Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Водолије све више верују у љубав, Шкорпије фокусиране на посао

Шта нам звезде доносе овог јуна

1685097146_shutterstock_1756762052.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Могли бисте овог јуна да будете заокупљени пријатељским расправама. Не морате увек ви да будете у праву. Венера осветљава ваш љубавни живот, надахњујући вас да се повежете са својом шармантном и кокетном страном. Крај месеца наговештава интроспекцију, али покушајте да се не враћате превише у прошлост и да се њоме оптерећујете.

Бик

Негујте дубље разумевање својих потреба, жеља и ограничења. Ако је за остварење ваших циљева, снова и манифестација потребно више времена од очекиваног, ускоро ћете схватити зашто. Средина месеца доноси вам важне спознаје. Фокусирајте се на себе.

Близанци

Људи који су вам најближи биће ваши највећи учитељи овог јуна. Кроз њихову мудрост и понашање научићете више о себи и својим односима. Уместо да у разговорима доминирате својим мишљењима, будите и ентузијастични слушаоци. Јун је време за неговање себе.

Рак

Ваш страх од изласка из зоне удобности могао би да има последице овог јуна. Будите мотивисани за промену! Венерина оснажена енергија иде вам на руку. Очекујте скок према већим и бољим финансијским циљевима. Кад 21. јуна Сунце пређе у ваш хороскопски знак, коначно ћете моћи да се ослободите неких брига и страхова.

Лав

Љубавна Венера пролази кроз ваш хороскопски знак од 5. јуна, подстичући вас да будете најаутентичнија верзија себе. Како се ваш понос и харизма повећавају, тако би могла и ваша жеља да будете у средишту пажње. Лавови, сијајте!

Девица

Не добијеш оно што не тражиш у животу. Можда ћете морати да се суочите са овом истином када је у питању љубав коју сте желели, али нисте добили. Почните да потврђујете оно што желите наглас, а не тихо или у глави, и решавајте питања везана за свој партнерски однос са зрелошћу. Овај јун вас учи како да делите осећања са другима.

Вага

Ретроградни Сатурн од вас тражи да се посветите питањима здравља и одредите шта вам је у животу заиста важно. Све што се у прошлости није схватало озбиљно, сада тражи вашу пажњу и потпуну присутност. Учите на својим грешкама, незрелости или наивности и решавајте проблеме како долазе.

Шкорпија

Бићете гладни успеха овог јуна. Останите фокусирани на пут који води до ваших циљева, али немојте се оптерећивати када се суочите са препрекама - ви сте човек, а не машина. Не допустите да вам ове промене дају песимистичан поглед на будућност. Већ сутра ће се та ситуација променити, а ви ћете бити богатији за још једно искуство...

Стрелац

Пун Месец у вашем знаку почетком месеца доноси вам веће самопоуздање и оптимизам. Појавиће се прилике да утажите своју жеђ за знањем, позивајући вас да предузмете велике кораке према циљевима који су вам важни, а нису повезани са послом. Кроз ваша партнерства и везе, научићете више о себи.

Јарац

Једном када Меркур врати своју снагу у Близанцима (11. јуна), занимање за ваше здравље и општу добробит подстаћи ће вас да истражите позитивне промене у својим ритуалима. Побољшање квалитета вашег живота помоћи ће вам и у односима са другима. Будите довољно храбри да продубите своје интимне везе допуштајући себи рањивост.

Водолија

Долазе вам топли искази љубави, привржености и захвалности. Сада није време за бежање од светла рефлектора. Заслужујете похвале од људи који вам се диве и обожавају. Такође, са вашим љубавним партнером градите дубљу повезаност.

Рибе

На путу сте да поново пронађете себе, али прво морате да одбаците сва лажна уверењао својим способностима. Припремите се за интензивне преокрете: озбиљни Сатурн и делирични Нептун крећу се ретроградно кроз ваш хороскопски знак, изазивајући вас да одаберете стварност уместо удобности фантазије и обмане.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas