Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 22. ОКТОБРА

Месечни хороскоп: ЈЕДАН знак ће изгубити све ако буде БРЗОПЛЕТ, а ДРУГИ ће добити ВЕРЕНИЧКИ ПРСТЕН

Период боравка Сунца у знаку Ваге почеће да доноси промене, али

1600436215_pexels-photo-4873505.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Месечни хороскоп до 22. октобра за првих шест хороскопских знакова можете прочитати ОВДЕ.

ВАГА

Посао

За вас је ово период велике борбе којој се полако назире крај. Ситуацију можете да преокренете у своју корист ако се у свом послу бавите нечим што је креативно и за шта је неопходна машта и осећај за лепо. Све остало може бити изложено компликацијама које се неће разрешити до даљег. Нема разлога за велику бригу, јер када све буде прошло стижу срећнији дани и с њима велико разрешење и професионална победа. Да бисте превазишли све напетости неопходно је да донесете важну пословну одлуку коју одавно одлажете.

Периоду велике борбе се назире крај, ситуацију ћете преокренути у своју корист...

Љубав

Ваше напето расположење се одражава на однос с вољеном особом. Желите да се осећате сигурно, али не успевате у томе. Ускоро је известан приметан помак у љубавним односима, али ви ћете се и даље осећати непотпуно. Када бисте знали шта желите, проблем би био решен. Свесни сте да се налазите у некој фази, али нисте сигурни да ли је добро разумете. Не оптерећујте вољену особу својим страховима, јер су они ових дана превише мрачни.

Здравље Упала грла.

Прочитајте још: ПИРАМИДЕ лече рак и зато их градимо у Русији, а СОКОБАЊА би била балкански центар

ШКОРПИЈА

Посао

Овог месеца ћете учврстити све своје пословне позиције. Притисак коме сте изложени инспирише вас и охрабрује да се препустите сопственим проценама и на креативан начин уредите свој живот. Иако сте дуго чекали да се коцкице посложе на овај начин, још неко време останите прибрани и стрпљиви. Тачно је да промене стижу и ви то одлично осећате, али потребно је још мало сачекати и не брзати с одлукама. Ако се, ипак, препустите тренутној еуфорији, извесни су превиди којима ћете све довести у питање.

Учврстићете позиције на послу, останите прибрани и стрпљиви, промене стижу!

Љубав

Преиспитујете ситуацију и водите напорне разговоре с вољеном особом. Могуће је да ћете сазнати нове детаље које раније нисте увиђали. Склони сте преувеличавању свега, па и проблема. Будите опрезни са сопственим очекивањима, нереалне наде воде вас у разочарање. Уколико будете самокритични и искрени према партнеру, али и према себи, ваша романтична блискост биће учвршћена. Чувајте се лажи.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

СТРЕЛАЦ

Посао

Током овог периода могуће је да ће вас пратити неповољан тренд. Позитивно размишљање може да вам олакша ситуацију, нарочито ако сте у послу креативни. Ипак, како време буде одмицало, комуникација ће бити све боља јер ћете, без обзира на то шта се дешавало, проналазити идеално решење за све. Бројни неспоразуми, којима ћете ових дана бити оптерећени, неће оставити трајне последице на вашу пословност. Прихватите да не зависи све од вас и препустите другим људима оне проблеме који не припадају вама.

Почетак периода биће лош, али временом ћете имати све бољу комуникацију са околином.

Љубав

У наредном периоду могућа је брачна понуда или романтично познанство. Љубав добија на снази. Уколико сте већ дуже време у вези, ово је време када је потребно све уобличити. Уколико сте, пак, однедавно у романси, управо вам се отвара прилика да кроз изражену емоционалну интеракцију са интересантном особом досегнете сасвим нова искуства. Од вас зависи како ће се ствари развијати, друга страна је спремна на искушења.

Здравље

Могуће су аритмије.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

ЈАРАЦ

Посао

Много динамике - тако бисмо могли да опишемо наредни период који ће потрајати дуже него што желите. Иако је добар тренутак за идеје, ово је време када сте окружени људима који не испуњавају обећања. Да бисте избегли компликације, морате да се наоружате стрпљењем. Духовне и интелектуалне дисциплине су вам у првом плану, то је оно што вас исцељује. Користите интуицију да уочите чије су идеје преувеличане и неискрене и инсистирајте на конкретним аргументима и чињеницама у сваком дијалогу.

Окружени сте људима који не испуњавају овећања, а љубавни живот вам се мења...

Љубав

Не покушавајте да одређујете услове под којима ће се ваш љубавни живот даље развијати. Пред вама је нова животна фаза, бар када су емотивни односи у питању. Вољена особа може да покаже потребу за слободом или да иницира промене у начину функционисања ваше везе. Ако прихватите промене и покажете да сте еластични и спремни на компромисе, ваша веза може опстати. У противном, очекујте компликације.

Здравље

Стомачни проблеми.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ВОДОЛИЈА

Посао

У налету доброг расположења имате способности да остварите своје циљеве. Покрећете планове за промену начина живота. Могуће је да је то нешто што сте раније планирали, али нисте били у прилици да реализујете. Околности ће се, у једном тренутку, променити, открићете нове начине како да досегнете своје циљеве. Имате помоћ сарадника, али не заносите се идејом да бесплатно добијате подршку. Људи су мотивисани да вам помогну, али дугови могу бити непријатни уколико се адекватно не реванширате.

Променићете живот, добићете жељену помоћ, али неће бити бесплатна - морате се реванширати.

Љубав

Љубавни односи су вам, некако, у другом плану, усредсређени сте на друштво. Такав начин функционисања у љубавној вези, на дуге стазе, прети да прерасте у обичан другарски однос који на крају завршава разлазом. Без обзира на то што вам тренутно то делује као нешто прихватљиво, добро размислите да ли су вам такви приоритети исправни. Да бисте добили љубав и пријатељство истовремено, неопходни су блиски сусрети и искрени разговори.

Здравље

Проблеми с кожом.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

РИБЕ

Посао

Осећате се блокирано јер очекујете реализацију нечега за шта знате да је извесно, али никако да се деси. Уколико је ваш посао на било какав начин повезан са некретнинама, период је идеалан за купопродају, прилив новца али и улагање. Будите пажљиви, један погрешан потез може да вас, дугорочно, значајно поремети. Пре него што потпишете било шта, двапут проверите све детаље како бисте избегли превиде и грешке које бисте касније тешко исправили. У свом раду користите професионалну помоћ службених лица.

Добар период за улагање, али један погрешан потез може да вас поремети - послушајте стручну помоћ

Љубав

Ово је период током ког ћете бити у центру пажње било да се ради о вољеној особи или припадницима ваше уже породице. У првом плану су ваша посвећеност и одговорност. Иако се на тај начин исцељујете и енергетски пуните, будите опрезни за кога се жртвујете како не би било узалудно. Могуће су преваре и обмане, нарочито од стране људи који од вас траже услугу или подршку која је за ваш однос, досад, неуобичајена.

Здравље

Посетите стоматолога.

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas