· · Komentari: 0

MLAD MESEC 19. MAJA 2023. GODINE: Daće vam priliku da se oslobodite velikog tereta

Konačno će vam se ukazati prilika da osetite olakšanje

1684319158_mlad-mesec.jpg
Foto: Shutterstock

Udahnite duboko i polako izdahnite - neka to bude uzdah olakšanja. Možete konačno osetiti da se oslobađate velikog tereta. Napokon ćete se opustiti i upiti mudrost mladog Meseca u Biku. 

Šansa da se prizemljimo

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču.
Pomračenjasu nam donela razne promene, buđenja, transformacije i pomeranja. Naši životi, ili možda čak i naša perspektiva, sada mogu izgledati veoma drugačije nego kada su pomračenja počela 19. aprila. Možda su se desili mnogi kvantni skokovi koji će nam sada pomoći da ubrzamo svoj put napred.

Bik je znak povezan sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde zaista možemo da stvorimo istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god da krenemo. Pitanja koja sebi treba da postavimo su šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Mlad Mesec u Biku nas podseća da ne moramo da tražimo velike stvari - dovoljna će biti sitna zadovoljstva i uživanja.

Moćna dinamika i solarni pleksus

Jupiter i Pluton će biti na nula stepeni svojih znakova pod ovim mladim Mesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodoliji. Ovo je veoma moćna dinamika energije koja teče nebom.

Nula se smatra visokim karmičkim nivoom zodijaka, odnosno stanjem neutralnosti gde ništa nije tamno i ništa nije svetlo. U nultom stanju mi smo Jedno sa celim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Samo na trenutak budimo svesni naše čakre solarnog pleksusa. Ova čakra se nalazi na nultoj tački našeg tela, tačno tamo gde je naš pupak. On sija jarko-žutom svetlošću i jedna je od naših najjačih veza sa izvornom energijom i ličnom moći. Idite na to mesto na trenutak i vidite svoje unutrašnje Sunce koje zrači snažno i svetlo.

Punjenje našeg solarnog pleksusa može pomoći u povećanju motivacije i inspiracije. Punjenje solarnog pleksusa takođe može ojačati naš stomak i probavni sistem, pomažući nam da asimilujemo i obradimo ne samo hranljive materije koje jedemo, već i energiju koju trošimo.

Kad god imamo bilo kakvu napetost u sebi, to je obično znak da treba da preduzmemo nešto u svom životu. Kada tenzije postanu suviše izražene, nešto se mora dati da bi se stvorilo više prostora za disanje.

Sa svom ovom energijom koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati. 

U poslednje vreme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tela i um na nulu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.