Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТАН НАТАЛ

АСТРОЛОГ открива: Лилибет Диана ће оставити ПЕЧАТ У СВЕТУ! Шефоваће и старијем брату Арчију!

Астролог Деби Франк тврди да ће Лилибет бити радознала и брбљива жена која ће оставити печат у свету.

1623652549_w_56058870.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Астролог Деби Франк веома добро зна каква ће бити мала Лилибет Диана када порасте.Она је била лични астролог принцезе Диане од тренутка када су се упознале 1989. године. Остале су блиске пријатељице до смрти Леди Ди 1997. године.

Близанац је умро и родио се нови!

Када је недавно преминуо најпознатији Близанац у краљевској породици енергија принца Филипа пренела се на новог Близанца - Лилибет, ћерку Меган Маркл и принца Харија.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Близанци су разигран знак, друштвен, увек спреман за акцију и заувек млад у срцу. Лилибет ће управо таква и бити, а то ће нарочито долазити до изражаја поред њеног брата Арчија који је крути Бик. Њена сестра и брат од стрица принцеза Шарлота и Луис, као и прабака краљица Елизабета, такође, су Бикови!

Три Бика у краљевској породици

Као што је Бик стабилан тако су Близанци покретни, лепршави, светлуцави. Тамо где је Бик ногама укопан у земљу, Близанци су високо у облацима. То је, направно, комбинација ватра и вода, чекић и наковањ. Бик и Близанци могу да буду савршен баланс један другом, што је и доказао брак између краљице Елизабете и принца Филипа који је трајао 75 година.

Лилибет ће се одлично слагати са Братом, биће главна у њиховом односу.

Близанца Лилибет ће чврсто са братом Биком Арчијем повезивати  Месец и Марс у Близанци који ће им дати природни афинитет и интерес за исте ствари.

Прочитајте још: Кућна фабрика здравља: Руска траварка Татјана Гутурова саветује како се бере и суши биље?

Чарлс, Камила, Кејт и Лилибет имају краљевског лава

Мала Лилибет дели и краљевског Лава у успону који је заједничка црта међу свим члановима краљевске породице. принц Чарлс и Камила, војвоткиња од Кембриџа Кејт имају Лава који им омогућава и даје невероватну снагу да достојанствено стоје сами у групи људи.

Месец у Овну - зна шта хоће

Мала беба Сасекса има Месец у Овну, а то дефинитивно значи да ће увек и у свакој ситуацији знати шта хоће. Лилибет ће бити шеф, а шефоваће и њеном старијем брату Арчију. Ипак, Лилибет има осећајну душу, богату машту.

Прочитајте још: ПРЕСЛАТКО: Принц је ПРВИ ПУТ ПРОГОВОРИО у јавности и сви су ЗАНЕМЕЛИ! (ВИДЕО)

Рођена је да остави печат и брзо ће пронаћи циљ свог постојања

Рођена је да буде примећена, јер у 10. кући има Сунце које је изводи на сцену. Она је рођена да остави печат у свету током живота. Њено Сунце је толико близу пленти судбине на северном чвору да је, дефинитивно, рођена са разлогом и врло брзо ће знати циљ свог постојања.

Принцеза Диана је имала Сунце у Раку

Принцеза Диана, бака мале Лилибет, имала је Сунце у Раку и беба има као и она Венеру и Марса у Раку, а то јој је заједничко са стрицем Вилијамом (Сунце и Месец у Раку) и стрином Кејт (Месец у Раку), али и Меган (Марс и аксцедент у Раку).

Често се у фамилији провлачи исти знак.

Веома је често да читава фамилија има сличне знаке или да се понављају кроз генерације.

Прочитајте још: Револуционално откриће руских научника: Хељда је супер-фуд, а осим што успорава старење има и неверватне моћи!

Лили ће израсти у комуникативну жену, помало брбљиву, али веома знатижељну. Биће изузетно екстровертна и веома ће привлачити људе. Њена личнсот биће топла и имаће неограничен капацитет да се повезује са људима, а многима ће помоћи да се искажу и постигну свој циљ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas