Oglas
· · Komentari: 0

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Merkur će ući u Škorpiju 5., nek se pripreme OVI horoskopski znaci!

Mesec Novembar će biti obojen strašću, dubokim emocija a neki će se vratiti u prošlost..Škorpija nas vuče u duboke lične dubine. Oni najhrabriji suočiće se sami sa sobom.

1634810199_horoskop.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Merkur će ući u Škorpiju 5.11. što nam daje jaku intuciji i detektivski um i jezik oštar kao mač. Mars koji je isto u Škorpiji pravi kvadrat sa Saturnom koji je u Vodoliji i to će dovesti do tektonskih promena u zadnje dve nedelje novembra i tera nas da milom ili silom donesemo ozbiljne rezove i odluke.

4. novembra je mlad Mesec- to nam donosi buđenje i mnogi znakovi će morati da donesu bolnu odluki i da krenu dalje.

19. novembar je pun Mesec u Biku- to nam donosi realnu sliku našeg života i okruženja. Nema šarenih naočara. Od 20 oktobra energija je lakša jer se pojavljuje veseli Strelac u čijem znaku će biti Sunce i Merkur.

Kako će se novembar mesec odraziti na znakove horoskopa:

Ovan- ovog meseca za vas nema puno iznenađenja. Stvari će ići svojim tokom, neće biti velikih trzavica niti promena. Krajem meseca kada dođe optimistični Strelac vi dobijate novu energiju.

Bik- ovog meseca je bitno da ne donosite velike i krucijalne odluke. Polako se okrenite sebi i porodici jer vi odatle crpite energiju. Blizanci-vama ovaj oktobar donosi lepu poletnu energiju jer vam prija energija Škorpije. Imate planove za biznis, finansije su vam stabilne a komunikacija je sada vaše glavno oružje.

Rak- poprilično naporan mesec kada su energija i emocije u pitanju. Osećate se kao "izduvan balon". Dosta razmišljate o prošlosti koja vam i kuca na vrata...

Lav- mesec kada se povlači crta kada je karijera u pitanju. Upeh vam je zagarantovan i kada dobijete potvrdu možete da odahnete i da se posvetite sebi, svojoj porodici, partneru i prijateljima.

Devica- red, rad i disciplina je ono što od vas traži mesec novembar. Puno zalaganja u posu, rad u grupama ali vam sledi nagrada. Zbog velikih obaveza savetuje vam se da čim nađete malo slobodnog vremena da se odmorite i napunite baterije.

Vaga- harmonija i sklad. Sada sve dolazi na svoje mesto poso, porodično ljubavni odnosi i vi ste sa sobom u miru. Mesec koji vam donosi unutrašnji sklad i harmoniju.

Škorpija- vaše vreme gde je naglašena intuicija i uspeh na poslu. Svakako posao boji ovaj mesec. Oni koji su stalnom radnom odnosu neka očekuju uspeh a oni koji traže posao sada ga pronalaze i biće max zadovoljni.

Strelac- vama mesec oktobar donosi upeh i lepršavu energiju jer je Jupiter krenuo u direktan hod što vam daje optimizam, vetar u leđa i vaša energija više nije rasuta pa sve obaveze završavate u rekordnom roku i to vam donosi upeh na poslu u vidu povećanja zarade

Jarac- sada su prijatelji od posebne važnosti jer vam mogu ukazati na vaše greške kao i da vam daju savete kada je ljubav u pitanju. Prošlost se vraća i bilo bi poželjno da poslušate savete prijatelja.

Vodolija- energija meseca oktobra vam stvara nemir i konfuziju. Nikakave odluke ne donosite pogotovo kada je posao u pitanju. Decembar je blizu i tada ste svoj na svome.

Ribe- vi imate anđela čuvara Jupitera koji ide kroz vašu 12 kuću. Sada je sreća na vašoj strani i slobodno pokušajte sve što niste smeli jer vam planete poručuju da su sreća i uspeh na vašoj strani.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas