Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕРКУР

СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Ретроградни Меркур поручује да од сутра не водите преговоре, ништа не потписујете, не идете на путоавње, "испечете" сваку реч коју изговарате...

1602578128_komunikacija.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Меркур креће у ретроградни ход 14. октобра који се завршава 4. новембра. У овом периоду треба очекивати лошу комуникацију, нервозу, тескобу, кашњење и - кварење ствари.

Међутим, ретроградни Меркур има и добру страну па ће се многи водити интуицијом, покушавати да ураде нешто ново, оригинално и алтернативно. Биће и сусрета са људима из прошлости, а дружења неће бити много, али ће бити веома занимљива.

Правни проблеми
Од 16. октобра до 15. новембра избегавајте да потписујете нешто, идете на суд и покрећете парнице. Ако вамс тигне казна - платите је без свађе.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

Међутим, ретроградно кретање Меркура треба посматрати у светлу комплетног хода ове планете. До среде, 14. октобра, Меркур се кретао директно, а тако ће наставити и после 4. новембра. То су периоди сенке.

Очекујте неочекивано и шокантно! Људи ће напрасно мењати мишљење и почињати свађе.

На ретроградном путу су најважнији аспекти које прави, а први је опозиција са Ураном у Бику. Меркур насупрот Урану увек изазива неочекиване и шокантне догађаје. Период ће обиловати свађама, сукобима, погрешно схваћених речи и шала. Људи ће из чиста мира мењати мишљење, прелазити на другу страну. На сву срећу правиће и секстил са Месецом и Венером који ће изгладити ствари са импулсивним Ураном.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Без важних одлука
Не доносите важне одлуке у вези посла, породице и деце. Ако морате на пут све још једном проверите. Ствари ће се кварити...

До 23. октобра сви ће се осећати напето и нервозно. Ретко ко ће бити фокусиран на посао, а томе ће доприносити неочекиване лоше вести. Биће веома тешко задржати ментални мир и сви који раде послове за које је потребно стрпљење биће у проблему. Једини којима ће добро ићи су научници! Тачније, овај период је добар само за дружење и откривање нових ствари!

Сви ће бити нервозни, дружите се и ћутите.

Дакле, уколико дође до отказивања планова - искористите време за дружење.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

Уједно, ово је период занимљивих сусрета, неочекиваног повратка људи из прошлости, али ће се враћати и стари проблеми које сте гурнули под тепих.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas