиде који ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате на самом почетку периода, награда стиже већ од краја месеца, када ће се финансијска ситуација значајно поправити.

Љубав

Ови дани су прилично захтевни и непријатни за ваш љубавни живот. Све време је главна тема нешто што није до краја изречено, било да се ради о вама или партнеру. Некима ће овај перид донети болна сазнања, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем нових људи одлична је предиспозиција за прељубу или платонску љубав која би вас тргла и освежила.

Здравље

Проблеми с варењем.

ЛАВ

Посао

Радујете се победама које сте освојили па вас то наводи на осећај да сте у свему свемогући. Будите опрезни при куповини, нарочито почетком овог периода јер за вас ово није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи то краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ипак, нема разлога за њу, јер ћете у тренутку када вам све буде деловало безнадежно, пронаћи решење које је све време било ту, поред вас, али га нисте узимали у обзир.


Љубав

Ово је део вашег живота који мора да претрпи озбиљну корекцију. Околности вас приморавају да рационално сагледате све иако ништа није чисто и јасно. Свесни сте да немате све информације о особи до које вам је стало, а, с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам се то, из неког разлога, исплати. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода постоји и могућност да од свега одустанете.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Меркур ће ући у Шкорпију 5., нек се припреме ОВИ хороскопски знаци!

ДЕВИЦА 

Посао

Неки репови које вучете из прошлости изгледају много горе него што заиста јесу. До краја периода налазите се у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните али га итекако осећате. Срећна вест је да је то пролазна фаза, јер ће се ствари ипак покренути с мртве тачке. Свему претходи једно важно решење које вам отвара нова сазнања и могућности за напредовања каква нисте ни сањали. До тада, останите стрпљиви, пазите коме се поверавате и никога не критикујте.

Љубав

Осећај благостања се крије у окружењу породице. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети велике животне промене које ће бити извор радости. Без обзира на то што је период прилично повољан, будите пажљиви у дискусијама јер су могући непријатни неспоразуми с особама које су вам блиске.

Здравље

Проблеми са синусима.

ВАГА 

Посао

Трудите се да обавезе, за које сте задужени, обавите беспрекорно. Под великим сте притиском, осећате се уцењено. Вишак беса који вас обузима може ескалирати на погрешном месту. Водите рачуна, за вас је почео период у ком и најмањи неспоразум са сарадницима може да прерасте у озбиљан губитак. Иако сте под стресом, истовремено сте пуни себе, а то вас може навести да прецените своје способности. Пажљиво анализирајте сваку ситуацију, на себе преузимајте само послове за које сте квалификовани.

Љубав

За вољену особу остаје мало слободног времена које, пак, не користите максимално. Иако сте у налету добре енергије, занемарујете да је ваш пословни успех само ваша победа и да партнер очекује онај део вашег бића за који мисли да му припада. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију, због чега бисте пропустили важне тренутке које никада више нећете надокнадити.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајет још: Ретроградни слаби, СТИЖЕ нова енергија: Ево којим хороскопским знацима ће се посрећити у НОВЕМБРУ!

ШКОРПИЈА

Посао

Ваш унутрашњи глас вам наговештава промене. Свесни сте вибрација које најављују да су близу догађаји након којих више ништа неће бити исто. Ипак, није прави тренутак да своје утиске износите јавно, морате разумети да други људи можда не могу да виде оно што је вама тако кристално јасно. Можда ћете доћи у искушење да се уплетете у неке закулисне радње, верујући да је то праведно. Опрезно бирајте сваку реч како се не бисте нехотице укључили у туђе проблеме па се због тога касније извињавали.

Љубав

Напунићете се добром енергијом једино у кругу ближњих. Вољена особа има слуха за све ваше потребе. Почетком периода љубав добија крила, иако ћете се истовремено осећати једним делом незадовољно јер у вашој природи је непресушна потреба за доказивањем љубави и присуством романтике која вас уверава да сте вољени. Како год било, веза тежи ка стабилизацији, а то је нешто што је за вас у овом тренутку исцељујуће.

Здравље

Костобоља.

СТРЕЛАЦ 

Посао

Стижу новчани проблеми. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претачете у малу победу којом, у ствари, добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Будите мудри, завршите све што је потребно, али не образлажите никоме своје разлоге и ставове.


Љубав

На овом пољу вас очекује значајна динамика. Уколико сте у вези, ово је време када ће романтично расположење да распламса сву машту коју нисте ни знали да имате у себи. А ако сте сами, пред вама је могућност везе која је на неки начин тајна. Нека вас то не обесхрабри, након проблематичног почетка однос може прерасти у нешто трајно. Потребно је да с речи пређете на дела и тако покажете да су вам намере озбиљне.

Здравље

Зубобоља.

ЈАРАЦ

Посао

Налазите се у периоду велике динамике која се највише одражава на посао. Можда ћете добити новог газду или претпостављену особу, у сваком случају следи важна промена унутар амбијента у коме радите. После изненађења брзо ћете се сабрати и схватити да су новонастале околности ретка шанса да се прогурате и наизглед лошу ситуацију претворите у личну победу. Уколико сте без посла, ово је период када можете очекивати добру понуду и прилику за ангажман који ће потрајати.

Следе озбиљни разговори

Љубав

Тешко вам је да контролишете лоше расположење јер сте усредсређени на минуле догађаје. Истовремено, стичете нове увиде па постајете свесни својих грешака. Ипак, ваш его не дозвољава да се вратите назад и иницирате разговор којим бисте нешто поправили. Огромна неодлучност развија у вама велику тензију која прети да експлодира ка особама које нису криве. На крају ћете се запитати шта сте тиме добили и да ли вам је све то било потребно.

Здравље

Мигрена.

ВОДОЛИЈА

Посао

Верујете да сте се превише експонирали, али тај осећај није реалан, можда и умишљате. Чак и ако сте у ситуацији да вас неко процењује, нема разлога за страх јер вас нико неће напасти и критиковати. Период је повољан за учење нечег новог што до сада нисте радили, али одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Уколико сте послом везани за саобраћај или комуникацију, будите опрезни јер вас очекује казна или надокнада штете коју сте својом несмотреношћу изазвали.

Љубав

Мешате љубав и страст. Платонска веза која се заснива на тајном дописивању има предиспозицију да прерасте у озбиљно страствену авантуру која може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли проблеме, немојте да кокетирате, а нарочито путем порука и на друштвеним мрежама, јер, будите сигурни да ће пре или касније и највеће тајне испливати на светлост дана што за вас може бити непријатно.

Здравље

Алергије.

РИБЕ 

Посао

Имате потребу да све из корена промените, али свесни сте последица таквих одлука па на неки начин своје пориве игноришете. Потискивање незадовољстава на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је, у ствари, увертира за предстојеће промене.

Следе нове  пословне промене 

Љубав

На овом плану вам је све некако мутно и нејасно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем периода, али и даље остајете у вибрацији мистерије и нејасног односа с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи ће вам и даље остајати нејасни и нерешени.

Здравље

Чувајте се повреда.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.