Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Меркур ће ући у Шкорпију 5., нек се припреме ОВИ хороскопски знаци!

Месец Новембар ће бити обојен страшћу, дубоким емоција а неки ће се вратити у прошлост..Шкорпија нас вуче у дубоке личне дубине. Они најхрабрији суочиће се сами са собом.

1634810199_horoskop.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Меркур ће ући у Шкорпију 5.11. што нам даје јаку интуцији и детективски ум и језик оштар као мач. Марс који је исто у Шкорпији прави квадрат са Сатурном који је у Водолији и то ће довести до тектонских промена у задње две недеље новембра и тера нас да милом или силом донесемо озбиљне резове и одлуке.

4. новембра је млад Месец- то нам доноси буђење и многи знакови ће морати да донесу болну одлуки и да крену даље.

19. новембар је пун Месец у Бику- то нам доноси реалну слику нашег живота и окружења. Нема шарених наочара. Од 20 октобра енергија је лакша јер се појављује весели Стрелац у чијем знаку ће бити Сунце и Меркур.

Како ће се новембар месец одразити на знакове хороскопа:

Ован- овог месеца за вас нема пуно изненађења. Ствари ће ићи својим током, неће бити великих трзавица нити промена. Крајем месеца када дође оптимистични Стрелац ви добијате нову енергију.

Бик- овог месеца је битно да не доносите велике и круцијалне одлуке. Полако се окрените себи и породици јер ви одатле црпите енергију. Близанци-вама овај октобар доноси лепу полетну енергију јер вам прија енергија Шкорпије. Имате планове за бизнис, финансије су вам стабилне а комуникација је сада ваше главно оружје.

Рак- поприлично напоран месец када су енергија и емоције у питању. Осећате се као "издуван балон". Доста размишљате о прошлости која вам и куца на врата...

Лав- месец када се повлачи црта када је каријера у питању. Упех вам је загарантован и када добијете потврду можете да одахнете и да се посветите себи, својој породици, партнеру и пријатељима.

Девица- ред, рад и дисциплина је оно што од вас тражи месец новембар. Пуно залагања у посу, рад у групама али вам следи награда. Због великих обавеза саветује вам се да чим нађете мало слободног времена да се одморите и напуните батерије.

Вага- хармонија и склад. Сада све долази на своје место посо, породично љубавни односи и ви сте са собом у миру. Месец који вам доноси унутрашњи склад и хармонију.

Шкорпија- ваше време где је наглашена интуиција и успех на послу. Свакако посао боји овај месец. Они који су сталном радном односу нека очекују успех а они који траже посао сада га проналазе и биће маx задовољни.

Стрелац- вама месец октобар доноси упех и лепршаву енергију јер је Јупитер кренуо у директан ход што вам даје оптимизам, ветар у леђа и ваша енергија више није расута па све обавезе завршавате у рекордном року и то вам доноси упех на послу у виду повећања зараде

Јарац- сада су пријатељи од посебне важности јер вам могу указати на ваше грешке као и да вам дају савете када је љубав у питању. Прошлост се враћа и било би пожељно да послушате савете пријатеља.

Водолија- енергија месеца октобра вам ствара немир и конфузију. Никакаве одлуке не доносите поготово када је посао у питању. Децембар је близу и тада сте свој на своме.

Рибе- ви имате анђела чувара Јупитера који иде кроз вашу 12 кућу. Сада је срећа на вашој страни и слободно покушајте све што нисте смели јер вам планете поручују да су срећа и успех на вашој страни.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas