Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млад Месец и делимично помрачење Сунца у Шкорпији: Ево како ће се одразити на знакове хороскопа

Млад Месец и делимично помрачење Сунца у Шкорпији је 25.10.2022 године

1666073741_mlad-mesec.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Како је у питању Шкорпија можемо сви очекивати смену осмеха и суза, страха и наде као и турбулентност у сваком облику било љубавни или пословни. Мало је јачи акценат на љубавним односима јер цео процес боји Венера у квадрату са Плутоном. 

Прочитајте још: Три хороскопска знака имаће среће са новцем до 24. октобра: Њих очекују новчани приливи

Такође, особе из прошлости се враћају , стара имовинска питања се опет покрећу!

Ован- покушајте за за време овог помрачења задржите позитиван став! Озбиљно поведите рачуна када је комуникација у питању. Интима вам може бити угрожена.

Бик- сваки облик односа вам је наглашен. Будите јаки и верујте у себе јер вам следе промене када је љубавни и пословни живот у питању.

Близанци- једина ствар на коју треба да обратите пажњу је здравље. Обевезно један школски систематкси позив.

Рак- код вас је емотивна радкрсница. Прошлост и будућност. Какву год одлуку да донесете имаћете њен снажан утицај наредних пола године.

Лав- следе вам промене у породици. Ви ћете постати јачи и стабилнији и мења вам се комунуикација што ће неким члановима породице представљати проблем али на крају све ће се одлично завршити по вас.

Девица- промене на послу али у смислу комуникације. Све оно што је остало недоречено сада се завршава и можете смирено у нове комуникацијске победе! 

Вага- враћа вам се прошлост која сада има јасан циљ и идеју. На вама је одлука. Имовинске промене су извесне.

Шкорпија- промене у партнерским односима. Немојте гурати по цену пуцања већ покушајте да осетите партнера. 

Стрелац - промене на послу које вас воде до висина! Успех и новац су вам загарантовани. Такође, уводите нове ствари у ваш свакодневни живот.

Јарац- нове понуде за посао пристижу преко пријатеља или пословних партнера. Немојте пропутити ову шансу!

Водолија- сукоб са шефом или надређеним! Озбиљно поведите рачуна коме и шта причате. Полако и одмерено без већих корака. 

Прочитајте још: Четири хороскопска знака сматрају се НАЈУПОРНИЈИМ: Да ли се проналазите?

Рибе- одличан период за посао поготово за Рибе које немају стално запослење. Ово помрачење вам доноси мир и стабилност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas