Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи сапутници по ХОРОСКОПУ: Са њима ће вам одмор бити као из СНОВА и ниједног тренутка нећете зажалити што сте их повели

Астролози истичу да су људи рођени у ових шест знакова идеални сапутници

1690452212_shutterstock_2072188163.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Звезде су биле посебно наклоњене неким хороскопским знацима и обдариле их особинама које их чине посебнима и увек пожељнима у друштву. Неки су обдарени посебним организационим способностима, неки смислом за хумор, док су неки једноставно пожељни у сваком друштву.

Одмор веома често зависи од екипе са којом ћемо да проведемо те дане, па да бисте избегли да вам одмор пропадне и да вам не буде досадно, овај списак ће вам сузити одабир сапутника. Уколико сакупите екипу од ових 6 хороскопских знакова нећете се покајати.  

1. Девице - вешти организатори

Девице су оријентисане на детаље и живе да би се организовале. Одлични су сапутници, јер би вероватно сваки аспект путовања испланирале до детаља. Такође, оне су ту да вам буду водич кроз локалну историју и културу места на којем се будете нашли. Иако делују напето и превише промишљено, Девице су веома опуштене када путују. 

2. Рибе - препуштају се ситуацији

Рибе воле да побегну од стварности, а за то је идеално решење отиц́и на путовање. Под владавином Нептуна, планете илузија, ови водени знаци ц́е вероватно привуц́и искуства која су театрална и мистична. Нец́е имати одређени распоред, вец́ ц́е радије да се препусте ономе што им тај тренутак доноси, али ће свему дати смисао.

3. Лав - желе све да виде

Због своје личности, Лав мора да искористи свако тренутак одора. Они воле да вид што је више могуће и што би неко урадио за 10, они ће урадити за 3 дана и увек ће смислити нове идеје за даљи наставак авантуре. Биће спремни на све, али рачунајре да ће се побринути да све има дашак луксуза. С обзиром да воле финије ствари, открићете најелитнија места и доживећете авантуру и екстраваганцију, као и путовање кој ћете памтити до краја живота. 

4. Стрелац - откриће тајна места

Стрелац је највећи авантуриста међу хороскопским знацима, па је извесно да ц́е бити фантастичан сапутник. Не само да ц́ете видети делове града које нисте очекивали, већ ће ваш обилазак бити пун забаве па се чак и најједноставнија путовања могу претворити у нешто неочекивано. Стрелчеви су жељни знања и имају непоколебљиви оптимизам. Њихов владар је Јупитер, планета експанзије и срец́е, која може додатно зачинити свако путовање.

5. Вага - воли фенси ресторане

Енергија Ваге је одличнан сапутник, јер ц́е уравнотежити путовању дати дашак гламура. Пошто је Вага префињена, можете бити сигурни да ц́е куповина и софистицирана вечера бити на репертоару. Ови ваздушни знаци имају неодољиву харизму која ц́е привуц́и свакога у своју орбиту. Могу да стекну пријатеље где год да оду, па не треба да вас изненади пријатељство са инструктором роњења и неочекивани позиви и поклони непознатих особа. 

6. Ован - најбољи сапутник

Овнови су енергични и спонтани и савршени су сапутници за оне који траже узбуђење на путовањима. Увек су расположени за истраживање нових дестинација и обожавају да испробавају нове ствари. Овај ватрени знак чини да се осећате храбрије и слободније. Можда нису најбољи организатори, али ћете се одлично провести захваљујући њиховој изузетној енергији, пише оиртал Бест лајф.  

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas