Oglas
· · Komentari: 0

Mlad mesec u Jarcu 23.12.2022: OVIM ZNACIMA ĆE NAPRAVITI BITNE PROMENE

Završavamo godinu sa mladim Mesecom u Jarcu

1671521206_profimedia-0315323751-jarac-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Ovaj aspekt će najviše osećati Jarčevi, Vage, Rakovi i Ovnovi.

Daće nam impulsivnost, jer iako je u Jarcu, dodiruje prvi stepen Ovna! Bićemo ishitreni u svim reakcijama a posebno u partnerskim odnosima. Kako je Ovan direktan i netaktičan, ima burne reakcije kao i očekivanja, od emotivnog partnera mogu da dovedu do raskida, ali onog pravog bez pomirenja. Tako da je bitno da se suzdržimo ako je to ikako moguće, kada nosimo Ovnovsku energiju.

Pročitajte još: Astrolozi smatraju da se NAJINTELIGENTNIJA DECA rađaju u OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Kako će se mlad Mesec odraziti na horoskopske znake:

Ovan- pošto imate podršku Jupitera posao vam je naglašen. Možda dobijete novu poslovnu ponudu ali dobro razmislite da li je prihvatate jer nosi veliku količinu dodatnog posla!

Bik- vama donosi mir u duši i telu. Okrenite se sebi , pustite druge i verujte u ljubav. Zaslužili ste.

Blizanci- pokreće vam ideju o investiranju u stambenu jedinicu, plac, ili kuću. Razmišljate i o kreditu. Budite oprezni i razmotrite sve aspekte. Konačnu odluku donesite posle 10 januara.

Foto: Shutterstock

Rak- vama sledi nov posao sa uvećanom zaradom ili dodatni posao koji vam donosi lepu količinu novca. Srećno!

Lav- ovaj mlad Mesec vam poručije da obratite pažnju na zdravlje. Ako vam telo šalje signale oslušnite ih. Bili slobodni ili ne, sledi vam flert preko posla.

Devica- savet ovog mladom Meseca je da ne radite nikakve kalkulacije pogotovo kada je ljubav u pitanju. Jedino ako idete čistog srca vama sledi mir i harmonija u protivnom jedan pakao!

Vaga- vraćate se na neke davne priče, događaje i ljude. Zapitajte se šta tražite tamo?! Prošlost je bila neće se nikada vratiti. Gledajte napred sada u ovaj momenat!

Škorpija- mlad Mesec je rešio da nagradi slobodne Škorpije! U vaš život ulazi nova veooma zanimljiva osoba. Srećno!

Pročitajte još: Početak 2023. godine njima donosi sreću: Jedan znak očekuje nova ljubav, a drugi poslovni uspeh

Strelac- aktivira vam se polje posla. Niste zadovoljni trenutom pozicijom. Želite nešto novo. Sada krenite u realizaciju planova za novi posao.

Jarac- kontrola i umerenost u svemu. To je na prvom mestu a na drugom da se okrenete sebi i da dobro razmislite šta želite na prvom mestu od sebe?

Vodolija- dvanesto polje je polje našeg nesvesnog. Vama se tu dešavaju vibracije. Previše je svega, emocije i misli samo naviru. Polako, bez nepromišljenih reakcija jer vas mogu skupo koštati.

Ribe- iskoristite ovaj mlad Mesec za zabavu i duženje jer on u vama to i pokreće! Veliki osmeh na lice i napred!

 


 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas