Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КИГАКУ

У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Драган Миленковић, стручњак за Кигаку хороскоп открива шта "јапанске звезде" предвиђају до каја године.

1597513737_Dragan3.jpg
Драган Миленковић Фото: А. М.
Oglas

Ова година је још у јануару била најављена као година великих проблема, потреса, лоших догађаја, али и великих промена, и то се до сада прилично остварило. Овим речима Драган Миленковић почиње да објашњава како је јапански хороскоп видео ову годину.

Прочитајте још: Имамо ИДЕАЛНО место за летовање, СВЕ УКЉУЧЕНО, а уз један УСЛОВ - добијате ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Драган Миленковић је дугогодишњи новинар, аутор многих књига једини водич за јапански језик, јапанолог и одличан познавалац Кигаку хороскопа.

Стиже јесен Фото: А.М.

- Када уђемо у јесен, требало би да ово што је деловало као један лонац кључале воде полако почиње да се смирује и да до краја године дође до стабилизације каже Миленковић.

У јесен ће лонац са кључалом водом почети да се смирује.

Он је годишњи Кигаку објавио још почетком године и једини је тада написао да ће ово бити "тешка година".

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

- Кад уђемо у Нову годину, одједном ће нам деловати да смо прошли дуги ружни сан, који се на неки начин привео крају, а период стабилизације почеће већ у новембру и онда би требало да са зимом дође и дуго очекивано смирење - каже Миленковић.

Сачекајте умирујуће топле боје јесени Фото: Пиксабеј

Јапански хороскоп има девет знакова, девет планета, а свима је заједничка судбина одређена правцима света. Наиме, током целе 2020. године за комуникацију, путовања, сарадњу, послове, буквално ће бити затворени ИСТОК, ЗАПАД и ЈУГ.

Правци кретања ће остати затворени...

- Баш због тога ситуација у Европи постала је таква да се осећамо као да је свако затворен у сопствени забран и да нам делује као да смо затворени у конзерви, за коју смо заборавили да понесемо отварач, а то ће се наставити и током јесени - истиче Миленковић.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Пандемија је узрок прекида комуникација у целом свету, али застој комуникација у ова три правца као да је блокирао све у нашим животима. Традиционално зазирање истока од запада и обратно као да је ове године постало још израженије, али се овога пута Европа затворила и према југу.

Исток је увек зазирао од Запада, а сада се први пут Европа затворила и према југу!

- Међутим, то нам је донело и нешто што је, можда, добро; једноставно је престао притисак избеглица, па тај, већ годинама, доминатни проблем на нашем континенту као да је престао да постоји. Пандемија зна, изгледа, да донесе и неко олакшање.

До краја године ћемо се пробудити из ружног сна Фото: Пиксабеј

Они који нешто више знају о јапанском хороскопу, знају, међутим да сваки од девет знакова има своје посебне забране, али и посебне отворене путеве.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Број 7 (особе рођене 1966. и 1975. године) је у посебној ситуацији ове године - налази се у самом центру. Положај у центру обично даје неке привилегије, па тако особе рођене у знаку броја 7 могу да своју судбину схвате на два начина - један је да су им из центра све комуникације отворене, а други, да су остали блокирани у центру и да ове године буквално нигде не могу ни да мрдну.

Рођени у јануару!
Година у јапанском хороскопу почиње у фебруару.

Судбина бројева:

Број 1 ( 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990. и 1999. година) ће бити променљиве среће целе јесени, а у кризу упасти у децембру.

Број 2 (1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989 и 1998. године) ће имати леп септембар, а после до краја године биће променљиво.

Број 3 (1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988 и 1997. године) ће имати променљиву али не тако лошу судбину током јесени, док ће децембар донети неку врсту кризе.

Пролеће доноси освежење Фото: Пиксабеј

Број 4, (1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987 и 1996. године) ће почети лепо у септембру, ући у кризу у октобру и новембру, а у децембру ће се све рашчистити и бити добро.

Број 5, ( 1941, 1959, 1959, 1968, 1977, 1986. и 1995. године) коме је до сада ишло боље него другима, јесен ће значити улазак у период проблема, осим октобра, који ће му бити веома повољан.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Бројеви 6,7 и 8 имаће лепу јесен и до Нове године имаће мање брига него остали.

Броју 9 ( 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, и 2000. године) је такође добра година, па и јесен, осим што треба да буде нешто опрезнији у новембру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas