Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Месечни хороскоп за фебруар 2024. године: Близанци решавају проблеме, Шкорпијама идеално време за партнера

Шта нам звезде предвиђају за фебруар 2024. године

1705914193_shutterstock_1501921370-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

 У вама се буди способност саосећања са другима, што ствара чврста пријатељства са веома занимљивим људима. Размењујете искуства која ће вас померити мало даље у животу, а можда се повежете на послу и започнете заједнички пројекат. У овом периоду бићете склонији здравственим тегобама, тако да не треба претеривати са одушевљењем новим стварима. Успорите мало, бар ћете имати времена да размислите о свему и нећете се понашати импулсивно.

 Енергија која је покретала Овнове полако ће се смањивати почетком године, а на њих ће највише утицати Месец и његове промене. Водите рачуна о свом здрављу између младог и пуног Месеца. Немојте исцрпљивати своје тело, посебно варење.

У фебруару, ваша способност да слушате и разумете друге ће такође бити много јача. С друге стране, то би вас могло подстаћи да размислите о својој сврси и како вам живот иде. Иако самоћа није типична за вас, овог месеца ћете уживати у самоћи.

Бик

 Фебруар ће бити напоран месец пун посла за Бика. Ваша мотивација за рад ће се вишеструко повећати, а посао ће у овом периоду постати ваша главна животна активност. Захваљујући великој дози одлучности у раду, остварићете високе финансијске приходе и стално ћете ићи напред. Ипак, пазите да не претерујете; могло би да те удари у главу. Храните се здраво и не заборавите да се опустите. Ваши пријатељи ће желети да проводе време са вама овог месеца, зато их немојте одбијати.

 Марс ће имати веома позитиван утицај на ваш рад. Стално ћете имати нове идеје, волећете да идете на посао, а нећете моћи да престанете да размишљате о њему чак ни код куће. Ова иницијатива може побољшати ваш однос са вашим претпостављеним.
Такође, може доћи до повећања физичке активности. Понекад имате негативну перцепцију правила и односа, па размислите о томе у шта се упуштате и последицама.

Близанци

Фебруар ће бити мало напоран за Близанце. Провешћете доста времена на послу, па нећете имати времена за своје хобије. Ово може утицати на ваше ментално здравље и пожелећете да се изолујете од других људи. Ово не мора да значи нешто лоше; тренуци проведени у самоћипружиће вам прилику да разјасните своја осећања, али не дозволите да вас негативан став према животу прогута. Могли бисте пропустити нешто важно.

Лоше расположење може утицати на друге аспекте вашег живота, па покушајте да одвојите своје слободно време како бисте се побринули за своје ментално благостање. Ваше тело ће такође морати да проведе неко време у природи, па дозволите себи то. Такође ћете бити под јаким утицајем Сунца. Захваљујући њему, откриће се ваша способност да одгајате и разумете децу, а самим тим и да решавате проблеме са којима до сада нисте могли да се носите.

Рак

 Фебруар Раковима доноси одређену дозу самопоуздања, посебно на послу. Више се нећете плашити да кажете шта волите, а шта не, захваљујући чему ће надређени почети да вас доживљавају као себи равног. Током овог периода изненадићете себе својом креативношћу и свежим идејама на послу иу приватном животу. Дакле, искористите ово и не плашите се експериментисања.

Овај месец ће бити успешан, највише захваљујући снажном утицају Јупитера. Истицаћете се на радном месту, а ваши надређени ће бити веома задовољни идејама које износите. Међутим, ваш успех ће донети и већу одговорност. Немојте се плашити да то прихватите.

Ваш успех у каријери ће се одразити на ваш приватни живот и све ће ићи глатко. Унесите нову искру у вашу везу; ваш партнер ће такође ценити креативност. Искористите овај успешан период и одведите партнера негде на путовање или се једноставно одморите и одвојите време једно за друго. Обоје то заслужујете.

Лав

У фебруару Лав ће бити веома креативан, али у исто време интровертнији. Имаћете неке сјајне идеје у глави које ћете желети да примените. Међутим, морате узети у обзир да ће нешто морати да се жртвује. Стога, овог месеца, размислите рационално и пажљиво размотрите све предности и недостатке пре него што се нешто посветите. Током овог периода бићете фокусирани углавном на себе. Немојте то форсирати и одморите се од друштвених догађаја. Главна ствар је да се осећате пријатно.

Такође, бићете склони да ризикујете. До сада се ризик често исплатио, али имајте на уму да може имати катастрофалне последице по вас, па размислите да ли је вредно упуштати се у то. Савет – иако ће вам бити тешко, покушајте да што више времена проведете сами и организујете своје мисли пре него што уроните у туђе животе.

Девица

У фебруару ће се у вама пробудити потреба за публицитетом и да у свему будете у праву. Ако вам се неко супротстави у овом периоду, можете упасти у бесмислене сукобе. Убеђивање ће бити ваша јача страна, посебно на послу; али немојте претеривати, то би могло имати негативан утицај на ваше пословне односе. Ваша потреба за слободом ће бити јака, па дајте себи простора и искористите га за самообразовање и опуштање.

Одлично ћете се слагати са својим пријатељима. Такође је идеално време за обнављање контакта са неким људима. Упознајте их или их позовите кући. Бићете веома ауторитативни према својој породици и трудићете се да им организујете живот. То ће посебно сметати вашој деци, а што се више трудите, они ће се више бунити. Запамтите да је понекад мање више.

Вага

У фебруару вероватно ћете бити затрпани радним обавезама. Ваш претпостављени ће вам дати много задатака које можда нећете моћи да извршите, што ће вам изазвати стрес. Могу се јавити и несаница и главобоља, које никако не треба потцењивати. Ово је знак да морате да успорите и надокнадите посао уз неку опуштајућу активност. У овом периоду ће вам недостајати емпатија, а сарказам ће вам бити јача страна. Али боље је избегавати исмевање некога јер би то могло да вам се обори на послу, али и у вашој вези.

 Имаћете проблема да зауставите неприкладне коментаре; међутим, требало би да сачекате бољу прилику. Ако одлучите да се суочите са њима, то би могло имати фаталне последице по вас. Чишћење организма се често везује за пун Месец који стиже средином фебруара. Покушајте са повременим постом. Останите хидрирани и позитивни резултати ће доћи ускоро.

Шкорпија

У фебруару комуникацијаи преговори биће снага свих Шкорпиона. Ово ћете углавном користити на послу, где ћете постићи значајан успех. Ово ће бити повезано са добрим финансијским стањем и можда унапређењем на послу.
Али не дозволите да вам успех дође у главу; могао би да одврати ваше колеге од вас и чак их учини вашим непријатељима. Међутим, Сатурн ће вас заштитити.

Овај месец је такође савршено време за продубљивање односа са партнером. Можда је време да почнете да размишљате о заједничком животу или оснивању породице; звезде ће бити на вашој страни на овом.
Слагаћете се са партнером и бићете велика подршка једно другом. Стога би можда било добро да одете на леп излет у природу и истовремено прославите свој успех на послу.

Стрелац

 Фебруар ће Стрелчевима донети много унутрашње снаге, која ће им бити потребна овог месеца. Могли би доћи у ситуацију да вас блиска особа изда, а ви ћете морати да се носите са тим. С друге стране, стећи ћете поверење у себе и схватити да морате да опростите особи; иначе ћеш бити заглављен у тузи.

 У ово време ћете се осећати веома блиски животињама и природи, па покушајте да на кратко напустите градску вреву и испланирајте излет у природу да бисте повратили енергију. Колеге или комшије ће помно пратити све што купите или добијете што би могло изазвати завист. То чак може довести до погоршања ваше репутације, а да ви уопште нисте укључени. Међутим, захваљујући овој ситуацији знаћете ко је прави пријатељ, а ко се дружи са вама из себичности. Иако ће вас ово сазнање вероватно у почетку повредити, даће вам простора да се фокусирате на људе којима је заиста стало до вас.

Јарац

У фебруару, Јарчеви ће показати невероватне комуникацијске вештине и емпатију. За то време, многи ваши пријатељи ће бити склони да вас питају за савет, постаћете популарна особа у свом друштвеном кругу. Међутим, не дозволите да вас притужбе и проблеми других замарају. Обавезно помозите својим пријатељима и вољенима, али мислите на себе и одморите ум и тело. Најбољи начин за опуштање биће одлазак у саунуи читање књига о духовним темама.

У фебруару ћете осетити потребу да се одморите од свакодневне гужве. Некима ће бити потребан слободан дан, други ће у бању, а они који су уморни од слушања других размишљаће о путовању у иностранство. У ствари, боље ћете се осећати када се одмарате, што ће вам помоћи да се припремите за долазак пролећа.

Водолија

 Фебруар ће бити месец љубави за Водолије. Ваша осећања ће бити јача, па ћете сваки тренутак свог живота доживљавати интензивније. Можете искористити ово и посветити мало времена и енергије свом партнеру. Идите заједно на продужени викенд или одмор или једноставно отпутујте у веллнесс центар где ћете се осећати као у рају и потпуно уживати у интимним тренуцима заједно. Ако имате проблема са новцем, уживајте у романтичном времену код куће уз свеће.

 Водолија ће бити веома романтична, захваљујући утицају Венере. Међутим, то може бити проблем у неким ситуацијама. Обратите више пажње на свог партнера уместо да флертујете са другима. Ако дође до сукоба, можете ризиковати да га изгубите због свог понашања.
Овог месеца нећете бити много штедљиви, а моћи ћете да приуштите куповину нових ствари. Покушајте да пронађете мало самоконтроле јер би вас прекомерна потрошња могла довести у озбиљне финансијске проблеме.

Риба

Фебруар ће бити мирнији месец за Рибе. Најбоље што можете да урадите је да прескочите неке забавне вечери са пријатељима и побољшате своје навике спавања и исхране. Требало би да искористите овај период да уредите своје приоритете и мало се одморите. Ваше друштвене вештине неће бити јаке овог месеца, па радије проведите неко време сами. Искористите време сами за саморазвој или опуштање. Прочитајте књигу или научите нови језик.

Овај месец ће бити одлична прилика да се посветите свом здрављу. Ваше стање није било најбоље целе зиме, па би требало да покушате да промените свој животни стил, пише Атма.хр.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas