Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Најдоминатније жене рађају се у ова ЧЕТИРИ ЗНАКА: Уживају да буду главне у свакој ситуацији

Астролози сматрају да припаднице ових хороскопских знакова владају у сваком односу

1656961143_woman-1274056_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Неке жене уживају у томе да буду главне и владају у својим везама, верују да су у позицији ауторитета и да имају право да покажу доминантно понашање према другим појединцима у свом животу. Према астрологији жене рођене у ова четири хороскопска знака спадају у доминантну категорију, пише Пинквилла.

Ован

Жене рођене у овом знаку врло су отворене када је реч о томе шта желе и не устручавају се дати људима до знања шта очекују од њих. Као резултат тога Ован је једноставно знак с највећим степеном оминације. Ове жене никада не остају у позадини и стално саме преузимају ситуацију.

Лав

Жене рођене у знаку Лава добро су познате по томе што су рођене вође и често су доминантне у свом друштвеном кругу. Припаднице овог знака могу бити агресивне и арогантне, а никад неће престати причати о томе да знају што је најбоље за вас.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака сматрају се најкреативнијим: Они у свему виде уметност

Када постану фиксиране на нешто, могу постати агресивне. Лавица преузима контролу, не размишљајући о осећајима друге стране. Такође често успевају навести друге да следе њихов пример својим ставом.

Шкорпија

Припаднице овог знака су невероватно страствене, али оно што многи не знају о њима је да су такођерзлогласне по томе што имају став "никад не опрости и не заборави". Осим тога, оне су доминантне и жестоко штите партнере. Ове жене, када успоставе доминацију, доживљавају садистички узлет. Жена Шкорпија ће остварити своје циљеве упркос свим изазовима. Шкорпија мрзе бити под контролом других и увек воле бити главни.

Стрелац

Жене рођене у знаку Стрелца не устручавају се да преузму иницијативу када је потребно, али ни проговорити када је потребно чути њихово мишљење. Међутим, често се понашају доминирајуће према другима у покушају да учине ствари на свој начин. Једине ствари које су им важне су њихова слобода и испуњење те због оваквог начина размишљања изгледају доминантне у својим односима.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas