Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље свекрве према хороскопу: Оне су пуне разумевања и дочекаће вас отворених руку

Треба имати добру свекрву

1662967689_profimedia-0580788710.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Породица у коју се удаш је готово једнако важна као она у којој одрасташ. Многе удате жене ће се жалити на своје свекрве јер иако су мајке њихових мужева, неретко се дешава да снајку ипак не могу да прихвате као своју породицу или им дуго треба. За то време снајка већ стекне гард и долази до разних ситуација, нажалост.

Као и у свим сверама живота, хороскопски знак може доста да утиче и на ову. Астролози тврде да уколико имате свекрву у ова три хороскопска знака, немојте да бринете јер су оне најљубазније и најбоље свекрве.

Близанци

Љубазност је код овог хороскопског знака у великим количинама. Свекрве са овим хороскопским знацима пуно размишљају о снајкама и томе шта могу да учине да се оне осете добродошло и прихваћено. Често промене и свој кућни ред како би се снајка фино и угодно сместила, све чине како би се сви добро осетили.

Прочитајте још: Пет хороскопских знакова који лако превазилазе тешке периоде: Многи им се диве

Девица

Особе рођене у овом хороскопском знаку обично су изузетно зреле и пажљиве, посебно када закораче у пету деценију. Одустале су од ситних препирки како би се фокусирале на ширу слику, а то је изградња складног породичног окружења у ком се сваки члан осећа цењеним и прихваћеним. Врло мало људи има способност предвиђања које ће да им помогне да избегну повреде других људи својим речима, али особе рођене у знаку Девице то раде савршено.

Стрелац

Као ватрени знак, Стрелац је доста себичан али се често осврће на своје искуство како би му она била лекција за учење до краја живота. Можда су зато свекрве у овом хороскопском знаку изузетно љубазне према својим снајкама. Вероватно желе да буду боље свекрве од оних које су оне имале.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas