· · Коментари: 0
АСТРО

Млад Месец у ШКОРПИЈИ доноси потпуне ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Ова ТРИ ЗНАКА доживеће велике промене 4. НОВЕМБРА

Како ће се овај млад Месец одразити на знакове хороскопа?

1635502053_skorpija.jpg
Фото: Пиxабаy

Млад месец у Шкорпији почиње 4. новембра 2021. године и тражи од свих нас потпуну трансформацију. Шкорпија сама по себи је знак трансформације као птица Феникс. Њене трансформације су дубоке, и јаке. 

Прочитајте још: ВОЛИМ ТЕ! Хороскопски знакови који најтеже изговарају ову моћну реченицу: Многи ће се ИЗНЕНАДИТИ

Сада је паметно да сиђемо дубоко у нашу душу и да ослушнемо себе изнутра. Овај млад Месец је на 12 степену Шкорпије, што аналогно одговара степену Риба и биће у аспекту са Ураном из Бика.

Шта нам то говори?

Говори нам да ће утицај донекле на све нас бити исти а опет помало различит. Један део нас ће имати брзу и јаку трансформацију - излазе из своје ушушкаме зоне, док ће други сами себе и околину изненадити својом разорном јачином, као и брзим и оштрим мењењем себе! Оно што је заједничко је то, што сви напуштамо своју зону конфора и сви постајемо брутални у мењењу себе. То су оне дубоке емоције, ставови, погледи на живот и околности које само ми као појединци знамо, а нису видљиве за околину. 

Наше тамне мисли и емоције. Сада неко ко је имао емотивне блокаде више нема, онај ко је имао страхове више их нема итд. Како ће се овај млад Месец у Шкорпији одразити на ваш знак/подзнак? 

ОВАН

Код вас се промене дешавају у виду отпуштања неких старих образаца. Сада тачно осећате ту моћну енергију која је јака и која вас гура напред. Дижете руке од "млаких" ствари. 

Упуштате се у нова освајња за која знате да нису лака али ви немате страх и идете напред.

БИК

Код вас промена наступа када је посо/надређени у питању и у љубави тј односу са партнером. Када је посао у питању ту показујете "зубе" јако и оштро а када је партнер у питању јасно и гласно говорите шта вам смета . Ако сте у односу који није правно дефиисан, сада несмотрено потписујете улазак у брак....размислите да ли сте 100% сигурни у то, јер вама није у нарави да нагло доносите одлуке. 

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Биће успона и падова, а ова четири знака биће успешнија него икада!

БЛИЗАНЦИ

Ви промене имате када је посао у питању. Отпуштате старе ствари и улазите у нове које су и неизвесне али вас енергија гура напред и ви желите да ухватите тај талас. За све вас подржавају звезде али само припазите на комуникацију јер је Меркур у Шкорпиону.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.