Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најопаснији хорокопски знак: Многи мисле да ову титулу носе Шкорпије или Близанци, али погледајте са којим припадником Зодијака заправо не треба да се качите

Изненадићете се када видите о ком хороскопском знаку је реч

1702132890_horoskopski-znaci.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 

Астролози тврде да Водолије попут Близанаца имају своју скривену, мрачну природу. Припадници овог знака су познати по великој и моћној енергији, али и способности да сваки проблем да посматрају из више углова, анализирају и да доносе паметне одлуке.

Они имају велику жељу за слободом, тако да избегавају људе и ситуације које их ограничавају и спутавају.

Особе рођене између 21. јануара и 20. фебруара месецу су обично хладне, смирене и сталожене, али могу да буду веома окрутне и да покажу своје друго лице уколико их неко повреди. Водолија је фиксни знак, а то значи да су веома стабилни али у исто време и ограничени.

Многи кажу да су заправо најгори знак у хороскопу. Људи који добро не познају особу рођену у овом хороскопском знаку ће њихово уобичајено понашање окарактерисати као непристојно. Често ће их назвати некултурном особом без манира, али истина је да они поступају оно како се осећају у том тренутку и Водолије у томе не виде ништа спорно.

Често тешко остварују дубоке и стабилне емотивне односе, јер знају да буду промењиви али и тврдоглави, што им отежава да одрже везу. Водолије такође могу имати лош смисао за хумор. Неретко знају да се нашале на туђ рачун или да спомену неку осетљиву тему, због чега их други сматрају увредљивим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas