· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Млад Месец ствара револуционаре, а ПУН МЕСЕЦ враћање старе љубави

Положај Месеца у наталној карти говори много о особи о чијем је хороскопу реч.

1623655057_Depositphotos_43993557_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Од емотивног склопа, породичних прилика, односу с мајком, па до динамике развоја и животних фаза. Практично, Месец је прозор ка развојном путу душе. Месечева фаза у којој је особа рођена много говори о динамици живота, општем енергетском смеру којим она приступа стварима и сценарију који ствара.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Иако на први поглед делује неважно, ово често представља онај невидљиви “зачин” који прожима читав живот, а нарочито је наглашено ако је подстакнуто другим аспектима и темама у наталној карти.

Ако сте рођени у време младог Месеца: РАЂАЊЕ

Људи рођени у време када настаје млад Месец или са Месецом мањим од 45 степени испред Сунца имају инстинктиван, младалачки и субјективан приступ животу. Красе их енергичност, импулсивност, добри су у изношењу нових идеја јер имају дар да визуелно замисле своје идеје и будућност. Радују их нова искуства па им је живот обележен динамичним променама. Ова фаза је, енергетски, слична симболици Сунца и Лава.

Млад Месец даје енергичне људе, визионаре.

Рођени када Месец расте: ШИРЕЊЕ

Људи рођени са Месецом од 45 до 90 степени испред Сунца имају природни импулс за акцију и тако изазивају старе структуре у борби за развој вере у себе. Постоји осећај потребе да се савладају препреке или исцеле зависности или навике због којих можда имају проблема. Ова фаза је енергетски слична симболици Месеца и Рака.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Рођени у време прве четврти Месеца: АКЦИЈА

Људи рођени с Месецом од 90 до 135 степени испред Сунца често су снажни, конструктивни и мотивисани да троше своју енергију у темеље будућности. Активни су и снажно оријентисани на изградњу нових идеала. Можемо их срести на местима где се руше старе структуре како би створили пут за нове. Ова фаза повезана је са Јупитером и Стрелцем.

Фаза опадајућег Месеца: МАНИФЕСТАЦИЈА
Рођени с Месецом од 135 до 90 степени иза Сунца преносе другима оно што су научили проучавањем или искуством. Они су често “дистрибутер” идеја, живе и деле с другима оно што су сматрали корисним за њих. Преносе оно што су сматрали вредним и природни су учитељи. Ова фаза повезана је с Венером, Биком и Вагом.

Фаза раста од прве четврти до пуног Месеца: ПОБЕДА

Људи рођени са Месецом од 135 до 180 степени испред Сунца имају потребу да манифестују личне циљеве и жељу и допринесу нечем што је вредно за друштво. Аналитични су, покушавају да пронађу најбољи пут за себе како би се интегрисали с другима. Они имају снажну жељу да схвате све о свету око себе али и невидљиве обрасце функционисања. Ова фаза је повезана са Сатурном и Јарцем.

Прочитајте још: "Титаник" је тонуо, а у чамцу број 15 био је СРБИН. Спасила га је капа!

Фаза пуног Месеца: ИСПУЊЕНОСТ

Људи рођени с Месецом од 180 до 135 степени иза Сунца много ће учити пре него што делују, јер да би били спремни за нова искуства, морају на друге начине да их већ проживе. Ово су људи који често прођу бројне препреке и тегобе које их, на крају, приморају на пут духовности. Често имају јасну и објективну визију стварности. Осим тога, ово указује на врхунац или прекид прошлих веза, најчешће породичних, које воде ка стварању нових почетака на основу свести о свом новом идентитету. Ова фаза је повезана са Меркуром, Близанцима и Девицом.

Пун Месец стално враћа бивше љубави.

Фаза последње четврти: РЕОРИЈЕНТИСАЊЕ

Рођени с Месецом од 90 до 45 степени иза Сунца могу се наћи у животу у којем морају проћи кроз изазовна психолошка искушења како би стари обрасци понашања еволуирали. Може доћи до кризе свести, јер су приморани да своје суштинске емотивне и духовне ставове интегришу у систем мишљења. Размера њихове жртве и напора често се може сагледати тек годинама касније, јер су они, практично, весници будућности и пионири. Тешки животни садржаји наводе их на снажан смисао за иронију и хумор. Уран и Водолија повезани су с овом фазом.

Прочитајте још: АСТРОЛОГ открива: Лилибет Диана ће оставити ПЕЧАТ У СВЕТУ! Шефоваће и старијем брату Арчију!

Крај последње четврти: ОСЛОБАЂАЊЕ

Они који су рођени с Месецом мање од 45 степени иза Сунца у фази су транзиције. Можда ће пронаћи нове концепте у старим структурама. Посвећени су визији будућности. Прошлост одбацују, оријентисани су на будућност. Ови људи могу бити фанатични, али и визионари. Радећи за веће добро могу донети добро друштву како би се оно усмерило ка бољој будућности. Ове особе се могу чак и добровољно жртвовати за опште циљеве. Марс и Шкорпија повезани су с овом фазом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.