Oglas
· · Komentari: 0

NAJBOLJI KUVARI ZODIJAKA: NJihove kulinarske sposobnosti su neverovatne

Oni uživaju u spremanju hrane

1688225621_kuvari.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovi horoskopski znaci uživaju u kuvanju, a svojom jedinstvenom veštinom u stanju su da samo od nekoliko sastojaka naprave preukusan specijalitet.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom velikom entuzijazmu, smislu za humor i sposobnosti stvaranja dugotrajnih veza. Kao rezultat toga, svi u potpunosti očekuju da će Blizanci biti domaćini roštiljanja u dvorištu. Okupljaju sve rođake zajedno i traže njihovu pomoć u pripremi specijaliteta za celu porodicu. Oni jednostavno obožavaju da kuvaju otmene večere za posete prijateljima ili voljenima.

Dobronameran, osetljiv temperament Blizanaca dobro dođe kada njihovi rođaci žele zaviriti u dragocene recepte iz njegove knjige za kuvanje. Stranice mogu biti pohabane i zamrljane kapljicama slatkih soseva tokom godina, ali suština recepata ima istu ljubav i toplinu.

Bik

Bikov strog i oprezan karakter može neke iritirati, no ipak je ovakvo ponašanje idealno za stvaranje stabilnosti u domaćinstvu. Obožava da ima osećaj sigurnosti. Zato skupljaju veliku ušteđevinu i pune porodični dom odećom, dobrim vrednostima i finom hranom.

Zbog svoje ljubavi prema kuvanju činija im je obično puna raznih poslastica s kojima za svoje voljene rade čuda u kuhinji. Oni su zasigurno bake i deke koji s ljubavlju pozivaju svoju decu da ih posete dok s njima dele svoje legendarne metode kuvanja.

Lav

Lavovi sa svojim bezgraničnim uzbuđenjem, smelošću i samopouzdanjem su divni rođaci koji vole da ih rodbina posećuje. NJihove osobine čine ih direktnim i ljubaznim vođom njihovog čopora, pozicionirajući ih kao odlične kandidate da predvode vlastita porodična okupljanja. Lavovi dominiraju kuhinjom, a veštinu su 'izbrusili' tokom godina pečenja i pravljenja džema.

Uopšteno, verujemo da je ovaj znak prikladniji za pokretanje nečega poput startapa u kojem prodaju artikle napravljene prema njihovim poznatim receptima. Ali najčešće se zadovoljavaju prenošenjem svojih cenjenih metoda kuvanja. Ovaj proces neizmerno veseli Lava.

Rak

Ne postoji ništa toliko važno za Rakove kao njihova porodica i voljeni. Cene svoje vreme kod kuće jer su osetljivi, nežni i pomalo introvertirani. Oni su takvi da se rođaci osećaju prijatno svaki put kad ostanu kod njih.

Imaju prirodan talent za korišćenje kuhinjskih potrepština na najbolji mogući način. U svojoj srži, Rakovi su bistri, ponosni i ljubazni, shvataju snagu ljubavi, a istovremeno cene vrednost igre i spontanosti. NJihova ljubav prema njihovom "plemenu" ovekovečena je u omiljenim receptima tradicionalnih jela i kiselih krastavaca koje prenose svojim potomcima s kolena na koleno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas