Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млад месец у Јарцу 23.12.2022: ОВИМ ЗНАЦИМА ЋЕ НАПРАВИТИ БИТНЕ ПРОМЕНЕ

Завршавамо годину са младим Месецом у Јарцу

1671521206_profimedia-0315323751-jarac-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Овај аспект ће највише осећати Јарчеви, Ваге, Ракови и Овнови.

Даће нам импулсивност, јер иако је у Јарцу, додирује први степен Овна! Бићемо исхитрени у свим реакцијама а посебно у партнерским односима. Како је Ован директан и нетактичан, има бурне реакције као и очекивања, од емотивног партнера могу да доведу до раскида, али оног правог без помирења. Тако да је битно да се суздржимо ако је то икако могуће, када носимо Овновску енергију.

Прочитајте још: Астролози сматрају да се НАЈИНТЕЛИГЕНТНИЈА ДЕЦА рађају у ОВИМ ХОРОСКОПСКИМ ЗНАЦИМА

Како ће се млад Месец одразити на хороскопске знаке:

Ован- пошто имате подршку Јупитера посао вам је наглашен. Можда добијете нову пословну понуду али добро размислите да ли је прихватате јер носи велику количину додатног посла!

Бик- вама доноси мир у души и телу. Окрените се себи , пустите друге и верујте у љубав. Заслужили сте.

Близанци- покреће вам идеју о инвестирању у стамбену јединицу, плац, или кућу. Размишљате и о кредиту. Будите опрезни и размотрите све аспекте. Коначну одлуку донесите после 10 јануара.

Фото: Схуттерстоцк

Рак- вама следи нов посао са увећаном зарадом или додатни посао који вам доноси лепу количину новца. Срећно!

Лав- овај млад Месец вам поручије да обратите пажњу на здравље. Ако вам тело шаље сигнале ослушните их. Били слободни или не, следи вам флерт преко посла.

Девица- савет овог младом Месеца је да не радите никакве калкулације поготово када је љубав у питању. Једино ако идете чистог срца вама следи мир и хармонија у противном један пакао!

Вага- враћате се на неке давне приче, догађаје и људе. Запитајте се шта тражите тамо?! Прошлост је била неће се никада вратити. Гледајте напред сада у овај моменат!

Шкорпија- млад Месец је решио да награди слободне Шкорпије! У ваш живот улази нова веоома занимљива особа. Срећно!

Прочитајте још: Почетак 2023. године њима доноси срећу: Један знак очекује нова љубав, а други пословни успех

Стрелац- активира вам се поље посла. Нисте задовољни тренутом позицијом. Желите нешто ново. Сада крените у реализацију планова за нови посао.

Јарац- контрола и умереност у свему. То је на првом месту а на другом да се окренете себи и да добро размислите шта желите на првом месту од себе?

Водолија- дванесто поље је поље нашег несвесног. Вама се ту дешавају вибрације. Превише је свега, емоције и мисли само навиру. Полако, без непромишљених реакција јер вас могу скупо коштати.

Рибе- искористите овај млад Месец за забаву и дужење јер он у вама то и покреће! Велики осмех на лице и напред!

 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas