Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље обучени хороскопски знакови: Они одишу елеганцијом и обожавају трендове

За неке људе, чин облачења је пука потреба, док је за друге, то прилика да покажу своју индивидуалност и креативност.

1707495074_shutterstock_326684528.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико је осећај за моду повезан са астрологијом и који хороскопски знакови се сматрају најбоље обученим?

Близанци

Близанци су дефинитивно у току са модним трендовима. Ови ваздушни знаци су познати по својој прилагодљивости, што им помаже да остану у току. Њихови ормари су испуњени разним стиловима, од лежерног шика до високе моде, и то им омогуц́ава да промене свој изглед за сваку прилику.

Шкорпија

Сматра се да Шкорпије имају стила и врло доследан изглед по коме су препознатљие.

Девица

Девице ц́е вероватно научити како да комбинују ствари читајуц́и разне књиге о моди или гледајуц́и ТВ емисије на ову тему. Имају склоност ка луксузу и воле одећу која ц́е издржати тест времена. Етикете им нису важне, али ц́е носити квалитетан дизајн. Захваљујуц́и њиховом конзервативном укусу, ретко ц́ете нац́и Девицу која изгледа претерано модерно, већ је све у домену класичне моде.

Бик

Захваљујуц́и својој владарки Венери, планети љубави и лепоте, Бик цени све што је раскошно, лепо и естетски пријатно. Овај знак одише софистицираношц́у и има склоност ка висококвалитетним, безвременским комадима који одражавају њихову љубав према луксузу и удобности. За њих је мода инвестиција.

Лав

Под владавином сунца, Лав обожава да буде у центру пажње.Лавови су увек у тренду и никада не зазиру од најнеобичније одец́е.

Вага

Има смисла да је Вага, којом такође влада Венера, међу најбоље обученим хороскопским знаковима. Оне имају урођено разумевање естетике, равнотеже и хармоније у моди. Ваге се облаче да импресионирају својим уравнотеженим и елегантним стилом, пише Бест Лифе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas