Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: Једном знаку следе нагле промене од 20.априла, Вагама одличан период за бизнис

Сазнајте које промене вам доноси април

1648118844_jump-ge8b6f5f35_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Од средине априла улазите у нове пословне пројекте. За пар дана, око 20-ог успевате све да реализујете. Имате подршку планета. Одличан месец/период за дубље повезивање са партнером.

Бик

Месец који треба да искористите за реализацију и материјализацију дословно свих пословних планова! У љубави се крајем месеца ствара атмосфера за озбиљан сукоб са партнером. Лако је избећи само се суздржите од непотребних расправа и бирајте речи.

Близанци

Почетак месеца без битних промена. Од средине постоје назнаке за озбиљно сплеткарење на послу, па можда чак и отворени сукоб. Љубав ради у вашу корист, бићете неодољиви за супротни пол били у вези или сте сами.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ САВЕТ ЗА СВАКИ ЗНАК ЗОДИЈАКА: Ваге, пазите на погрешне одабире, Лавови - престаните да волите само себе!

Рак

Искористите подршку Јупитера јер сада је ваших 5 мин за напредак у каријери као и за озбиљну повишицу. Интуиција вам је наглашена и она вам даје смернице како да радите и када да се заузмете за себе и да отворено тражите повишицу коју добијате 100%!

Лав

20. априла долази ваших 5 минута на свим пољима. Схватили сте да све лоше и тешке ствари које су се догађале у блиској прошлости су за ваше добро. Сада се отварају нова врата и ви грациозно закорачите у нове авантуре које вам доносе вртоглави успех.

Девица

Миран месец за вас. Ствари се одвијају уобичајним током без трзавица и промена. Једино крајем месеца, после 25, можете да очекујете мале промене, али оне неће битно утицати на вас.

Вага

Одличан месец за бизнис. Све вам иде од руке. Планови, идеје се реализују, новац пристиже а имате и велику подршку колега и блиских сарадника.

Шкорпија

Само наставите да будете истрајни у својим идејама и принципима. Можда вам се чини да су се ствари окренуле против вас, око 25. баш све долази на своје место и ви полако отпуштате напету енергију.

Прочитајте још: Мушкарци ова 3 хороскопска знака важе за САВРШЕНЕ ПАРТНЕРЕ - свака жена би их пожелела уз себе

Стрелац

Април вам доноси одличне промене на послу. Добијате залено светло да најновији пројекат сами радите и да бирате сараднике. Ако то прихватите ви постављате круну на своју каријеру!

Јарац

Месец пред вама је период изазова на пословном плану. Покушајте да се држите реда рада и дисциплине и да не наседате на пословне провокације. Ако успете да немате реакцију, да сачувате себе, следи вам период благостања када је пословна енегија у питању.

Водолије

Што се више трудите успех вам сам долази. Схватили сте на који начин функционише енергија. Април вам даје могућност да напредујете на послу или да кренете у приватни бизнис. Међуљудски односи су на испиту овог месеца. Будите сигурни у себе и немојте дозволити да вас окружење увуче у ситна оговарања и сплеткарења.

Прочитајте још: Хороскопски знаци који стално ПРОНАЛАЗЕ ГРЕШКЕ партнерима: Ништа не прећуте

Рибе

Месец који вам доноси зараду и успех на послу. Поред тренутног посла добијате понуду за још један посао. Ту прилику немојте никако да пропустите. Само је потребно да направите план рада јер ћете бити преоптерећини обавезама. Овај месец вам сам доноси прилку за озбиљну зараду новца.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas