Oglas
· · Komentari: 0

Mesečni horoskop za februar 2024. godine: Blizanci rešavaju probleme, Škorpijama idealno vreme za partnera

Šta nam zvezde predviđaju za februar 2024. godine

1705914193_shutterstock_1501921370-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

 U vama se budi sposobnost saosećanja sa drugima, što stvara čvrsta prijateljstva sa veoma zanimljivim ljudima. Razmenjujete iskustva koja će vas pomeriti malo dalje u životu, a možda se povežete na poslu i započnete zajednički projekat. U ovom periodu bićete skloniji zdravstvenim tegobama, tako da ne treba preterivati sa oduševljenjem novim stvarima. Usporite malo, bar ćete imati vremena da razmislite o svemu i nećete se ponašati impulsivno.

 Energija koja je pokretala Ovnove polako će se smanjivati početkom godine, a na njih će najviše uticati Mesec i njegove promene. Vodite računa o svom zdravlju između mladog i punog Meseca. Nemojte iscrpljivati svoje telo, posebno varenje.

U februaru, vaša sposobnost da slušate i razumete druge će takođe biti mnogo jača. S druge strane, to bi vas moglo podstaći da razmislite o svojoj svrsi i kako vam život ide. Iako samoća nije tipična za vas, ovog meseca ćete uživati u samoći.

Bik

 Februar će biti naporan mesec pun posla za Bika. Vaša motivacija za rad će se višestruko povećati, a posao će u ovom periodu postati vaša glavna životna aktivnost. Zahvaljujući velikoj dozi odlučnosti u radu, ostvarićete visoke finansijske prihode i stalno ćete ići napred. Ipak, pazite da ne preterujete; moglo bi da te udari u glavu. Hranite se zdravo i ne zaboravite da se opustite. Vaši prijatelji će želeti da provode vreme sa vama ovog meseca, zato ih nemojte odbijati.

 Mars će imati veoma pozitivan uticaj na vaš rad. Stalno ćete imati nove ideje, volećete da idete na posao, a nećete moći da prestanete da razmišljate o njemu čak ni kod kuće. Ova inicijativa može poboljšati vaš odnos sa vašim pretpostavljenim.
Takođe, može doći do povećanja fizičke aktivnosti. Ponekad imate negativnu percepciju pravila i odnosa, pa razmislite o tome u šta se upuštate i posledicama.

Blizanci

Februar će biti malo naporan za Blizance. Provešćete dosta vremena na poslu, pa nećete imati vremena za svoje hobije. Ovo može uticati na vaše mentalno zdravlje i poželećete da se izolujete od drugih ljudi. Ovo ne mora da znači nešto loše; trenuci provedeni u samoćipružiće vam priliku da razjasnite svoja osećanja, ali ne dozvolite da vas negativan stav prema životu proguta. Mogli biste propustiti nešto važno.

Loše raspoloženje može uticati na druge aspekte vašeg života, pa pokušajte da odvojite svoje slobodno vreme kako biste se pobrinuli za svoje mentalno blagostanje. Vaše telo će takođe morati da provede neko vreme u prirodi, pa dozvolite sebi to. Takođe ćete biti pod jakim uticajem Sunca. Zahvaljujući njemu, otkriće se vaša sposobnost da odgajate i razumete decu, a samim tim i da rešavate probleme sa kojima do sada niste mogli da se nosite.

Rak

 Februar Rakovima donosi određenu dozu samopouzdanja, posebno na poslu. Više se nećete plašiti da kažete šta volite, a šta ne, zahvaljujući čemu će nadređeni početi da vas doživljavaju kao sebi ravnog. Tokom ovog perioda iznenadićete sebe svojom kreativnošću i svežim idejama na poslu iu privatnom životu. Dakle, iskoristite ovo i ne plašite se eksperimentisanja.

Ovaj mesec će biti uspešan, najviše zahvaljujući snažnom uticaju Jupitera. Isticaćete se na radnom mestu, a vaši nadređeni će biti veoma zadovoljni idejama koje iznosite. Međutim, vaš uspeh će doneti i veću odgovornost. Nemojte se plašiti da to prihvatite.

Vaš uspeh u karijeri će se odraziti na vaš privatni život i sve će ići glatko. Unesite novu iskru u vašu vezu; vaš partner će takođe ceniti kreativnost. Iskoristite ovaj uspešan period i odvedite partnera negde na putovanje ili se jednostavno odmorite i odvojite vreme jedno za drugo. Oboje to zaslužujete.

Lav

U februaru Lav će biti veoma kreativan, ali u isto vreme introvertniji. Imaćete neke sjajne ideje u glavi koje ćete želeti da primenite. Međutim, morate uzeti u obzir da će nešto morati da se žrtvuje. Stoga, ovog meseca, razmislite racionalno i pažljivo razmotrite sve prednosti i nedostatke pre nego što se nešto posvetite. Tokom ovog perioda bićete fokusirani uglavnom na sebe. Nemojte to forsirati i odmorite se od društvenih događaja. Glavna stvar je da se osećate prijatno.

Takođe, bićete skloni da rizikujete. Do sada se rizik često isplatio, ali imajte na umu da može imati katastrofalne posledice po vas, pa razmislite da li je vredno upuštati se u to. Savet – iako će vam biti teško, pokušajte da što više vremena provedete sami i organizujete svoje misli pre nego što uronite u tuđe živote.

Devica

U februaru će se u vama probuditi potreba za publicitetom i da u svemu budete u pravu. Ako vam se neko suprotstavi u ovom periodu, možete upasti u besmislene sukobe. Ubeđivanje će biti vaša jača strana, posebno na poslu; ali nemojte preterivati, to bi moglo imati negativan uticaj na vaše poslovne odnose. Vaša potreba za slobodom će biti jaka, pa dajte sebi prostora i iskoristite ga za samoobrazovanje i opuštanje.

Odlično ćete se slagati sa svojim prijateljima. Takođe je idealno vreme za obnavljanje kontakta sa nekim ljudima. Upoznajte ih ili ih pozovite kući. Bićete veoma autoritativni prema svojoj porodici i trudićete se da im organizujete život. To će posebno smetati vašoj deci, a što se više trudite, oni će se više buniti. Zapamtite da je ponekad manje više.

Vaga

U februaru verovatno ćete biti zatrpani radnim obavezama. Vaš pretpostavljeni će vam dati mnogo zadataka koje možda nećete moći da izvršite, što će vam izazvati stres. Mogu se javiti i nesanica i glavobolja, koje nikako ne treba potcenjivati. Ovo je znak da morate da usporite i nadoknadite posao uz neku opuštajuću aktivnost. U ovom periodu će vam nedostajati empatija, a sarkazam će vam biti jača strana. Ali bolje je izbegavati ismevanje nekoga jer bi to moglo da vam se obori na poslu, ali i u vašoj vezi.

 Imaćete problema da zaustavite neprikladne komentare; međutim, trebalo bi da sačekate bolju priliku. Ako odlučite da se suočite sa njima, to bi moglo imati fatalne posledice po vas. Čišćenje organizma se često vezuje za pun Mesec koji stiže sredinom februara. Pokušajte sa povremenim postom. Ostanite hidrirani i pozitivni rezultati će doći uskoro.

Škorpija

U februaru komunikacijai pregovori biće snaga svih Škorpiona. Ovo ćete uglavnom koristiti na poslu, gde ćete postići značajan uspeh. Ovo će biti povezano sa dobrim finansijskim stanjem i možda unapređenjem na poslu.
Ali ne dozvolite da vam uspeh dođe u glavu; mogao bi da odvrati vaše kolege od vas i čak ih učini vašim neprijateljima. Međutim, Saturn će vas zaštititi.

Ovaj mesec je takođe savršeno vreme za produbljivanje odnosa sa partnerom. Možda je vreme da počnete da razmišljate o zajedničkom životu ili osnivanju porodice; zvezde će biti na vašoj strani na ovom.
Slagaćete se sa partnerom i bićete velika podrška jedno drugom. Stoga bi možda bilo dobro da odete na lep izlet u prirodu i istovremeno proslavite svoj uspeh na poslu.

Strelac

 Februar će Strelčevima doneti mnogo unutrašnje snage, koja će im biti potrebna ovog meseca. Mogli bi doći u situaciju da vas bliska osoba izda, a vi ćete morati da se nosite sa tim. S druge strane, steći ćete poverenje u sebe i shvatiti da morate da oprostite osobi; inače ćeš biti zaglavljen u tuzi.

 U ovo vreme ćete se osećati veoma bliski životinjama i prirodi, pa pokušajte da na kratko napustite gradsku vrevu i isplanirajte izlet u prirodu da biste povratili energiju. Kolege ili komšije će pomno pratiti sve što kupite ili dobijete što bi moglo izazvati zavist. To čak može dovesti do pogoršanja vaše reputacije, a da vi uopšte niste uključeni. Međutim, zahvaljujući ovoj situaciji znaćete ko je pravi prijatelj, a ko se druži sa vama iz sebičnosti. Iako će vas ovo saznanje verovatno u početku povrediti, daće vam prostora da se fokusirate na ljude kojima je zaista stalo do vas.

Jarac

U februaru, Jarčevi će pokazati neverovatne komunikacijske veštine i empatiju. Za to vreme, mnogi vaši prijatelji će biti skloni da vas pitaju za savet, postaćete popularna osoba u svom društvenom krugu. Međutim, ne dozvolite da vas pritužbe i problemi drugih zamaraju. Obavezno pomozite svojim prijateljima i voljenima, ali mislite na sebe i odmorite um i telo. Najbolji način za opuštanje biće odlazak u saunui čitanje knjiga o duhovnim temama.

U februaru ćete osetiti potrebu da se odmorite od svakodnevne gužve. Nekima će biti potreban slobodan dan, drugi će u banju, a oni koji su umorni od slušanja drugih razmišljaće o putovanju u inostranstvo. U stvari, bolje ćete se osećati kada se odmarate, što će vam pomoći da se pripremite za dolazak proleća.

Vodolija

 Februar će biti mesec ljubavi za Vodolije. Vaša osećanja će biti jača, pa ćete svaki trenutak svog života doživljavati intenzivnije. Možete iskoristiti ovo i posvetiti malo vremena i energije svom partneru. Idite zajedno na produženi vikend ili odmor ili jednostavno otputujte u vellness centar gde ćete se osećati kao u raju i potpuno uživati u intimnim trenucima zajedno. Ako imate problema sa novcem, uživajte u romantičnom vremenu kod kuće uz sveće.

 Vodolija će biti veoma romantična, zahvaljujući uticaju Venere. Međutim, to može biti problem u nekim situacijama. Obratite više pažnje na svog partnera umesto da flertujete sa drugima. Ako dođe do sukoba, možete rizikovati da ga izgubite zbog svog ponašanja.
Ovog meseca nećete biti mnogo štedljivi, a moći ćete da priuštite kupovinu novih stvari. Pokušajte da pronađete malo samokontrole jer bi vas prekomerna potrošnja mogla dovesti u ozbiljne finansijske probleme.

Riba

Februar će biti mirniji mesec za Ribe. Najbolje što možete da uradite je da preskočite neke zabavne večeri sa prijateljima i poboljšate svoje navike spavanja i ishrane. Trebalo bi da iskoristite ovaj period da uredite svoje prioritete i malo se odmorite. Vaše društvene veštine neće biti jake ovog meseca, pa radije provedite neko vreme sami. Iskoristite vreme sami za samorazvoj ili opuštanje. Pročitajte knjigu ili naučite novi jezik.

Ovaj mesec će biti odlična prilika da se posvetite svom zdravlju. Vaše stanje nije bilo najbolje cele zime, pa bi trebalo da pokušate da promenite svoj životni stil, piše Atma.hr.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas