Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 20. МАРТА: Јарчеви ће се заљубити, Овнови флертовати са колегом, а Ракове очекују проблеми са сарадницима

Наредних месец дана ће бити јако турбулентни за неке припаднике Зодијака

1708330604_Foto-Shutterstock-horoskop-mart.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о месечном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Улазак Сунца у ваше 12. астролошко поље погодује уметницима, научницима, лекарима алтернативне медицине. Меркур у вашем знаку, после 10. марта, доноси вам контакте са особама из немачког језичког подручја. Новац пристиже после 22. фебруара, али до 24. фебруара поведите рачуна о томе с киме склапате договоре. У време последње и прве Месечеве четврти, у астролошким кућама иностранства и бизниса, 3. и 17. марта, очекују вас проблеми са странцима и документацијом.

Љубав Слобода деловања је оно што вам је потребно и да никоме не морате да полажете рачуне. Преко пријатеља, средином периода, можете да упознате сексепилну особу. Пун и млад Месец у у вашим астролошким пољима посла и тајни, 24. фебруара и 10. марта, женама Овновима доноси флерт са колегом, као и могућност уласка у тајну везу. У последњој декади периода, добијате позив за излазак од једног ваздушног знака.

Здравље Вишак течности у организму.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Много тога што сте замислили, остварићете у овом периоду, али до 24. фебруара, будите опрезни са уговорима. До 9. марта, добар део зараде одлази на ванредне трошкове. Последња и прва Месечева четврт у астролошким пољима финансија, 3. и 17. марта, доносе вам успех и новац преко контаката са странцима и хонорарних ангажмана. После 10. марта, отварају вам се нове пословне могућности, преко пријатеља, туризма, медија, маркетинга, ИТ сектора, друштвеног ангажмана.

Љубав Крај фебруара доноси трзавице са дугогодишњим партнером, а слободним Биковима флерт са особом са посла. До 9. марта, могући су раскиди и помирења, као и раздвајања од вољене особе, због неочекиваних околности. У време младог Месеца у Рибама, око 10. марта, и ваш владалац Венера улази у тај знак у коме је изузетно јака, па ће вас заинтересовати неко кога сте до сада гледали само као оданог пријатеља.

Здравље Штитна жлезда.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Жеља за знањем и урођена радозналост, у овом периоду ће вас доводити у различите ситуације које ће подстицати ваш интелект. Хитри Меркур, који влада вашим знаком и бизнисом, после 10. марта, доноси вам новац преко аранжмана са странцима из немачког језичког подручја. Последња и прва Месечева четврт у Стрелцу и вашем знаку, 3. и 17. марта, упозоравају на опрез приликом договора и потписивања уговора. Крајем периода, избегавајте конфликте са надређенима и сарадницима.

Љубав Не одговара вам фазе пуног и младог Месеца у Девици и Рибама, 24. фебруара и 10. марта, јер неповољно утичу на однос са брачним партнером, као и на комуникацију са члановима породице. Наглашен утицај Венере, која управља вашим емотивним животом, после 11. марта, доноси вам могућност уласка у романсу са заузетом особом. У последњој недељи периода, неко ће пожелети да пређе границу пријатељства с вама.

Здравље Промените начин исхране.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Ваш резервни план за случај да вас осећај превари или да време не буде на вашој страни, показаће се као добар у овом периоду. Релативно лако ћете пребродити фазе последње и прве четврти вашег владаоца Месеца у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, које ће одложити неке послове и изазвати проблеме са сарадницима. У другој половини периода, увећање прихода доносе вам послови у вези са путовањима, туризмом, издаваштвом, предаваштвом, као и медијима.

Љубав Мада сте склони да склони да све проблеме држите у себи што је и главни узрок ваших фрустрација, у овом периоду ћете дати шансу љубави. Фаза пуног Месеца, вашег владаоца, у Девици 24. фебруара, наговештава познанство преко друштвене мреже. Транзит Венере преко Риба, знака у коме је њен утицај наглашен, после 11. марта, доноси вам сусрет са шармантном особом на краћем путу, предавању или некјом семинару.

Здравље Подложност повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Ваш владалац, Сунце, током овог периода прелази преко астролошког поља финансија, доносећи вам увећање прихода пррко некретнина и новчаних трансакција. Изузетно брз Меркур, који управља вашим послом, у првој половини периода доноси вам ванредне трошкове, а после 10. марта, увећање прихода преко послова у немачком језичком подручју. Крајем периода, ваше организационе способности долазе до пуног изражаја, што ће наићи на одобравање и подршку ваших надређених.

Љубав Пун и млад Месец у Девици и Рибама, 24. фебруара и 10. марта, неповољно утиче на комуникацију са брачним или дугогодишњим партнером, који може бити склон сумњама и љубомори. Средином периода, добијате позив за излазак од Овна. Наглашен знак Риба, у последњој декади периода, слободним Лавовима доноси могућност уласка у страствену везу са изузетно шармантном особом, чијем ће шарму тешко моћи да одоле.

Здравље Вишак течности у организму.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Напет аспект Урана са Венером, владаоцем вашег посла, до 9. марта, доноси вам ванредне трошкове. Ваш владалац, хитри Меркур, који управља и вашом каријером, овог месеца два пута мења знак, доносећи вам турбуленције на пословном плану. Уметници и особе које су преко посла присутне у јавности, биће успешниод 23. фебруара до 8. марта. У време последње и прве Месечеве четврти, у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, будите опрезни приликом склапања нових договора.

Љубав Сунце 19. фебруара улази у астролошку кућу партнерских односа, доносећи вам наредних месец дана бројне сусрете и познанства. У време пуног Месеца у вашем знаку, 24. фебруара, неко жели да вам покаже да према вама осећа нешто више од пријатељства. Волите да знате на кога можете да рачунате, што ће се и потврдити после 10. марта, када слободне Девице могу да се заљубе у особу са којом ће ући у озбиљну везу.

Здравље Главобоља.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Хладна глава и логика ваше су најјаче оружје, што може доћи до изражаја у време последње и прве Месечеве четврти у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, ако се бавите интелектуалном или делатношћу у вези са иностранством. После 10. марта, отварају вам се нове могућности на финансијском плану, било да се ради о спонзорству неког вашег пројекта или медијског ангажмана. Јака позиција вашег владаоца Венере у последњој декади периода, доноси вам новац преко некретнина.

Љубав Не подносите усамљеност и једноставно сте зависни од друштвеног живота, који ће у другој половини периода бити много богатији. До краја фебруара, могуће су трзавице са вољеном особом, а у време младог Месеца у Рибама, 10. марта, слободне Ваге ће тешко одолети шарму особе чије занимање има везе се медицином, фармацијом, услужним делатностима или неким алтернативним видовима лечења или пружања помоћи.

Здравље Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Тешко прихватате равноправне односе с другима, јер волите да доминирате, што ће више доћи до изражаја у првој недељи периода. Наглашен знак Риба, после 10. марта, доноси вам прилику да доста зарадите, али и да потрошите због неких ванредних околности. У време последње и прве Месечеве четврти у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, избегавајте непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Крајем периода, послушајте једног Рака, који увек има добар савет за вас.

Љубав Еротски живот вам је изузетно важан, а са Сунцем у пољу љубави, после 19. фебруара, биће богатији него иначе. Нарочито, у последњој декади периода, када се удруже млад Месец и Венера која управља вашим емотивним животом. Пун Месец у Девици, 24. фебруара, доноси вам познанство преко интернета. Слободне Шкорпије у другој половини периода, очекује више сусрета и познанстава са врло интересантним особама.

Здравље Подложност спортским повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Пред собом увек морате да имате неки, макар и нереалан план који вас вуче напред, али у овом периоду ће тај план бити и те како остварив. До краја фебруара, поведите рачуна о документацији. Изазовни аспекти вашег владаоца Јупитера, до 9. марта, доносе вам интересантне понуде које ће подразумевати и дозу ризика. Последња и прва Месечева четврт, у вашем и знаку Близанаца, 3. и 17. марта, доноси вам новац преко странацам као и послова преко којих сте присутни у јавности.

Љубав У време пуног Месеца у Девици, почетком периода, неко кога познајете преко пословних контаката, жели да се види са вама. У првој половини периода, позиција Меркура, који управља вашим емотивним животом, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Ситуација се мења набоље, после 11. марта, када на неком концерту, спортској трибини или у ресторану, кафићу, можете да упознате атрактивну особу.

Здравље Осетљив желудац.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Перфекционизам и истрајност, ваши главни адути, долазе до изражаја у овом периоду, али до краја фебруара пазите шта потписујете. У време последње и прве Месечеве четврти, у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, водите рачуна да вас неко не доведе у заблуду. До 10. марта, Јарчеви рођени крајем знака, биће у прилици да реализују своје идеје, нарочито ако се баве креативним занимањем. Последња декада марта, доноси вам понуде од особа из прекоокеанских земања.

Љубав Последња недеља фебруара, са пуним Месецом у Девици, може вам донети раскид или раздвајање од вољене особе, због више силе. Почетком марта, партнер својим понашањем може нарушити ваш однос. Почетком друге декаде марта, са младим Месецом и Венером у Рибама, слободни Јарчеви могу да се заљубе. После 11. марта, млађа особа, преко неке друштвене мреже, показује веће интересовање за упознавање с вама.

Здравље Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Спој Венере и Марса у вашем знаку, у првој половини периода, образује напет аспект са вашим владаоцем Ураном, доносећи вам добре шансе за зараду, али и непланиране трошкове. Последња и прва Месечева четврт у астролошким кућама планова и креативности, 3. и 17. марта, најављују успех уметницима, дизајнерима, спортистима. После 14. марта, можете да увећате приходе преко послова са некретнинама и прехрамбеним производима.

Љубав Еротски спој планета у вашем знаку чини вас привлачним за супротни пол. Односи у дому и породици, до 9. марта, могу бити турбулентни. Пун Месец у Девици, 24. фебруара, подстиче расправе са партнером, а млад у Рибама, 10. марта, доноси сусрет са старом симпатијом. Меркур, задужен за ваш љубавни живот, изузетно је брз у овом периоду, па ће и ваше емоције бити променљиве. Крајем периода, романса на послу.

Здравље Подложност повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Улазак Сунца у ваш знак, 19. фебруара, доноси вам прилив енергије, ентузијазма и креативности. У време последње и прве Месечеве четврти, у Стрелцу и Близанцима, 3. и 17. марта, могући су конфликти са надређенима и пословним партнером. Изазован аспект између Венере, планете новца и Урана, до 9. марта, доноси ванредне трошкове. Утицај вашег владаоца Нептуна расте после 8. марта, када стиже на степен на коме је најјачи, можете да реализујете нешто што одавно желите.

Љубав Од љубави можете и буквално да се разболите али љубав може и да вас излечи. Са четири планете у вашем знаку, у последњој декади периода, бићете знак у тренду, радо виђени у друштву. Меркур, владалац ваших љубавних веза, у последњој декади периода, наговештава познанство преко интернета. Пун и млад Месец, у Девици и вашем знаку, 24. фебруара и 10. марта, неповољно утиче на однос са партнером.

Здравље Повреда ножног чланка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas