Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО ЗВЕЗДЕ

Много важније од КАРИЈЕРЕ: Ово су 3 хороскопска знака којима је ПОРОДИЦА увек на првом месту

Сам датум рођења не одређује у потпуности ваш однос према вашој породици, али астролози мисле да је то важно...

1683670090_1678882973_shutterstock_1660546018.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Бик

Увек ће више волети породицу него пријатеље. Иако су Бикови велики пријатељи, они такође верују да су рођаци најважнији људи у животу. Знају да се увек могу ослонити на своју породицу, која ће бити ту, ма шта му живот донео.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Међутим, када вас Бик заиста воли, било да сте му најбољи пријатељ или партнер, прихватиће вас у своју породицу. Када Бик започне пријатељства и везе, он жели да трају цео живот. Дакле, чак и ако нисте његова крв и месо, ако Бик о вама мисли као о својој породици када сте део његове породице – крај расправе. Бик верује да су породица ваши корени, који се не могу напустити, без обзира на све.

Рак

Људи рођени под овим знаком су симбол породичне оријентације, толико су брижни и саосећајни. Овај осетљив и мека водени знак је направљен да штити друге. Лако им је да преузму ову улогу, природно су у стању да створе и обезбеде безбедан простор где њихови рођаци могу да уживају у друштву једни других.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Иако нису сви представници овог знака превише наклоњени породици, већина њих је веома поносна на свој таленат за стварање удобности. Ракови увек дају предност својој породици и брину о људима које воле.

Јарац

Озбиљни Јарчеви имају репутацију да су пословни и фокусирани искључиво на посао и каријеру, што нимало не личи на слике пријатне породичне забаве или породичне среће. Међутим, ови приземни и прагматични земаљски знакови су подједнако посвећени својим породицама колико и каријери.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Јарчевима влада одговорна планета Сатурн, па им је веома стало до тога да њихови вољени имају стабилно присуство и да су ту за њихове потребе. Јарчеви су такође познати по томе што цене традицију, због чега се труде да остану у контакту са старијима који су их васпитали и дају позитиван пример свим млађим члановима породице.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas