· · Komentari: 0
ASTRO

NAJGORI MUŽEVI horoskopa: Od njih nećete čuti volim te i uvek su sebi na prvom mestu!

Ukoliko još niste odabrali partnera i životnog saputnika, a tražite da ispuni još jedan od vaših zahteva sa "idealnog spiska", pogledajte koji horoskopski znaci ne bi baš bili idealni za vaš odabir.

1621838458_muz.JPG
Foto: Printscreen Youtube/Movieclips Trailers

Na prvom mestu je Lav-ego manijak! Ako neko zna da voli samo sebe onda je to Lav. NJegove potrebe su na prvom mestu, njegov je dinar ko kuća i uvek će prvo svoje potrebe u ljubavi da namiri a za partnera ako nešto ostane.

Škrt je na rečima i na pokazivanju emocija. Retki su momenti kada se Lav otvori, postane mazan i priča o svojim osećanjima. Navikao je da je u centru pažnje i sva ljubav mora da bude usmerena ka njemu.

Ribe je teško pratiti, Jarac je hladan suprug...

Vaga- veliki šarmer i zavodnik. Sa njim nikada ne znate na čemu ste. Ćuti i to stvara neprijatan osećaj. Tada Vaga vaga, i dok izvaga partner "osedi". Kod njega je uvek sve na tasu. Koliko je ona dala koliko ću ja da dam i tako u krug tačno u gram.

Od supruge očekuje sve da je lepa, raspoložena doterana , nasmejana,da daje ljubav a on će odmeriti. Nije retkost da se Vaga samo okrene i ode , napusti svoj dom jer je video lepšu i šarmantniju damu!

Riba- njihov mozak i emotivni život radi na potpuno drugačijoj frekfenciji od ostatka čovečanstva. To su sanjari, umetnici i veliki ljubavnici. NJihov svet je duboko u njima i retko ih ko može shvatiti još manje pratiti u životu.

Umeju da vole. Ali to ne znaju da pokažu. Očekuju od partnerke da im čita misli.

Jarac- hladan suprug. Vojnik, bez emocija koji misli da je najvažnije zaraditi novce i tu se njegova uloga završava. Daje materijalnu sigurnost za uzvrat traži sve! LJubav, toplinu , ručak uvek u isto vreme, komunikaciju kada je samo njemu potebna. Uvodi red , rad i disciplinu u porodici.

Uvek je samo kako on kaže. Nije retkost da supruga njega napusti, vremenom počinje da kopni, i ona sama postaje vojnik a žena bez ljubavi ne može da živi. Tada je Jarac u šoku i opet krvica nalazi u drugom nikada u sebi. Preispitivanje kod njega ne postoji!

                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.