Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Најбољи енглески АСТРОЛОГ је ПРЕДВИДЕЛА КОРОНУ пре две године, а сада одговара да ли ће бити ВАКЦИНЕ

Џесика Адамс је фебруара 2019. године предвидела пандемију корона вируса, али је нико није слушао. Сада сви чекају шта ће рећи!

1603182528_Jesicca.PNG
Фото: Youtube/ screenshot ConsciousCafe
Oglas

Џесика Адамс је јавно упозоравала да планети прети пандемија, али није изазвала никакво интересовање јавности. Дала је и тачан датум када ће почети епидемија - 10. јанура 2020. године. Касније су се многи сетили њених речи и закључили да је тада, заиста, умрла прва особа у Европи.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

Џесика је 2019. године јавно рекла да отказује прославу заказану за март 2020. године, јер се неће одржати. Тада је рекла да ће еклипса која се десила 10. јануара 2020. године бити незабораван код. Затим је објавила да напушта Лондон и сели се на Тасманију где ће живети са два са и пилићима.

У јануару је отказала забаву заказану за март и преселила се на Тасманију са псима.
Победници? Фото: Youtube/ screenshot CNN

Њен следећи пост на блогу је био из марта 2019. године у којем се обратила америчким читаоцима и најавила им је 1. октобар - дан када је објављено да Доналд Трамп има корона вирус. Она је то најавила речима: "Доналд Трамп ће са Меланијом сићи са сцене, а деонице на Вол стриту ће сурвати. Међутим, ништа неће изгледати као што се чинило на почетку!"

Четири дана пре избора десиће се скандал који ће све променити и биће умешана Опра Винфри!

Да ли ће победити Доналд Трамп? Шта је следећи потез Меган Маркл? Када ће се завршити борба са короном?

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Џесика каже да ће се четири дана пре америчких избора све променити, а имаће везе са пријатељством, групом људи и глобалном безбедношћу. "Опра Винфри ће на неки начин бити укључена у овај предизборни скандал", пише Џесика.

Ускоро сусрет Фото: Youtube/ screeshot Access
Неће бити вакцине!

Што се тиче короне Џесика није оптимиста да ће у најскорије време бити побеђена епидемија. Тачније, она мисли да вакцина неће бити пронађена, али да ћемо научити да живимо са вирусом!

Божић ће бити диван.

- Није све тако страшно, не брините, Божић ће бити фантастичан ове године - каже Џесика.

Пошто је Џесика британски астролог посебну пажњу посвећује краљевској кући. Каже да требаускоро очекивати сусрет принчева Вилијама и Хенрија који ће бити изузетно емотиван.

Прочитајте још: На удару су ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Ретроградни МЕРКУР тражи ОПРЕЗ до 20. новембра

Она верује да ће Меган Маркл и Хенри инвестирати у прехрамбени бизнис који ће бити алтернатива за кафу, чоколаду или месо. Овај посао ће им донети одличан приход и Хенри ће бити згодан бизнисмен!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas