Oglas
· · Komentari: 0
PRAVI MUŠKARAC

Muškarci ova 3 horoskopska znaka važe za SAVRŠENE PARTNERE - svaka žena bi ih poželela uz sebe

U astrologiji je opisano 9 planeta, 27 sazvežđa i 12 znakova zodijaka. Svi horoskopski znaci su podeljeni na različite elemente uključujući vodu, zemlju, vazduh i vatru, svaki od ovih 12 znakova zodijaka ima svoje prednosti i nedostatke

1647959542_couple-g42fb21195_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prema astrologiji, muškarci tri horoskopska znaka smatraju se savršenim životnim partnerima ili idealnim muževima sa kojima žene sanjaju da provedu ceo život.

Svaka devojka želi da ima životnog partnera koji ima dobru prirodu i ličnost. Neko ko poštuje njena osećanja i deli sve sa njom. Hajde da pogledamo 3 takva horoskopska znaka čiji se muškarci smatraju najboljim životnim partnerima.

Bik

Muškarci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku u potpunosti pomažu svojim suprugama u kućnim poslovima. Venera je gospodar ovog znaka zodijaka i ova planeta se smatra faktorom luksuza i privlačnosti u astrologiji. To je razlog zašto devojke privlače momci ovog horoskopskog znaka.

Pročitajte još: Otkrijte koji KRISTAL treba uvek da nosite sa sobom na osnovu vašeg HOROSKOPSKOG ZNAKA!

Muškarci sunčevog znaka Bik najviše vole svoju ženu i žele da provode što više vremena sa njom. Muškarci ovog horoskopskog znaka uvek stoje čvrsto uz svoju partnerku u svakoj dobroj i lošoj situaciji. I ne samo to, oni takođe podržavaju u ostvarenju snova svog partnera i pomažu u napredovanju njihove karijere.

Rak

Muškarci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku pokazuju se kao veoma dobri muževi. Oni uvek veoma brinu o svom partneru. Trude se da obezbede što više pogodnosti za udobnost svog partnera. Mesec je gospodar ovog znaka zodijaka. Zbog uticaja meseca, muškarci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku su mirne prirode. Uvek pokušavaju da smire svaki spor. Uvek pokušavaju da rade nove stvari kako bi zadovoljili i doneli sreću svom partneru.

Strelac

Muškarci koji pripadaju ovom horoskopskom znaku su hladne glave. Jupiter je gospodar ovog znaka zodijaka. Muškarci Strelci su takođe zainteresovani za duhovnost. Spolja su čvrsti, ali iznutra meka srca. Oni u potpunosti brinu o sreći svog partnera. Trude se da obezbede što više pogodnosti za udobnost svog partnera.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas