Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉИ КУВАРИ ЗОДИЈАКА: Њихове кулинарске способности су невероватне

Они уживају у спремању хране

1688225621_kuvari.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ови хороскопски знаци уживају у кувању, а својом јединственом вештином у стању су да само од неколико састојака направе преукусан специјалитет.

Близанци

Близанци су познати по свом великом ентузијазму, смислу за хумор и способности стварања дуготрајних веза. Као резултат тога, сви у потпуности очекују да ће Близанци бити домаћини роштиљања у дворишту. Окупљају све рођаке заједно и траже њихову помоћ у припреми специјалитета за целу породицу. Они једноставно обожавају да кувају отмене вечере за посете пријатељима или вољенима.

Добронамеран, осетљив темперамент Близанаца добро дође када њихови рођаци желе завирити у драгоцене рецепте из његове књиге за кување. Странице могу бити похабане и замрљане капљицама слатких сосева током година, али суштина рецепата има исту љубав и топлину.

Бик

Биков строг и опрезан карактер може неке иритирати, но ипак је овакво понашање идеално за стварање стабилности у домаћинству. Обожава да има осећај сигурности. Зато скупљају велику уштеђевину и пуне породични дом одећом, добрим вредностима и фином храном.

Због своје љубави према кувању чинија им је обично пуна разних посластица с којима за своје вољене раде чуда у кухињи. Они су засигурно баке и деке који с љубављу позивају своју децу да их посете док с њима деле своје легендарне методе кувања.

Лав

Лавови са својим безграничним узбуђењем, смелошћу и самопоуздањем су дивни рођаци који воле да их родбина посећује. Њихове особине чине их директним и љубазним вођом њиховог чопора, позиционирајући их као одличне кандидате да предводе властита породична окупљања. Лавови доминирају кухињом, а вештину су 'избрусили' током година печења и прављења џема.

Уопштено, верујемо да је овај знак прикладнији за покретање нечега попут стартапа у којем продају артикле направљене према њиховим познатим рецептима. Али најчешће се задовољавају преношењем својих цењених метода кувања. Овај процес неизмерно весели Лава.

Рак

Не постоји ништа толико важно за Ракове као њихова породица и вољени. Цене своје време код куће јер су осетљиви, нежни и помало интровертирани. Они су такви да се рођаци осећају пријатно сваки пут кад остану код њих.

Имају природан талент за коришћење кухињских потрепштина на најбољи могући начин. У својој сржи, Ракови су бистри, поносни и љубазни, схватају снагу љубави, а истовремено цене вредност игре и спонтаности. Њихова љубав према њиховом "племену" овековечена је у омиљеним рецептима традиционалних јела и киселих краставаца које преносе својим потомцима с колена на колено.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas