Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

Уколико још нисте одабрали партнера и животног сапутника, а тражите да испуни још један од ваших захтева са "идеалног списка", погледајте који хороскопски знаци не би баш били идеални за ваш одабир.

1621838458_muz.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Мовиецлипс Траилерс
Oglas

На првом месту је Лав-его манијак! Ако неко зна да воли само себе онда је то Лав. Његове потребе су на првом месту, његов је динар ко кућа и увек ће прво своје потребе у љубави да намири а за партнера ако нешто остане.

Шкрт је на речима и на показивању емоција. Ретки су моменти када се Лав отвори, постане мазан и прича о својим осећањима. Навикао је да је у центру пажње и сва љубав мора да буде усмерена ка њему.

Рибе је тешко пратити, Јарац је хладан супруг...

Вага- велики шармер и заводник. Са њим никада не знате на чему сте. Ћути и то ствара непријатан осећај. Тада Вага вага, и док извага партнер "оседи". Код њега је увек све на тасу. Колико је она дала колико ћу ја да дам и тако у круг тачно у грам.

Од супруге очекује све да је лепа, расположена дотерана , насмејана,да даје љубав а он ће одмерити. Није реткост да се Вага само окрене и оде , напусти свој дом јер је видео лепшу и шармантнију даму!

Риба- њихов мозак и емотивни живот ради на потпуно другачијој фрекфенцији од остатка човечанства. То су сањари, уметници и велики љубавници. Њихов свет је дубоко у њима и ретко их ко може схватити још мање пратити у животу.

Умеју да воле. Али то не знају да покажу. Очекују од партнерке да им чита мисли.

Јарац- хладан супруг. Војник, без емоција који мисли да је најважније зарадити новце и ту се његова улога завршава. Даје материјалну сигурност за узврат тражи све! Љубав, топлину , ручак увек у исто време, комуникацију када је само њему потебна. Уводи ред , рад и дисциплину у породици.

Увек је само како он каже. Није реткост да супруга њега напусти, временом почиње да копни, и она сама постаје војник а жена без љубави не може да живи. Тада је Јарац у шоку и опет крвица налази у другом никада у себи. Преиспитивање код њега не постоји!

                         Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas