Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ 19. МАЈА 2023. ГОДИНЕ: Даће вам прилику да се ослободите великог терета

Коначно ће вам се указати прилика да осетите олакшање

1684319158_mlad-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Удахните дубоко и полако издахните - нека то буде уздах олакшања. Можете коначно осетити да се ослобађате великог терета. Напокон ћете се опустити и упити мудрост младог Месеца у Бику. 

Шанса да се приземљимо

Са овим младим Месецом, трансформативне и хаотичне енергије помрачења које смо искусили претходних недеља могу почети да се послажу и напокон крену да се растачу.
Помрачењасу нам донела разне промене, буђења, трансформације и померања. Наши животи, или можда чак и наша перспектива, сада могу изгледати веома другачије него када су помрачења почела 19. априла. Можда су се десили многи квантни скокови који ће нам сада помоћи да убрзамо свој пут напред.

Бик је знак повезан са стабилношћу и сигурношћу, а то је управо енергија која ће нам бити доступна са овим младим Месецом. Како можете створити више сигурности у свом животу? Које кораке можете предузети да бисте се осећали стабилније и сигурније у себи?

Живот ће се увек кретати и мењати око нас, али наше унутрашње биће је место где заиста можемо да створимо истинску и трајну сигурност која ће нас пратити где год да кренемо. Питања која себи треба да поставимо су шта нас теши, шта нам доноси топли загрљај, шта нам омогућава да се препустимо и осетимо подршку?

Млад Месец у Бику нас подсећа да не морамо да тражимо велике ствари - довољна ће бити ситна задовољства и уживања.

Моћна динамика и соларни плексус

Јупитер и Плутон ће бити на нула степени својих знакова под овим младим Месецом. Јупитер ће бити у Бику, а Плутон у Водолији. Ово је веома моћна динамика енергије која тече небом.

Нула се сматра високим кармичким нивоом зодијака, односно стањем неутралности где ништа није тамно и ништа није светло. У нултом стању ми смо Једно са целим животом. И у овом нултом стању долази до стварања.

Само на тренутак будимо свесни наше чакре соларног плексуса. Ова чакра се налази на нултој тачки нашег тела, тачно тамо где је наш пупак. Он сија јарко-жутом светлошћу и једна је од наших најјачих веза са изворном енергијом и личном моћи. Идите на то место на тренутак и видите своје унутрашње Сунце које зрачи снажно и светло.

Пуњење нашег соларног плексуса може помоћи у повећању мотивације и инспирације. Пуњење соларног плексуса такође може ојачати наш стомак и пробавни систем, помажући нам да асимилујемо и обрадимо не само хранљиве материје које једемо, већ и енергију коју трошимо.

Кад год имамо било какву напетост у себи, то је обично знак да треба да предузмемо нешто у свом животу. Када тензије постану сувише изражене, нешто се мора дати да би се створило више простора за дисање.

Са свом овом енергијом која сада тече из космоса, креативна и плодна енергија око нас ће се такође повећати. 

У последње време пролазимо кроз много трансформативних енергија, тако да ће нам бити од помоћи да имамо времена да се фокусирамо, укоренимо и вратимо своја тела и ум на нулу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas