Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Leticija popularni jesenji materijal ponela i na majici: Savršen spoj uz klasične pantalone (FOTO)

Kraljica Leticija odlučila se za tvid

1665476308_profimedia-0728878596.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Španska kraljica Leticija zna da prilagodi garderobu svakoj prilici, a da ostane u duhu klasike i otmenosti. Ovog puta fotografisala se sa španskom reprezentacijom u vaterpolu i pokazala da pored haljina ume sjajno da iznese i kombinaciju sa pantalonama, nešto opušteniju varijantu.

Pročitajte još: Bruklin Bekam i Nikola Pelc podelili nikad viđene fotografije sa venčanja: Mlada blistala u glamuru nekadašnjih vremena (FOTO)

Leticija je uparila gornji deo bez rukava sa širokim, crnim pantalonama. Odabrala je da gornji deo bude od tvida, materijala koji je jedan od najpopularnijih i tokom ove jeseni, pa ga možemo videti na sakoima, torbama, pa i majicama. Celokupan stajling upotpunila je lakovanim, roze sandalama.

Ovakav spoj garderobe idealan je za početak jeseni i prilike koje iziskuju da budemo elegantan izgled.

Foto: profimedia

Španska kraljica rešila je da u novu jesen uđe i sa novom frizurom, pa je dugačku kosu skratila na dužinu ispod ramena. Ova dužina kose istakla je njene crte lica, pa je svemu dodala samo minđuše koje su uz kraću kosu samo još više došle do izražaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas