Oglas
· · Komentari: 0
astro

Najdominatnije žene rađaju se u ova ČETIRI ZNAKA: Uživaju da budu glavne u svakoj situaciji

Astrolozi smatraju da pripadnice ovih horoskopskih znakova vladaju u svakom odnosu

1656961143_woman-1274056_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Neke žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, veruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji žene rođene u ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju, piše Pinkvilla.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga Ovan je jednostavno znak s najvećim stepenom ominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žene rođene u znaku Lava dobro su poznate po tome što su rođene vođe i često su dominantne u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne, a nikad neće prestati pričati o tome da znaju što je najbolje za vas.

Pročitajte još: Četiri horoskopska znaka smatraju se najkreativnijim: Oni u svemu vide umetnost

Kada postanu fiksirane na nešto, mogu postati agresivne. Lavica preuzima kontrolu, ne razmišljajući o osećajima druge strane. Takođe često uspevaju navesti druge da slede njihov primer svojim stavom.

Škorpija

Pripadnice ovog znaka su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođerzloglasne po tome što imaju stav "nikad ne oprosti i ne zaboravi". Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene, kada uspostave dominaciju, doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpija mrze biti pod kontrolom drugih i uvek vole biti glavni.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni progovoriti kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, često se ponašaju dominirajuće prema drugima u pokušaju da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su im važne su njihova sloboda i ispunjenje te zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju dominantne u svojim odnosima.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas